Viskas priklauso nuo organizmo. As buvau 6 metus su implantais( 3 metus ir paskui dar tris) ir man tikrai nei tepliojo nei nuotaiku nebuvo. Viskas priklauso nuo organizmo. Man matyt priima viska:-D dabar Mirena isidejus( tik del to kad ji ilgiau laiko) ir irgi prieme oranizmas labai puikiai nei teplioja nei ka.
QUOTE(KLIPSIUKE @ 2012 09 18, 21:17)
Itsonedesire
jap as vis dar su juo
atidejo man apoidmenta 2 kartus
vis dar as mmm sergu nesikeikus
neislaikiau rytoj einu traukti lauk...kazkaip isvis paskutiniu metu prastai jauciuosi,ziauriai pykina galva jau 3 dienos skauda taip lyg su spaudimu butu problemos,silpna...kaire ranka kurioje yra impantas skauda daznai nutirpusi yra..nz ar mane cia nerviskai jau taip viskas veikia ar tiesiog tikrai tas stebulas ale jei ji taip pavadinti galima butu taip veikia
nuotaikos nera,tai rekti noriu tai verkti,apie sexa tyliu, reik i vienolyna stoti
linkiu tau sekmes,kad tik viskas butu gerai

Na taip,neiskenciau ir as..sekanciam kartui kai nuspresim kazkokia kontr.priem.naudoti teks rinktis kazka kito,ir greiciausiai nesigriebsim uz naujoviu

Papildyta:
QUOTE(delaine @ 2012 09 20, 12:58)
Aš tai labai noriu tą implantą įsidėt, labai keikiu valdžią
kad neužregistruoja jo. Aš vaikų iš vis neplanuoju turėt, tai man nebaisu, kad nebegalėsiu pastot ar pan. Na dėl tepliojimo bet kiek ir bet kada nervinčiaus
Bet kiek domėjaus, tai visos kontraceptinės priemonės tai sukelia, taip sakant neišsisuksi.
Važiuot į UK vien dėl įsidėjimo irgi neprasta mintis, bet brangi, o kad tenai įdėtų, reikia būt registruotai ir dirbti?

Važiuot į UK vien dėl įsidėjimo irgi neprasta mintis, bet brangi, o kad tenai įdėtų, reikia būt registruotai ir dirbti?
na jei yra noras uk isideti,tai reikia buti uzsireg.nes kitaip gal mokama butu..?

QUOTE(Itsonedesire;] @ 2012 09 30, 10:39)
na jei yra noras uk isideti,tai reikia buti uzsireg.nes kitaip gal mokama butu..?
nes man kai dejo tai as dirbau,o kadangi dirbanti tai mokanti visus mokescius valstybei,o kadangi mokanti valst.tai man viskas nemokamai bv poliklinikoj
panasiai kaip ir lt
dar toks budas yra,bet cia jau nelegal.
buna kas internete parduoda kontr.implanta,o ji cia ideti tai paprastas chirurgas tikrai moketu.bet zinai,neaisku ka ten ir nusipirktum,zodziu daug rizikos 

O jeigu tose sex klinikose? Ten gi nerekia but prisiregistravus, nes jos nevisai pagal rajona, o "kelios" visam miestui

QUOTE(Ajste @ 2012 10 01, 00:30)
O jeigu tose sex klinikose? Ten gi nerekia but prisiregistravus, nes jos nevisai pagal rajona, o "kelios" visam miestui
Internete pirktu implantu, tai kazin ar pasitikeciau 

Bent jau londone new cross klinikoj reikejo uzsireginti. Bet nereikejo andreso patvirtinimo. Tok popieriukus uzpildyti. Kaip kitose nezinau. Jei gyveni pasiklausk savo GP jie irgi deda.
QUOTE(titkauk @ 2012 10 01, 13:14)
Bent jau londone new cross klinikoj reikejo uzsireginti. Bet nereikejo andreso patvirtinimo. Tok popieriukus uzpildyti. Kaip kitose nezinau. Jei gyveni pasiklausk savo GP jie irgi deda.
Cia mano pamastymas buvo atsakant i Delaines klausima apie tai ar reikia registruotis ir dirbti

Itsonedesire, jap visos bedos dingo as jau be implanto 14 dienu
jauciuosi puikiai ,menstruacijos dingo sekancia diena po isemimo kol kas vis dar ju laukiu
masciau apie injekcija bet as jau siaubingai bijau tu kontraceptiku tad dar susilaikau
o siaip viskas super nuotaikos geros net tinginiuke pasidariau
tingiu net saukti amzinai kai reikia
noras yra,sypsena lupas puosia grizau i savo vezias nieko neskauda viskas gerai
velniava tik koja prasiduriau
gydausi kita gala

