Įkraunama...
Įkraunama...

Sapnuojam toliau -lll dalis

Kaži, ar yra kaip nors aiškinamas kavos tirščių sapnavimas?
Spanavau puodelį, o jo dugne daug kavos tirščių, kuriuos ėmiau rankomis ir dėjau ant stalo.
Atsakyti
QUOTE(Do_do_do @ 2007 07 24, 11:45)
Kaži, ar yra kaip nors aiškinamas kavos tirščių sapnavimas?
Spanavau puodelį, o jo dugne daug kavos tirščių, kuriuos ėmiau rankomis ir dėjau ant stalo.

Simboliskai - tai rutina...arba sprendimu paieskos smile.gif,perspejimas, kad gerai pagalvotum, pries pradedama veikti smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Kajune @ 2007 07 24, 10:52)
Antras sapnas apie vaiką labai blogas, praeitą savaitę sapnavau, kad skendo prie mano akių, o aš niekaip negalėjau išgelbėt, nes nemoku plaukt, paskendo, kaukiau nesavu balsu sapne. O šią naktį, kad nugriuvo nuo aukšto skardžio, nemirė, bet buvo silpnos būklės. Kas čia darosi man su tais sapnais?

QUOTE(LinguLingu @ 2007 07 24, 16:56)
Simboliskai - tai rutina...

Gal žinote ką reiškia mano tokie sapnai 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(LinguLingu @ 2007 07 24, 15:56)
Simboliskai - tai rutina...arba sprendimu paieskos smile.gif,perspejimas, kad gerai pagalvotum, pries pradedama veikti smile.gif

Paskutiniu laiku nieko kito nedarau, kaip mąstau ir mąstau, kaip elgtis doh.gif . Sunku tą teisingą sprendimą priimt. Vis laukiu, gal situacija savaime išsispręs ax.gif .
Ačiū, LinguLingu 4u.gif .
Atsakyti
QUOTE(Do_do_do @ 2007 07 24, 17:59)
Paskutiniu laiku nieko kito nedarau, kaip mąstau ir mąstau, kaip elgtis doh.gif . Sunku tą teisingą sprendimą priimt. Vis laukiu, gal situacija savaime išsispręs ax.gif .
Ačiū, LinguLingu 4u.gif .

Padeti sau galima ir lengvai.Leisk sau klysti.Juk esi tik zmogus.Kiekvienas sprendimas sukuria pasekmes.Kaip ir pyragas, kai uzmaisai tesla, nesi tikra jog pyragas nusiseks, bet del to nesuki sau galvos, nes tiki, kad viskas bus gerai.O jei ir ne, sumaisysi kita....taip ir gyvenime.Leisk sau klysti.Jei nepatenkins pasekmes, priimsi nauja sprnedima.Juk gyvenam ir mokomes... bigsmile.gif

Papildyta:
QUOTE(Kajune @ 2007 07 24, 17:26)
Gal žinote ką reiškia mano tokie sapnai  4u.gif

Daug vidines baimes ir abejoniu.Nemanau, kad simbolika tiesiogiai siejasi su vaiku, bet jei ir toliau vyraus tokia baime, tikimybe yra jog issauksi nesamoningus veiksmus, kuriu pasekmes gali atsiliepti ir atzalelei.Emociju mes visi prisipildome, tad atsipalaiduoti tau butu labai ir labai naudinga.Kol kas tiek.
Atsakyti
LinguLingu, matau, jus esate cia 4u.gif
Gal galetumete paaiskinti mano sapna : Sapnavau, kad mano slides su su batais juose nuplauke smile.gif (nelogiska), nuplauke tiesiog vandeniu , ar tai upe, ar kriokliu.Mano vaikinas eina su manimi ir iesko ju.Iniciatyva daugumoje jo.sutinkame kazkokius zmones, jam pasiruose sumoketi pinigus, kad tik tas slides su batais rastume.Sapnas baigiasi.
Dekui.
Atsakyti
ir Lingu Lingu,jei galesi gal apie mano sapna keleta zodeliu blush2.gif (aprasiau ji ankstesniame puslapyje...) labai aciu 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(TikGerai @ 2007 07 24, 19:32)
LinguLingu, matau, jus esate cia  4u.gif
Gal galetumete paaiskinti mano sapna : Sapnavau, kad mano slides su su batais juose nuplauke  smile.gif (nelogiska), nuplauke tiesiog vandeniu , ar tai upe, ar kriokliu.Mano vaikinas eina su manimi ir iesko ju.Iniciatyva daugumoje jo.sutinkame kazkokius zmones, jam pasiruose sumoketi pinigus, kad tik tas slides su batais rastume.Sapnas baigiasi.
Dekui.

