Įkraunama...
Įkraunama...

Sapnuojam toliau -lll dalis

QUOTE(Laurencija2 @ 2007 05 27, 17:07)

as ziurejau www.sapnai.net, www.vytautas.com, kazkada esu ziurejus www.sapnininkas.lt, bet siandien kazko neuzkrauna  doh.gif

ohmy.gif Ačiū wink.gif
Atsakyti
QUOTE(Laurencija2 @ 2007 05 27, 19:26)
radau dar viena paaiskinima ismustu dantu  verysad.gif
http://www.ameno.ru/...sleep/6616.html
gresia mirtis arba nelaimingas atsitikimas  doh.gif
tai kiek laiko cia dabar parintis  doh.gif gal jau koki karsteli uzsisakyt  lotuliukas.gif

geriausiai neimk i galva, spjauk i ta sapna, tikek, kad nieko jis nereiskia, gi nevisada sapnai pildosi... mirksiukas.gif
Atsakyti
Sapnais netikiu. Bet jais tiki mano mama. Prieš kurį laiką ji susapnavo, kad aš tuoj vaiką pasigausiu... biggrin.gif biggrin.gif Tai dabar man kasdien galvą ūžia kas vaiko tėvas ir kada gimdysiu. Košmaras kažkoks. Mano kantrybė geležinė, bet kai kasdien jau kelias savaites girdi klausimą "KADA GI GIMDYSI?" norisi deginti visus pasaulio sapnininkus. aggressive.gif
Atsakyti
kazkaip islekiau i miesta ir prasiblaskiau thumbup.gif
mirsiu, tai mirsiu, neaisku kas ka gali partrenkt, tik, zinoma, saugosiu save ir savo seima, kiek galima labiau
siaip manau, kad cia nuo didziulio streso, nes dabar nezinau, ar vel esu nestuke.gif , o tai butu pats netinkamiausias laikas tiek seimyniniu santykiu, tiek socialines padeties, tiek psichinio stabilumo prasme (nes man jau tikrai issisuko vienas sulas). tai as baisiausiai parinuosi. manau, gal del to nesamoningos mintys lenda blush2.gif

Papildyta:
QUOTE(Gimusi_vasarą @ 2007 05 27, 21:40)
Sapnais netikiu. Bet jais tiki mano mama. Prieš kurį laiką ji susapnavo, kad aš tuoj vaiką pasigausiu... biggrin.gif  biggrin.gif Tai dabar man kasdien galvą ūžia kas vaiko tėvas ir kada gimdysiu. Košmaras kažkoks. Mano kantrybė geležinė, bet kai kasdien jau kelias savaites girdi klausimą "KADA GI GIMDYSI?" norisi deginti visus pasaulio sapnininkus. aggressive.gif

kai mane pradejo visi is eiles sapnuoti, kad dukra turiu, uz kokio pusmecio pastojau ax.gif
Atsakyti
jau kelinta nakti is eiles ruosiuosiu savo vestuvem. ka tai reiskia?

sapne juntu nemaza itampa, perku labai grazia suknele, tuomet galvoju, kad niekad nesitikejau, kad mano vestuvine suknele bus tokia grazi ir kad istengsiu tokia brangia nusipirkt, visa gimine organizuoja milziniska pokyli ir tai mane dziugina, veda i kazkoki pakylejima. nors realiame gyvenime, tuokciausi tik labai tyliai ir nuosaliai be jokiu pribumbasu. tiesa jaunikio niekada nesapnuoju, sapne net negalvoju apie ji. realiame gyvenime isteket neplanuoju.
prasau, mama lupa, paaiskink, ka simbolizuoja sis sapnas? niekada gyvenime nesapnuodavau maloniu sapnu, o po sio atsibundu tarsis u sparnais. viska taip grazu, taip gaivu, tiek gėlių, kazkokia svytinti sodriai balta prabanga, kažkokia maloni vėsa.
Atsakyti
mano ziuretuose neradau ruosimosi vertuvems reiksmes g.gif

sianakt buvo keistu sapnu pratesimas:
as laikau kazkokiam rusi grazius kelis blizgancius zirgus (tokius rudus) . ir pati buvau uzmirsus, kad juos laikau, tai labai sazine grauze, kad nepriziurejau kaip reikiant. juos isvedziau i lauka, priseriau gerai. paskui pagalvojau, kad reiketu pajodinet, bet neatsimenu, ar jodinejau, ar ne. pamascius, kad neturiu, kur ju laikyti normaliom salygom, suradau zirgyna ir jiems pardaviau. zinojau, kad parduodu i minusa, nei pirkau, bet visai nesikrimtau, nes zirgu laime buvo svarbiau.
ale duodu doh.gif pora metu miegodavau kaip uzmusta, o dabar sapnuot pradejau blink.gif
Atsakyti
QUOTE(Laurencija2 @ 2007 05 27, 22:53)
kazkaip islekiau i miesta ir prasiblaskiau  thumbup.gif
mirsiu, tai mirsiu, neaisku kas ka gali partrenkt, tik, zinoma, saugosiu save ir savo seima, kiek galima labiau
siaip manau, kad cia nuo didziulio streso, nes dabar nezinau, ar vel esu  nestuke.gif , o tai butu pats netinkamiausias laikas tiek seimyniniu santykiu, tiek socialines padeties, tiek psichinio stabilumo prasme (nes man jau tikrai issisuko vienas sulas). tai as baisiausiai parinuosi. manau, gal del to nesamoningos mintys lenda blush2.gif

