Įkraunama...
Įkraunama...

Sapnuojam toliau -lll dalis

QUOTE(Dalbara @ 2007 07 05, 19:10)
O aš sapnavau šianakt kad mes su sese gyvenom tokia name kurio durys užrakinamos su daug daug sklasčiukų  unsure.gif  daugiau nieko ten reikšmingo nebuvo  unsure.gif

Ar tai buvo UZRAKINTOS ar tik rakinamos, bet atviros?

Papildyta:
QUOTE(Paloma:) @ 2007 07 05, 18:33)
Esu uzsirasiusi Jusu paaiskinimus,skaitau pries miega ir labai daug mastau,man jus padedate labai  :4u:Aciu  4u.gif

Malonu, jog gali sau pagelbeti.
Uzsuk kada i svecius pas mus i svetainele:)
Atsakyti
QUOTE(LinguLingu @ 2007 07 05, 19:56)
Ar tai buvo UZRAKINTOS ar tik rakinamos, bet atviros?

mes pro jas vaikščiojom bet kai įeidavom į namus visada užstumdavom tuos sklasčiukus unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(Dalbara @ 2007 07 05, 20:05)
mes pro jas vaikščiojom bet kai įeidavom į namus visada užstumdavom tuos sklasčiukus  unsure.gif

Siuo atveju galiu drasiai parasyti, kad simbolika rodo, jog nepasitiki savimi, kad vengi zmoniu ir naturalaus poreikio bendrauti, vengi parodyti jausmus, kas tik patvirtina jog is menko pasitikejimo savimi kylanti baime stabdo tavo tarpusavio ir visuomeninius santykius. Tokia simboliu kalba.

Atsakyti
QUOTE(LinguLingu @ 2007 07 05, 20:28)
Siuo atveju galiu drasiai parasyti, kad simbolika rodo, jog nepasitiki savimi, kad vengi zmoniu ir naturalaus poreikio bendrauti, vengi parodyti jausmus, kas tik patvirtina jog is menko pasitikejimo savimi kylanti baime stabdo tavo tarpusavio ir visuomeninius santykius. Tokia simboliu kalba.

Ačiū blush2.gif atrodo nereikšminga sapno detalė bet va ką pasako unsure.gif iš tikrųjų taip ir yra verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(Dalbara @ 2007 07 05, 20:58)
Ačiū  blush2.gif atrodo nereikšminga sapno detalė bet va ką pasako  unsure.gif  iš tikrųjų taip ir yra  verysad.gif

Na o kas cia dabar? Greitai nosi aukstyn ir pas mane po skeciu... as va todel sketi isskleista ir laikau, kad lietui lyjant i uzriesta nosele neprilytu ir slogos nesusigriebciau... ir tave priimsiu, tik neliudek lotuliukas.gif
Atsakyti
SVEIKI 4u.gif
Jau seniai mane kankina vienas klausimas,tiksliau sapnas,i kuri atsakymo pati niekaip nesugebu atrast .Tiesiog labai daznai sapnuoju viena zmogu (klasioka,su kuriuo jokiu rysiu nepalaikau),bet man sapne su juo susitikus buna labai gera ,siluma didziule...ir viskas atrodo taip tikra,net nemoku paaiskint ,nes realiame gyvenime,tokio jausmo turbut dar neteko patirt,ir nesuvokiu net, kodel as visada sapnuoju tik ji unsure.gif
Atsakyti
O man prieš porą naktų iš vis klaikus sapnas prisisapnavo,nieko nepamenu tik kaip einu kartu su mama ir ją nutrenkia autobusas.Ji guli kitoje gatvės pusėje,o aš prabundu visa raudodama.Niekaip negaliu to suprasti.Su mama santykiai geri ,tik jos sveikata prasta,o ji neina pas gyd.Gal tai su tuo susiję.Niekaip nesuprantu tokių sapnų.
Atsakyti
QUOTE(edita81 @ 2007 07 06, 20:10)
SVEIKI 4u.gif
Jau seniai mane kankina vienas klausimas,tiksliau sapnas,i kuri atsakymo pati niekaip nesugebu atrast .Tiesiog labai daznai sapnuoju viena zmogu (klasioka,su kuriuo jokiu rysiu nepalaikau),bet man sapne su juo susitikus buna labai gera ,siluma didziule...ir viskas atrodo taip tikra,net nemoku paaiskint ,nes realiame gyvenime,tokio jausmo turbut dar neteko patirt,ir nesuvokiu net, kodel as visada sapnuoju tik ji unsure.gif

