nesuprantu koki ginčai gali būti šia tema-skiepinti reikia,o jei jūs to nedarote del kažkokių priežasčių,tai jau jūsų asmeninis reikalas,kiek teko savo abu vaikiukus skiepinti,tai nebuvo jokių baisenybių kur čia rašote,o beje-gyvenimas pavojingas pats savaime,tai ką geriau negyventi?
QUOTE(bimkutele @ 2009 02 16, 16:13)
man idomu ko tu mane pastoviai persekioji???ir pastoviai darai išvadas kas galėjo būti mano vaikui.nežinai tai geriau patylėk,aš šimtu procentu įsitikinusi,kad nuo vakcinos.
o tu skiepykis nors ir nuo visų galų,ir negalvok,kad jei nebuvo reakcijos ji neatsiras vėliau(tokios kaip vėžys,nevaisingumas,diabetas.....)šiomis ligomis serga vis jaunes ni vaikai,ir daug kur aprašyta,kad nuo vakcinų
taip,kad nesijuok anksčiau laiko
o tu skiepykis nors ir nuo visų galų,ir negalvok,kad jei nebuvo reakcijos ji neatsiras vėliau(tokios kaip vėžys,nevaisingumas,diabetas.....)šiomis ligomis serga vis jaunes ni vaikai,ir daug kur aprašyta,kad nuo vakcinų

taip,kad nesijuok anksčiau laiko

vien zo jau nusibodai. neinu per visas tavo temas ir prie zodziu nesikabineju. nepatinka issibrauk sita tema. ok.
ir negazdink. ok. ir tegu visi isvardinti "palinkejimai" (tokios kaip vėžys,nevaisingumas,diabetas.....) limpa prie taves ir tavo vaiku.
QUOTE(lina-kameja @ 2009 02 16, 19:50)
vien zo jau nusibodai. neinu per visas tavo temas ir prie zodziu nesikabineju. nepatinka issibrauk sita tema. ok.
ir negazdink. ok. ir tegu visi isvardinti "palinkejimai" (tokios kaip vėžys,nevaisingumas,diabetas.....) limpa prie taves ir tavo vaiku.
aiū už palinkėjimą

QUOTE(lina-kameja @ 2009 02 16, 18:50)
tegu visi isvardinti "palinkejimai" (tokios kaip vėžys,nevaisingumas,diabetas.....) limpa prie taves ir tavo vaiku.

Gimdžiau Šiaulių gimdymo namuose. Kai pasakiau, kad nuo tuberkuliozės skiepysiu, o nuo hepatito B - ne, tai sulaukiau tokios audringos reakcijos, kad net apstulbau
Visų pirma buvau gązdinama,o po to išvadinta medike iš kaimo. Jokių mano argumentų net nesiklausė
Kitą dieną vaiko net gerai neapžiūrėjo(tik iš viršaus pasižiūrėjo), o mane visiškai ignoravo. Iš ligoninės išėjau tik ,,po parašu'', kad pati už vaiko sveikatą atsakinga, nes nenorėjo išleisti, dėl ,,per didelės geltos''.Džiaugiuosi, kad nepasidaviau spaudimui, nors daug nervų kainavo.
Mamytėms patarčiau būti galutinai apsisprendusioms ir net nesileisti į diskusijas
Už savo vaikus atsakingos tik mes pačios

Visų pirma buvau gązdinama,o po to išvadinta medike iš kaimo. Jokių mano argumentų net nesiklausė

Mamytėms patarčiau būti galutinai apsisprendusioms ir net nesileisti į diskusijas

QUOTE(skorpea @ 2009 02 27, 18:30)
man atrodo tos kuriops neskiepyja pamirso kokios baisios ligos yra tuberkulioze hepatitas ir tt...........

didesnė tikimybė užsikrėsti nuo pačio skiepo,beje ar domėjotės,kaip vaikai miršta,lieka paralyžuoti,lieka invalidais būtent nuo skiepų

QUOTE(bimkutele @ 2009 02 27, 17:39)
didesnė tikimybė užsikrėsti nuo pačio skiepo,beje ar domėjotės,kaip vaikai miršta,lieka paralyžuoti,lieka invalidais būtent nuo skiepų 

manyciau kad tai labai reti atvejai....

QUOTE(skorpea @ 2009 02 27, 18:43)
manyciau kad tai labai reti atvejai....
nors manu cia kiekvieno asmeninis reikalas.... bet man tai nepriimtina...

ne taip jau retai,kaip atrodo,matos,kad nesidomite

QUOTE(litavkasam @ 2007 06 06, 14:40)
Jie gi dabar prieš bet kokią procedūrą reikalauja pasirašyti, kad sutinki. Tai jei nesutinki ir tai parašai, tai jie ir negali skiepyti.
Pas mus buvo taip. Atėjo seselė ir pasakė, kad trumpam išsineš mūsų vaiką. Jei nebūčiau paklausus, kokiu tikslu, tai būtų mūsų neišnešiotuką paskiepiję ir be jokio sutikimo (čia KMUK naujagimių ligų skyriuj buvo). Tai tiesiog nedavėm išsinešt ir paskui palatos gydytojai pasakėm, kad skiepus atidėsim.
Kazkuri rase kad skiepyja 3 para... labai abejociau. Tiesa, nuo tuberkuliozes i ranka paskiepyja 3 para, o nuo hepatito skiepyja ta pacia diena, t.y. per 24 val nuo gimimo. Man dare cezari, tai para laiko pragulejau pooperacinej palatoj. Isoperavo ryte 11.40, atejo po pietu, padave popierius pasirasyti del skiepu. Nemaciau nei kada nei kaip skiepyja. Antro vaiko neskiepysiu