Nebesiparink biggrin.gif Esu sapnavusi ne kartą, kad iškrenta pavieniai dantys, kartą sapnavau, kad vienas po kito iškrenta visi dantys doh.gif Visada po tokių sapnų bijodavau ir laukdavau paties blogiausio. Niekada, nei karto, neatsitiko nieko baisaus biggrin.gif

Atsakyti
Heide, Tau sekasi. 4u.gif Man blogi sapnai visada išsipildo. doh.gif Geri, deja, nevisada. doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Gytarė @ 2007 05 28, 12:50)
Heide, Tau sekasi. 4u.gif  Man blogi sapnai visada išsipildo. doh.gif  Geri, deja, nevisada. doh.gif

pildosi man blogi sapnai doh.gif bet būtent šitie, su krentančiais dantimis, man bereikšmiai biggrin.gif
Atsakyti
As sapnavau kelis kartus, kad iskrenta dantis arba jie labai silnai laikosi. Nieko neatsitiko. Gal tai atspindi blogus santykius su tevu. Svarbu neisikalti, kad kazkas blogo atsitiks.
Atsakyti
as kazkada kazka su dantimis esu sapnavusi, bet jis nebuvo TOKS, kai iskrenta visi doh.gif
bandysiu siandien patekt i baznycia ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Shidduh @ 2007 05 28, 10:50)
jau kelinta nakti is eiles ruosiuosiu savo vestuvem. ka tai reiskia?

sapne juntu nemaza itampa, perku labai grazia suknele, tuomet galvoju, kad niekad nesitikejau, kad mano vestuvine suknele bus tokia grazi ir kad istengsiu tokia brangia nusipirkt, visa gimine organizuoja milziniska pokyli ir tai mane dziugina, veda i kazkoki pakylejima. nors realiame gyvenime, tuokciausi tik labai tyliai ir nuosaliai be jokiu pribumbasu. tiesa jaunikio niekada nesapnuoju, sapne net negalvoju apie ji. realiame gyvenime isteket neplanuoju.
prasau, mama lupa, paaiskink, ka simbolizuoja sis sapnas? niekada gyvenime nesapnuodavau maloniu sapnu, o po sio atsibundu tarsis u sparnais. viska taip grazu, taip gaivu, tiek gėlių, kazkokia svytinti sodriai balta prabanga, kažkokia maloni vėsa.

Itampa sapno pradzioje nurodo vidinio konflikto buvima.Moteriskumas tavyje yra gyvas ir nepripazintas, gal del to pagal simbolius - grazi ir brangi suknele , didelis pokylis ir prabanga - yra zenklu, kad proto pagalba kuri savo ivaizdi pries kitus grazesne, geresne, protingesne , todel nera sapne jaunikio simbolio.Jei saves pazinimas ateitu is vidaus ( pasmones - jaunikis) , tai butu zenklas, jog susibalansave dvasines jegos suteikia stabiluma ir pusiausvira.Esybes viduje zinai kodel tai darai, bet nenori pripazinti, todel pokyli ruosia seima , o ne pati.Kai nustosi neigti savaja prigimti, sapne atsiras ir "jaunikis, ir baznycia ir susituoksi"... jei tik pripazinsi
-----------------------------------------------------------------------------
Nu ir padaret bobturgi temoje lotuliukas.gif ...kalbant apie sveikus ir baltus dantis

Pirmiausia- dantys neiskrito, o juos ismuse.
Antra - sapnuojam visada, ne visada atsimenam.
Trecia - samoningumui augant, keiciasi sapnavimo budai ir simbolika...
Tai kas vyksta musu gyvenime nepriklauso nuo to, kad sapne iskrito dantys.Atvirksciai.Kadangi gyvenime vyksta kazkas, ko mes nepastebim arba ignoruojam, per sapnu simbolius, pasamone mus perspeja.Kartais ivykiai seka vienas kita, kartais, jei pavyksta nesamoningai susivokti, jie pakinta, o kartais, nebelieka reikalo tam ar kitam ivykiui musu gyvenime, nes zmogus sugeba , kad ir nesamoningai pakeisti mastyma arba poziuri i save ir aplinka bei visatos veikimo desnius.
Kaip pavyzdi galim paimti sprendima aplankyti baznycia.Manau, kad tai pasamones sprendimas , issauktas noro apsisaugoti.Ir tikrai yra gera mintis, nes suvokti jog esam saugus neziurint kokius sapnus besapnuotume, thumbup.gif ne kiekvienas sugeba
Papildyta:
QUOTE(Dujokaukee @ 2007 05 27, 15:21)
Aš tai kažkodėl dažnai susapnuoju, bet tie sapnai... tokie kvailoki. Susapnuoju, jog man metų tiek, kiek iš tiesų yra, tačiau vis pagimdau vaiką. Ir kažkodėl būtent mergytę. Bet nepaisant savo amžiaus aš ja rūpinuosi ir jos nepametu. Tik kažkodėl niekad nesusapnuoju vaiko tėvo, nesapnuoju meilės, vedybų ar dar ko nors, bet būtent patį gimdymą...  g.gif

Saulele, tieisogiai tai nieko bendro neturi su kudykio gimimu.Mergyte sapnuoji, nes mokaisi samoningumo, bet ignoruoji pasamone, todel niekada nematai kudykio tevo.
Perziurejau tavo piesinukus.Man paliko dideli ispudi stiliu ir techniku ivairove.Ir demesi patrauke tas nuliudes ir prirakintas klounas ir vienas is peisiniu, kur veidelis neturi nei akiu ir tik puse bruksnelio vietoje burnos...butu idomu su tavimi susipazinti artimiau 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo LinguLingu: 28 gegužės 2007 - 14:46