Įkraunama...
Įkraunama...

Sapnuojam toliau -lll dalis

QUOTE(vaižgantė @ 2007 07 15, 17:31)
Vanduo, laikas būtų bent jau cituoti išmokti ir pagarbiau su vyresniais žmonėmis elgtis.

Žinom žinom, kad LinguLingu labai nori pagarbos bet, reikėtų pačiai jos irgi pasimokyti. bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(Vanduo @ 2007 07 15, 16:46)
Žinom žinom, kad LinguLingu labai nori pagarbos bet, reikėtų pačiai jos irgi pasimokyti. bigsmile.gif

Čia ne ji to nori, o aš. Jai pienburniai pastoviai akis drasko.
Atsakyti
Aš ir vėl su savo sapnais... ax.gif .
Sapnavau naktį ir siaubingai žaibuojantį dangų. Dangus buvo taip žemai, kad net susilenkus turėjau bėgti slėpdamasi nuo žaibų. Nepamenu, ar bijojau ar ne, tik žinojau, kad žaibas manęs nepalies.
Iš anksto dėkavoju aciuks.gif

O dėl sapnų reikšmių, tai kiekvienam savas suvokimas. Juk ir psichologijoje vyrauja įvairus sapnų ir jų reikšmių traktavimas. Be to kiekvienas skirtingai sapnuojame ir skirtingą reikšmę tam teikiame. Aš pati turiu keletą sapnų, kurių reikšmes pati puikiausiai žinau ir man nereikia jų aiškinimo, nes kiekvieną kart jie pildosi. Ir taip jau daug metų... programuok neprogramavus biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Do_do_do: 15 liepos 2007 - 18:23
QUOTE(Do_do_do @ 2007 07 15, 19:17)
Aš pati turiu keletą sapnų, kurių reikšmes pati puikiausiai žinau ir man nereikia jų aiškinimo, nes kiekvieną kart jie pildosi. Ir taip jau daug metų... programuok neprogramavus biggrin.gif

Ir dar daug metų pildysis, nes jūs jau labai tvirtai tuo įsitikinusi - užsiprogramavusi kapitaliai!
Atsakyti
QUOTE(Do_do_do @ 2007 07 15, 19:17)
Aš ir vėl su savo sapnais... ax.gif .
Sapnavau naktį ir siaubingai žaibuojantį dangų. Dangus buvo taip žemai, kad net susilenkus turėjau bėgti slėpdamasi nuo žaibų. Nepamenu, ar bijojau ar ne, tik žinojau, kad žaibas manęs nepalies.
Iš anksto dėkavoju aciuks.gif

O dėl sapnų reikšmių, tai kiekvienam savas suvokimas. Juk ir psichologijoje vyrauja įvairus sapnų ir jų reikšmių traktavimas. Be to kiekvienas skirtingai sapnuojame ir skirtingą reikšmę tam teikiame. Aš pati turiu keletą sapnų, kurių reikšmes pati puikiausiai žinau ir man nereikia jų aiškinimo, nes kiekvieną kart jie pildosi. Ir taip jau daug metų... programuok neprogramavus biggrin.gif

Mieloji, gyvenimas yra nuostabus tuo, jog pastoviai kitime, o tuo paciu ir mes.
Zaibo simbolis rodo netiketa saves suvokima naujai, apsivalyma,nusvitima. Jei ne tai, tada alternatyvoje simboliskai reikstu netiketa ivykiu eigos krypties pasikeitima...Neziurint to, jog dangus buvo zemai,zemiski rupseciai - kas ju neturim - bigsmile.gif - svarbu tavasis zinojimas ir baimes nebuvimas - nes jei butum bijojus, tikrai prisimintum .Greiciausiai atsiveria naujas saves suvokimas ir susivokimas tame, kas esi ir ka nori veikti
Vienu ar kitu atveju tai transformacija smile.gif

