Įkraunama...
Įkraunama...

Sapnuojam toliau -lll dalis

ačiū!!!
Atsakyti
LinguLingu, tai cia nera jau smerciaus reikalas tie ismusti dantys bigsmile.gif as bijau MB kita savaite paleisti i komandiruote, nes teks 4 kartus skrist lektuvu doh.gif mamai prigrasinau teva priziureti, nes jo labai aukstas kraujo spaudimas, o dabar toki karsciai ir pan ax.gif
gal galetemet truputi aiskiau blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Laurencija2 @ 2007 05 28, 16:29)
LinguLingu, tai cia nera jau smerciaus reikalas tie ismusti dantys  bigsmile.gif as bijau MB kita savaite paleisti i komandiruote, nes teks 4 kartus skrist lektuvu  doh.gif mamai prigrasinau teva priziureti, nes jo labai aukstas kraujo spaudimas, o dabar toki karsciai ir pan  ax.gif 
gal galetemet truputi aiskiau  blush2.gif

Uzsuk i svetaine jei nori "aiskiau" , o ir gedytis nera ko. Is sapno matau, kad gali zymiai daugiau nei sau leidi.Esi stipresne nei tiki , todel isvadas gali padaryti ir pati...

Atsakyti
LinguLingu, labai dėkui ir už vieną, ir už kitą blush2.gif ax.gif
Atsakyti
O as tai sapnuoju dazniausiai kosmarus...neatsimednu kada koki gera sapna sapnavau....blyn,net pasapnuot normaliai negaliu
Atsakyti
jau kad prisapnavau šiąnakt blink.gif net nesuvokiu kodėl, tikrai nieko panašaus negalvojau, siaubiakų nežiūrėjau ir aplamai...
sapnuoju, kad visa mano šeima, o ypač aš daugiausiai prisidėjau prie jauniausiojo tėvuko brolio nužudymo blink.gif nepamenu kaip konkrečiai, bet žinau, kad nužudėme... po to mąstom kur slėpti lavoną: mintys buvo: užkasti kur miške, bet bijojome, kad kažkas ras raustą žemę, kai jo tipo policija ieškos, po to sudeginti lavoną sode, bet bijojome, kad kaimynai užuos keistą kvapą nuo laužo doh.gif rolleyes.gif ... ir gavosi taip, kad jau mum ant kulnų lipo policininkas, tai laikinai paslėpėm lavoną mano kambaryje mano sofoje rolleyes.gif ir girdėm policininką alkoholiu, kol jis mus apklausinėjo, kad neduokdie nepamatytų ko neaiškaus doh.gif lygtais pavyko jį įtikinti, kad nieko nežinome, labai liūdime dėl dingusiojo ir girtas policininkas išėjo biggrin.gif
tada mes lyg niekur nieko ruošėmės važiuoti į giminių susitikimą, pas to dėdės šeimą ir pas visus kitus ir ten elgtis lyg nieko nebuvę... rolleyes.gif

daugiau nelabai ką atsimenu, bet esmė ta, kad esam su tuo dėdę truputį apsipykę ir neskambinam vieni kitiems, tai va, net neįspėsime jo, kad labiau saugotųsi unsure.gif gyvena kaime, kad koks žaibas ko neuždegtų unsure.gif reikia gal per kitą tėvuko seserį susisiekti su juo, nes visgi tikrai ne kasdien tokius dalykus sapnuoju unsure.gif o mano sapnai dažnai būna netgi labai reikšmingi g.gif
Atsakyti
Kaži, ką reikškia sapnuoti ūtėles ir siaurą koridorių g.gif .
Sapnavau šiąnakt, kad patekau į mažą, tamsų ir purviną kambarį, kuriame buvo daug vaikų ir aš žinojau, kad jie ūtėlėti, todėl buvo bjauru, stengiausi ištrūti iš to kambario, bet durys buvo uždarytos. Vėliau jos atsidarė, patekau į siaurą kaip ir remontuojamą koridorių. Skubiai juo ėjau, bet išėjimas iš jo buvo ne durys, o siaura anga, pro kurią bandžiau išlįsti. Kažkas iš anos pusės traukė mane už rankos, bet ar ištraukė - nepamenu.
Atsakyti
QUOTE(Do_do_do @ 2007 05 29, 13:37)
Sapnavau šiąnakt, kad patekau į mažą, tamsų ir purviną kambarį, kuriame buvo daug vaikų ir aš žinojau, kad jie ūtėlėti, todėl buvo bjauru, stengiausi ištrūti iš to kambario, bet durys buvo uždarytos. Vėliau jos atsidarė, patekau į siaurą kaip ir remontuojamą koridorių. Skubiai juo ėjau, bet išėjimas iš jo buvo ne durys, o siaura anga, pro kurią bandžiau išlįsti. Kažkas iš anos pusės traukė mane už rankos, bet ar ištraukė - nepamenu.

