Įkraunama...
Įkraunama...

Kontraceptinis implantas

QUOTE(delaine @ 2012 08 31, 08:40)
O Lietuvoj implantas neregistruotas? Iškart įsidėčiau.

Deja dar ne...keliu metu begyje visvien iregistruos 4u.gif
Papildyta:
QUOTE(titkauk @ 2012 08 31, 13:17)
As implanta naudojau 5 metus( 3 metus viena ir Paskui kita) antra karta labai negerai buvo svaigo galva labai. Tik idejus implana nualpau kabinete. Po 2 metu išsiemiau. Naudojau tabletes bet neilgai. Pastojau labaaiii greitai. Ir be problemu( antras nestumas buvo) dabar isidejus mirena.  4u.gif

Labai saunu tada smile.gif mano greiciausiai problemos ne del implanto! ax.gif
Atsakyti
delfyje yra straipsnis apie implantus.pasiskaitykit ir pamatysit koks "geris" tai.
Atsakyti
QUOTE(Robytex @ 2012 09 07, 11:36)
delfyje yra straipsnis apie implantus.pasiskaitykit ir pamatysit koks "geris" tai.

delfis yra Pletku tinklalapis!!!!! kiekviena zino kas tinka oragizmui.vienai geris kitai blogis.ne kiek vienai blogis!!!
Atsakyti
Paskaitinėjau čia kažkiek...
Gaila man tų mergaičių, moterų besivaikančių šiuolaikinių naujovių... Aišku, toks kurios naudoja, sakys, kad tai gėris, tos kurios ne - šauks atvirkščiai... Aš pasilieku prie antrojo varianto... Koks tai turi būti tručas, kad įsiūtas į ranką padarytų moterį nevaisinga... Brrr... Žinot, ko labiausiai norėčiau, kad vieną gražią dieną mano sūnui netektų susitikti su mergaite, kurios mama save taip nuodijo... Tai toks mano pastebėjimas..

P.S. su hormoniniais kontraceptikais susidūrusi ir tikrai turėčiau daug ką pasakyti iš savo varpinės.

Būkim sveikos mergaitės smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Robytex @ 2012 09 07, 11:36)

To sakiniu rinkinio niekaip straipsniu nepavadinciau doh.gif Kosmaras kazkoks, nepateikia jokios info, uztat labai tinka reklamai, nes kontraversiskos temos visad pritraukia daug skaitytoju ir komentuotoju doh.gif

QUOTE(dangerous @ 2012 09 13, 12:03)
Paskaitinėjau čia kažkiek...
Gaila man tų mergaičių, moterų besivaikančių šiuolaikinių naujovių... Aišku, toks kurios naudoja, sakys, kad tai gėris, tos kurios ne - šauks atvirkščiai... Aš pasilieku prie antrojo varianto... Koks tai turi būti tručas, kad įsiūtas į ranką padarytų moterį nevaisinga... Brrr... Žinot, ko labiausiai norėčiau, kad vieną gražią dieną mano sūnui netektų susitikti su mergaite, kurios mama save taip nuodijo... Tai toks mano pastebėjimas..

P.S. su hormoniniais kontraceptikais susidūrusi ir tikrai turėčiau daug ką pasakyti iš savo varpinės.

Būkim sveikos mergaitės  smile.gif

Zinot, bendrai paemus jei zmones nesivaikytu naujoviu dar smagiai tunotume urvuose apsijuose mamutu kailiais mirksiukas.gif Reikia zmonems sviestis ir sviesti, kad zinotu kas ir kaip su betkuriais medicininiais preparatais, o ne aklai sektu kazkieno patarimais. Mano nuomone tokie pasisakymai kaip Jusu tik gasdina. Neesu kazkokia kontraceptiniu preparatu reklamuotoja, tik nesutinku su gasdinimu koks tai nenusakomas BLOGIS doh.gif Yra moteru kurioms ju vartojimas pasiteisina, yra kuriom ne. Tik neapsisviete zmones paskui skalambija varpais koks s..., nes neissprende visu gyvenimo problemu blink.gif Jum asmeniskai netaikau 4u.gif
Smagu, kad turit savo nuomone ir laisvoj saly galit ja laisvai isreiksti thumbup.gif Gaila, kad smerkiat zmones kurie naudojasi pasirinkimo laisve unsure.gif