QUOTE(Ajste @ 2012 09 13, 21:39)
na vat, trys menesiai nuo pirmojo 'istraukimo' siandien pasalino ta likusi galiuka... jo ten beveik centimetras buvo... su rentgenu persviete, gavo irodima, kad tikrai ten ne randas, o implantas likes buvo (per implanta rentgeno spinduliai nepraeina, man ekrane parode ir paaiskino kaip atpazinti ar tai randas ar ne)..
o siandien visa procedura uztruko kokias 5 min. nuskausmino ranka, daktare sake bandys maza 'skylute' padaryti ir taip istraukti, bet jo niekaip pagauti negalejo, tai dare maza pjuvi, sake prireike dvieju siuliu, bet pasalino... uz savaites sake ateiti istrauks siuliukus... tai vat dabar turiu du randukus ant rankos apie mm dydzio nuo idejimo ir pirmo istraukimo, o po antro istraukimo bus didesnis randelis, bet kokio dydzio dar nezinau, pleistra uzklyjavo, sake nesuslapinti kuri laika...
mano nuosprendis: nors kol turejau nieko skustis negalejau, jei buciau zinujus isidedama, kad tiek problemu bus issimti, buciau nesidejus... nors visos daktares is seseles aiskino, kad pirma atveji toki sutiko, kad nepilnai issitrauke implantas... jum spresti mergaites ar verta ar ne

QUOTE(malaskaite @ 2012 11 13, 21:10)
na vat, trys menesiai nuo pirmojo 'istraukimo' siandien pasalino ta likusi galiuka... jo ten beveik centimetras buvo... su rentgenu persviete, gavo irodima, kad tikrai ten ne randas, o implantas likes buvo (per implanta rentgeno spinduliai nepraeina, man ekrane parode ir paaiskino kaip atpazinti ar tai randas ar ne)..
o siandien visa procedura uztruko kokias 5 min. nuskausmino ranka, daktare sake bandys maza 'skylute' padaryti ir taip istraukti, bet jo niekaip pagauti negalejo, tai dare maza pjuvi, sake prireike dvieju siuliu, bet pasalino... uz savaites sake ateiti istrauks siuliukus... tai vat dabar turiu du randukus ant rankos apie mm dydzio nuo idejimo ir pirmo istraukimo, o po antro istraukimo bus didesnis randelis, bet kokio dydzio dar nezinau, pleistra uzklyjavo, sake nesuslapinti kuri laika...
mano nuosprendis: nors kol turejau nieko skustis negalejau, jei buciau zinujus isidedama, kad tiek problemu bus issimti, buciau nesidejus... nors visos daktares is seseles aiskino, kad pirma atveji toki sutiko, kad nepilnai issitrauke implantas... jum spresti mergaites ar verta ar ne

aš nedėčiau dėl baimės, kad užsiliks kažkoks galas

Labas mergaites.As planuoju sia savaite eiti issimti implanta.Turiu virs metu,bet jau nusibodo tie nesamoningi sirgimai,prasergu po menesi laiko,ir tai tik kontraceptines tabletes sustabdo sirgima.Ir va tik nustojau sirgti,nesergu kokias 4-5 dienas,ir stai vakar vel prasidejo
Nu siaubas kazkoks,nusibodo tie visi paketai tamponai ir pan.atrodo kasiden as su jais vaikstau
.Tik va galvoju ka reikes po to detis,skaiciau foruma,bet nieko konkreciai taip ir nesugalvojau.Galvojau detis spirale,bet maciau nemazai neigiamu atsiliepimu.Gal yra jusu tarpe kas galetu pasiulyti kazka kas geriau po implanto?

Sveiki.
Einu 25 d.detys inplanto,tikiuosi nenusivilsiu
Turi kelios drauges ji,kolege,tai
MW gyre,kaip gera apsisaugojimo buda,tai ir as susigundziau....
KT pamirsiu tikrai gert,spiraliu nenoriu,nes drauge sake,kad pastojo ir siaip ji ten vos ne iskrenta...
Zodziu visos priemones turi pliusu ir minusu...
Einu detys is ryto,nes gp pasake,kad geriausias laikas is ryto jas isidet.Tai darbe pasiemiau laisva diena
O klausykit,minejot,kad savaite nenusiimt binto:tai kaip tada maudytis?

KT pamirsiu tikrai gert,spiraliu nenoriu,nes drauge sake,kad pastojo ir siaip ji ten vos ne iskrenta...

Einu detys is ryto,nes gp pasake,kad geriausias laikas is ryto jas isidet.Tai darbe pasiemiau laisva diena

QUOTE(Geriuke @ 2013 04 07, 06:44)
Sveiki.
MW gyre,kaip gera apsisaugojimo buda,tai ir as susigundziau....

binta nenusiimt tik dvi dienas,veliau galima maudytis su neperslampamu pleistru.

pasigirsiu-issiemiau implanta praeita geguze.randas liko mazuliukas,neabejoju,kad po keleriu metu jo isvis nesimatys