utelees- pinigai. O visas sapnas- kaip kazkoks simbolis, bandymas pabegti nuo kazkokiu sunkumu. Ir nors bus sunku, regis, turetu pavykti...
As sapnavau, kad mano draugela ikalbinejo mane pasiimti suniuka. Pradzioje kiso berniuka toki juoda, o po to mergyte labai grazia. Ir ikalbejo, nors esu ziauriai nusistacius pries sunis... Jau net sapne pradejau ieskoti kalytei banduko (suniukas kiseninis). Ir ka tai galetu reiksti?
Ir dar matavausi labai grazu sviesu palta ir vis masciau, kad man jo nereikia, nes toki pati turiu juoda. Bet taip jis man patiko, kad nusimauti nebenorejau...
Na, merginos, ka cia as prisiburiau sapnuodama?
Atsakyti
QUOTE(Do_do_do @ 2007 05 29, 13:07)

Siame sapne uteles simbolizuoja stresa, frustracija, kaltes jausma del situacijos.Pojutis jog esi emociskai ir fiziskai "nesvari", kas plaukia is kaltes jausmo.Uteles gali simbolizuoti asmeni , santykius nuo kuriu nori atsiriboti, bet negali, ka rodo uzdarytos durys... g.gif pojutis jog esi isnaudojama taip pat nesvetimas

Atsakyti
4u.gif laba,
iš sekmadienio į pirmadienį sapnavau, kad man reik iš pastato nueit iki mašinos pasiimt batų... labai lijo, bet žemė nebuvo šlapia, tik keista, mačiau tamsų smėlį su žvyru ir pribarstyta daug šukių nuo stiklų... o man reikėjo eit basai... mačiau savo baltas kojas...nesusipjausčiau, priėjau iki mašinos, batų nebuvo, teko grįžt atgal į kažkokį lyg ofisą, laiptais lipau iš šono pastato... užlipau ir pabudau... bet kiek pamenu iš sapno, kad batus buvo paslėpęs mano pažystamas... kurį jau labai senai esu mačiusi...

kaži ką tai galėtų reikšti g.gif tie stiklai, laiptai, pilkas lyg pelenai smėlis....
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo *Saulyte: 29 gegužės 2007 - 14:29
QUOTE(LinguLingu @ 2007 05 29, 15:49)
Siame sapne uteles simbolizuoja stresa, frustracija, kaltes jausma del situacijos.Pojutis jog esi emociskai ir fiziskai "nesvari", kas plaukia is kaltes jausmo.Uteles gali simbolizuoti asmeni , santykius nuo kuriu nori atsiriboti, bet negali, ka rodo uzdarytos durys... g.gif pojutis jog esi isnaudojama taip pat nesvetimas

LinguLingu, o mano sapnas?
Atsakyti
QUOTE(LinguLingu @ 2007 05 29, 14:19)

Stresas, frustracija - taip. Sunkios buvo paskutiniosios dvi savaitės, pilnos savigraužos ir kaltės jausmo. Čia jau kaip pirštu į akį smile.gif .
Dėkui už atsakymą.
Atsakyti