Ar gyvenime remiesi intuicija? Jei taip - ar lieki patenkinta priimtais sprendimais? Paprastai snekant vyriskasis simbolis zymi pasmone, todel daznai toks jausmas aplanko spnuotoja smile.gif O sapnuoji tik ji gali buti, kad del paprastos priezasties.Pasamoneje yra rysys , kazkas tokio, ka jus panasiai arba artimai bendraudami jaustumete:) Asmeniskai as nesureiksminciau labai smile.gif, nebent yra jausma, kurio nepripazysti smile.gif mirksiukas.gif

Papildyta:
QUOTE(noir1 @ 2007 07 06, 20:39)
O man prieš porą naktų iš vis klaikus sapnas prisisapnavo,nieko nepamenu tik kaip einu kartu su mama ir ją nutrenkia autobusas.Ji guli kitoje gatvės pusėje,o aš prabundu visa raudodama.Niekaip negaliu to suprasti.Su mama santykiai geri ,tik jos sveikata prasta,o ji neina pas gyd.Gal tai su tuo susiję.Niekaip nesuprantu tokių sapnų.

Greiciausiai is simbolikos manyciau, jog esi ivykiu sukuryje ir gyveni, itakojama minios, kaip sakoma - paluki psroviui, darai tai, ko is taves tikimasi ir panasiai...ir protu matyt suvoki, jog tau asmeniskai norisi visiskai ko kito.Kas tai galetu buti?
O del mamos sveikatyos sia prasme nevertetu jaudintis - naturalu, jog tau rupi jos sveikata.Pabandyk papasakoti savaji sapneli jai ir paprasyk graziai, kad nueitu del sventos ramybes pas daktarus.Mama tikrai del taves tai padarys, net jei ji ir labai nenori...:)As tikiu, tikek ir tu;)
Atsakyti
Sveikos.

Sapnuoju vieną sapną, kuris man kartojasi jau nuo kokių 5 metų g.gif Niekaip nesuprantu ką jis reiškia. Sapnuoju, kad miršta mano mama. Aš ją laidoju pati, iškasu duobę savo močiutės buvusioje sodyboje prie tvoros. Mama ten netelpa, nes duobė per maža. Tada aš nukertu kojas, rankas ir sumetu atskirais gabalais mamą duobėn ir užkasu. Sapnas visada būna analogiškas. Po jo savaitę būnu "priglušinta" doh.gif
Atsakyti
Siandien sapnavau labai malonu sapna: grizta vyras ( jis realiai dabar dirba uzsienyje), su labai grazia tamsiai raudonu roziu puokste man, toks visas isgrazejes, patenkintas, po to mes labai romantiskai leidziame laika: galamonejame vienas kita, glaustome... Nuo sito sapno man buvo labai gera... Ka jis galetu reiksti ? Siaip savo vyra apnuoju labai retai...
Atsakyti
QUOTE(LinguLingu @ 2007 07 05, 21:03)
Na o kas cia dabar? Greitai nosi aukstyn ir pas mane po skeciu... as va todel sketi isskleista ir laikau, kad lietui lyjant i uzriesta nosele neprilytu ir slogos nesusigriebciau... ir tave priimsiu, tik neliudek  lotuliukas.gif

bigsmile.gif ačiū už palaikymą 4u.gif

Dar užduosiu klausimą ax.gif karts nuo karto sapnuoju tokią moterį su kuria kažkada buvom labai geros draugės o paskui nutrūko ryšiai verysad.gif kelis kartus bandžiau juos atgaivint bet kažkaip pastebėjau kad ji to nenori unsure.gif ir nesuprantu kodėl. unsure.gif Nesuprantu jos elgesio unsure.gif ir kartais pagalvoju apie ją. Gal tai susiję su mano būsena todėl ją ir sapnuoju unsure.gif
Atsakyti
Visko gali ir taip buti.Daznai sapnuose dalyvauja zmones, kurie mums artimi,arba tam tikros ju savybes mums imponuoja.GReiciausiai ilgesys persiduoda tokiu budu...smile.gif
Atsakyti