Is simbolikos matosi, jog kinta tavosios paziuros.Senieji isitikinimai nebetarnauja, todel batai su slidemis ir nuplauke.Ieskok atsakymu savojoje pasamoneje, sirdyje, klausykis, kas dedasi viduje.Esi emocionalus zmogutis...
Atsakyti
O as siandien nesamone sapnavau,buciuojames su kazkokiu vaikinu miskelyje,paskiau greitoji atvaziuoja as ten dirbu su daktarais,paskiau grasinu venas persipjauti doh.gif Ka tai galetu reiksti blink.gif ?
Atsakyti
QUOTE(gvadalupe @ 2007 07 18, 17:17)
sapnavau  vyra is praeities,kadaise mylejau ji ...sapne veiksmas elementarus susitikimas ,bet emocijos buvo labai ryskios stiprios tarsi tai vyktu istikruju...
siaip apsoliuciai nesureiksminu sapnu, manau kad dazniausiai tai buna kazkokia is pasamones atejusios informacijos samplaka. ypac jei pries sapna del kazkokiu aplinkybiu prisimenu tuos ivykius ar zmones kuriuos veliau ir susapnuoju.na siuo atveju tikrai nebuvau prisiminusi to zmogaus ar juolab tu jausmingu emociju ,kurias patyriau sapne  nubudau ir jausmas buvo toks tarsi tas susitikimas istikruju buvo...???smile.gif

Mes esam emociju, minciu, energiju verpetai.Kai ateina laikas atpalaiduoti tai , kas nebereikalinga, mes tai daznai ir labai daznai padarom per sapnus, nes siaip jau esam protavimo vergai.Ieskom logikos, pasiteisinimu taip pamirsdami gyventi :)Dar yra tikimybe, kad tai zmogus, galvodamas apie tave,issauke tuos isgyvenimus.TAi veikia kaip as juokais sakau "radijo imtuvo principu" Siuo atveju jis buvo radio banga, o tu - imtuvas ir tuo metu kada mes nuleidziam visas uztvartas, vyksta nuostabus dalykai miego metu smile.gif

Papildyta:
QUOTE(Paloma:) @ 2007 07 25, 15:57)
O as siandien nesamone sapnavau,buciuojames su kazkokiu vaikinu miskelyje,paskiau greitoji atvaziuoja as ten dirbu su daktarais,paskiau grasinu venas persipjauti  doh.gif Ka tai galetu reiksti  blink.gif ?

Perzvelk paskutiniu dienu ivykius...kazkur apsilenkei su savo poreikiais:)
Atsakyti
Isvaziavo ilgam sekmadieni mano mylimas vaikinas,gal tai kaip nors susije...?
Atsakyti
QUOTE(Paloma:) @ 2007 07 25, 16:02)
Isvaziavo ilgam sekmadieni mano mylimas vaikinas,gal tai kaip nors susije...?

Tokio pobudzio sapnai isimtinai apie sapnuotoja.Kiek tai siejais su tavo pacios poreikiai, tiek emocijos ir atsiskleidzia.Jei noras ir liudesys toks stiprus, kad norisi del to zudytis, galimybe yra jog tu teisi smile.gif
Atsakyti