QUOTE(Robytex @ 2012 09 07, 11:36)
delfyje yra straipsnis apie implantus.pasiskaitykit ir pamatysit koks "geris" tai.
To sakiniu rinkinio niekaip straipsniu nepavadinciau

Kosmaras kazkoks, nepateikia jokios info, uztat labai tinka reklamai, nes kontraversiskos temos visad pritraukia daug skaitytoju ir komentuotoju
QUOTE(dangerous @ 2012 09 13, 12:03)
Paskaitinėjau čia kažkiek...
Gaila man tų mergaičių, moterų besivaikančių šiuolaikinių naujovių... Aišku, toks kurios naudoja, sakys, kad tai gėris, tos kurios ne - šauks atvirkščiai... Aš pasilieku prie antrojo varianto... Koks tai turi būti tručas, kad įsiūtas į ranką padarytų moterį nevaisinga... Brrr... Žinot, ko labiausiai norėčiau, kad vieną gražią dieną mano sūnui netektų susitikti su mergaite, kurios mama save taip nuodijo... Tai toks mano pastebėjimas..
P.S. su hormoniniais kontraceptikais susidūrusi ir tikrai turėčiau daug ką pasakyti iš savo varpinės.
Būkim sveikos mergaitės
Zinot, bendrai paemus jei zmones nesivaikytu naujoviu dar smagiai tunotume urvuose apsijuose mamutu kailiais

Reikia zmonems sviestis ir sviesti, kad zinotu kas ir kaip su betkuriais medicininiais preparatais, o ne aklai sektu kazkieno patarimais. Mano nuomone tokie pasisakymai kaip Jusu tik gasdina. Neesu kazkokia kontraceptiniu preparatu reklamuotoja, tik nesutinku su gasdinimu koks tai nenusakomas BLOGIS

Yra moteru kurioms ju vartojimas pasiteisina, yra kuriom ne. Tik neapsisviete zmones paskui skalambija varpais koks s..., nes neissprende visu gyvenimo problemu

Jum asmeniskai netaikau
Smagu, kad turit savo nuomone ir laisvoj saly galit ja laisvai isreiksti

Gaila, kad smerkiat zmones kurie naudojasi pasirinkimo laisve
Beje, apie implantus. Senosios kartos plastikiniai implantai ziniose buvo praeita savaite. Viena moteriske norejo issimti, kad bandyt pastot, o jis is vietos pajudejo ir neberanda! Jokiu aptikimo budu nera, nes tai tiesiog plastikas. Dabar tures laukti dar kelis metus kol tiesiog pasibaigs implanto "galiojimas"

O moteriskei jau link 40.. Naujos kartos implantai su netalu, kad jei ka aptikt rentgeno pagalba.
malaskaite, kaip tau sekasi?