Atsakyti
Sveika Lingu lingu 4u.gif

vieną naktį sapnavau kad užlipau neva tai ant kopečių su paklode kažkokia purčiau ją ant stogo namo(bet tiksliai negaliu pasakyt kas tai buvo). Paskui sužinojau kad tas sudegė buvo gaisrinės suvažiavusios g.gif ir aš ėjau pro šalį su tokiu gėdos jausmu žiūrėjau į tą sudegusį namą bet atokiai praeidama pro šalį lygtai padariau ne aš unsure.gif
toks keistas sapnas ir nuotaika jo nemoku perteikt unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(Dalbara @ 2007 07 15, 23:04)
Sveika Lingu lingu  4u.gif

vieną naktį sapnavau kad užlipau neva tai ant kopečių  su paklode kažkokia purčiau ją ant stogo namo(bet tiksliai negaliu pasakyt kas tai buvo). Paskui sužinojau kad tas sudegė buvo gaisrinės suvažiavusios  g.gif  ir aš ėjau pro šalį su tokiu gėdos jausmu žiūrėjau į tą sudegusį namą bet atokiai praeidama pro šalį  lygtai padariau ne aš  unsure.gif
toks keistas sapnas ir nuotaika jo nemoku perteikt  unsure.gif

Lipimas kopeciom sibolizuoja aukstesnio samoningumo pasiekima.Tai sunkaus darbo, pastangu , rezultatu simbolis. Namas arba pastatas simbolizuoja asmeni , o ugnies simbolis arba gaisras atskleidzia vidine agresija, kartais pykti.Manyciau, kad nenori to pripazinti ir tai darai del gedos jausmo.Bet yra normalui, jog mes pykstam arba bandom ta pykti suslapstyti viduje ir nuo to tik patys kenciam.Apsivalymas nuo neigiamu emociju atnesa ne tik palengvejima, bet ir issivadavima, ka manau isgyveni ir tu smile.gif

Atsakyti
Labai noreciau, kad man kas nors paaiskuntu ka reiskia, kai sapnuoji, kad myliesi su MB, ir taip realistiskai, kad pabudus taip gera prisiminti, o tuo paciu negali patiketi, kad tai buvo tik sapnas blush2.gif
Ir dar vienas: si sapna sapnavau jau keleta kartu, ka reiskia, jei sapnuoji, kad is juros atlekia didziule banga, o as begu vis atsigrezdama ir suvokdama, kad banga greitesne, kad ji tuoj tuoj neplaus mane ir viska aplinkui, ir stebuklingai uzbegi i kalna ir banga iki jo nedaeina, va tada atsibundu visa sukresta to vaizdo ax.gif
Aciu 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Vanduo @ 2007 07 15, 18:41)
Ir dar daug metų pildysis, nes jūs jau labai tvirtai tuo įsitikinusi - užsiprogramavusi kapitaliai!

Nesutinku. Bet ir ginčytis nesiruošiu. Kiekvienas turim teisę turėti savo nuomonę mirksiukas.gif .
Atsakyti
sapnavau vyra is praeities,kadaise mylejau ji ...sapne veiksmas elementarus susitikimas ,bet emocijos buvo labai ryskios stiprios tarsi tai vyktu istikruju...
siaip apsoliuciai nesureiksminu sapnu, manau kad dazniausiai tai buna kazkokia is pasamones atejusios informacijos samplaka. ypac jei pries sapna del kazkokiu aplinkybiu prisimenu tuos ivykius ar zmones kuriuos veliau ir susapnuoju.na siuo atveju tikrai nebuvau prisiminusi to zmogaus ar juolab tu jausmingu emociju ,kurias patyriau sapne nubudau ir jausmas buvo toks tarsi tas susitikimas istikruju buvo...???smile.gif
Atsakyti
O ka reiskia jeigu ivairius sapnus sapnuoju toje pacioje vietoveje? nei as ten gyvenu ,nei ji kuom ypatinga,bet daug ivairiu sapnu matau toje pacioje vietoje,paskutini karta sapnavau (VISKAS VYKSTA PRIE TOKIO TILTO PER UPE)kad ant to tilto buvau priparkavusi automobili ir traukdamasi atbula ivaziuavau i kita automobili,sapne ir galvoju,nu ne bereikalo as ta vieta vis sapnuoju,va ir nutiko nelaime g.gif ...prabudau,taip gera ant dusios pasidare,kad tai tik sapnas.
Atsakyti
Antras sapnas apie vaiką labai blogas, praeitą savaitę sapnavau, kad skendo prie mano akių, o aš niekaip negalėjau išgelbėt, nes nemoku plaukt, paskendo, kaukiau nesavu balsu sapne. O šią naktį, kad nugriuvo nuo aukšto skardžio, nemirė, bet buvo silpnos būklės. Kas čia darosi man su tais sapnais?
Atsakyti