Beje, apie implantus. Senosios kartos plastikiniai implantai ziniose buvo praeita savaite. Viena moteriske norejo issimti, kad bandyt pastot, o jis is vietos pajudejo ir neberanda! Jokiu aptikimo budu nera, nes tai tiesiog plastikas. Dabar tures laukti dar kelis metus kol tiesiog pasibaigs implanto "galiojimas" doh.gif O moteriskei jau link 40.. Naujos kartos implantai su netalu, kad jei ka aptikt rentgeno pagalba.

malaskaite, kaip tau sekasi?
Atsakyti
Smagu, kad turit savo nuomone ir laisvoj saly galit ja laisvai isreiksti thumbup.gif Gaila, kad smerkiat zmones kurie naudojasi pasirinkimo laisve unsure.gif

Aš nieko nesmerkiu ir nesiruošiu smerkti, kaip jau rašiau aš susidūrus su kotraceptinem tabletėm ir išgyvenau siaubą tiek jų gėrimo metu, tiek jas metus... Neišeidavaiu iš gydytojų kabinetų. Ir aš tikrai nenoriu nieko gązdinti.. Yra, mano pasisakymas temoje "Kontraceptinių tablečių pasėkmės" ar pan. Ir taip nutiko man, ne Onutei, ne Marytei... smile.gif
ir aš tikrai apšišvietus, ir nemalu š..., kaip sakot... viska išgyvenau ir turiu kuo pasidalinti, o ne tik iš teorinės pusės čia kalbėt. Ir jeigu šiandien jaučiatės gerai vartodamos hormonus, tai nereiškia, kad taip bus visada, vot tada bus matyti, kurioj barikados pusėj atsidursit.
Aš čia nepiktai, tiesiog... smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo dangerous: 14 rugsėjo 2012 - 07:30
QUOTE(dangerous @ 2012 09 14, 06:14)
Smagu, kad turit savo nuomone ir laisvoj saly galit ja laisvai isreiksti thumbup.gif  Gaila, kad smerkiat zmones kurie naudojasi pasirinkimo laisve  unsure.gif

Aš nieko nesmerkiu ir nesiruošiu smerkti, kaip jau rašiau aš susidūrus su kotraceptinem tabletėm ir išgyvenau siaubą tiek jų gėrimo metu, tiek jas metus... Neišeidavaiu iš gydytojų kabinetų. Ir aš tikrai nenoriu nieko gązdinti.. Yra, mano pasisakymas temoje "Kontraceptinių tablečių pasėkmės" ar pan. Ir taip nutiko man, ne Onutei, ne Marytei...  smile.gif
ir aš tikrai apšišvietus, ir nemalu š..., kaip sakot... viska išgyvenau ir turiu kuo pasidalinti, o ne tik iš teorinės pusės čia kalbėt. Ir jeigu šiandien jaučiatės gerai vartodamos hormonus, tai nereiškia, kad taip bus visada, vot tada bus matyti, kurioj barikados pusėj atsidursit.
Aš čia nepiktai, tiesiog... smile.gif

Na an tas Jusu pasisakymas apie galima marcia taip smerkianciai nuskambejo. Kazkaip pagalvojau, kad visi daro klaidu ir net geriausiems zmonems kartais nepasiseka unsure.gif Vat ir linkeciau Jums marciokuri pirmiausia myletu Jusu sunu ir padarytu ji laiminga, o visa kita issispres 4u.gif

Maciau Jusu pasisakyma anoj temoj ir uzjauciu del to kas, atsitiko 4u.gif Tiesiog stengiuosi matyti abi medalio puses, deja nemazai komentuojanciu priemones renkasi vien pagal kitu rekomendacijas, be rimtesniio pasidomejimo ir dideliais lukesciais. Tai yra vaistai, kurie turi stipru poveiki ir ilgus sarasus ilgalaikiu bei trumpalaikiu salutiniu poveikiu (jau zinomu salutiniu poveikiu), o kai kurios moteraites isikala sau i galva, kad tai 100% apsauga, kad jei tiko Petrutei ir Kazytei tiks ir man t.t. Na suprantat apie ka as mirksiukas.gif

TAIP, siandien jauciuosi gerai vartodama hormoninius preparatus ir tikiuosi, kad taip bus visada 4u.gif Manau druska ir cukrus greiciau parodys ju vartojimo pasekmes mirksiukas.gif
Atsakyti
Itsonedesire smile.gif jap as vis dar su juo schmoll.gif atidejo man apoidmenta 2 kartus doh.gif vis dar as mmm sergu nesikeikus doh.gif neislaikiau rytoj einu traukti lauk...kazkaip isvis paskutiniu metu prastai jauciuosi,ziauriai pykina galva jau 3 dienos skauda taip lyg su spaudimu butu problemos,silpna...kaire ranka kurioje yra impantas skauda daznai nutirpusi yra..nz ar mane cia nerviskai jau taip viskas veikia ar tiesiog tikrai tas stebulas ale jei ji taip pavadinti galima butu taip veikia verysad.gif nuotaikos nera,tai rekti noriu tai verkti,apie sexa tyliu, reik i vienolyna stoti lotuliukas.gif linkiu tau sekmes,kad tik viskas butu gerai nestuke.gif drinks_cheers.gif
Atsakyti
vuale bigsmile.gif as jau be to daikciuko smile.gif nors savijauta nepasikeite apart vaistuku veikimo dar rankoje tai ji siek tiek patirpusi,bet viskas super nuotaikos is kart pagerejo mirksiukas.gif nieko neskaudejo suleido vaistukus siek tiek palaukeme,kadangi dar siek tiek jauciau sudeido dar truputuka ir minutelei nepraejus nebejauciau nieko,tada gerai apziurejo ar lengvai apsiciuopia implantas apziurejo ir dar karteli ir dar karteli smile.gif tada 2 kartus lb gerai isdezinfekafo ranka spiritiniu tirpalu(vel ka dare pries pat visa procedura) lotuliukas.gif ,siek tiek ipjove su skalperiu,sueme su ranka apciuopiamoje vietoje implanto ir su medicininemis zirklutemis istrauke bigsmile.gif ilgai tik trauke kadangi lb giliai buvo,bet viskas labai gerai nuvale ranka sulipde apvyniojo tvarsciu ir sake 2 dienas nedrekinti tos vietos :)siule iskart pakeisti i kita kontraceptine priemone sakau ne as neturiu sexo man nieko nereikia zodziu neikalbejo nes buciau dar karta surizikavusi ant dar kokio velnio doh.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
Aš tai labai noriu tą implantą įsidėt, labai keikiu valdžią biggrin.gif kad neužregistruoja jo. Aš vaikų iš vis neplanuoju turėt, tai man nebaisu, kad nebegalėsiu pastot ar pan. Na dėl tepliojimo bet kiek ir bet kada nervinčiaus smile.gif Bet kiek domėjaus, tai visos kontraceptinės priemonės tai sukelia, taip sakant neišsisuksi.
Važiuot į UK vien dėl įsidėjimo irgi neprasta mintis, bet brangi, o kad tenai įdėtų, reikia būt registruotai ir dirbti?
Atsakyti
na kiekvienam skirtingai, tas tepliojimas kartais neprilygsta tepliojimui,sukelia diskomforto kokie gali buti santykiai kai yra sergama 5 savaites pertrauka 2-3 dienos kaip tu ivardiji tepliojimo ir vel tas pats lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif plius nuotaiku kaita,hormonai veikia kitaip,kartais nuovargis kankina,panasus simptomai i depresijos doh.gif bet netaikau tai visiems...o kas liecia vaikus nz cia mano nuomone,bet gal tas laikas ateis kai noresi...beto sveikata yra svarbiau ax.gif na as cia tik savo nuomone pasakiau prasyciau nesupykti 4u.gif as noriu dabar pabuti be tu chemiju visokiu o po kokiu 4 metu planuoti dar viena vaikiuka sveikai ir stipriai smile.gif
Atsakyti
Sveiki.As implanta isidejus jau antra karta,metus laiko.Zodziu jsi mane nervint pradejo juodai.Visu pirma ta imenesines.Sergu po istisus menesius ir gan gausiai doh.gif doh.gif Kazkoks kosmaras,ne tik mano vyreli nervina,bet jau nesneku apie save pacia.Jau pripratau istisai vaikscioti su paketais ir tamponais. doh.gif O antra tai nuotaika.Maniske nuotaika niekada nebuvo nepriekaistinga,bet jauci usu situo implantu esu tikra velnio nuotaka.Nu zodziu pikta reksne isterike ne tas zodis,maniskis jau mane is namu isspirti ruosiasi,tai cia jau dar kita tema ir kita krize man.Zodziu nieko gero visai.Galvoju eiti issimti(gyvenu uk),jei pastosiu ta ireiskiasi taip jau lemta(nors maniskis grieztai pries dar viena vaika).
Atsakyti