Įkraunama...
Įkraunama...

Diesel

Diesel gaminiai tikrai verti demesio bigsmile.gif
Atsakyti
man diesel irgi thumbup.gif gal ten, kur minejo, kad suplyso dzinsai, neoriginalai buvo? g.gif nes as tai turiu keli metai, jau i gatve neinu su jais, bet ir ismest dar negaliu, po namus nesioju, nes labai man jie prilipo biggrin.gif ir net nezada man jie plysti. o vyras turi striuke, tai toks kosminis modelis, kad kokie 5metai vis issitraukia ir uzsideda prie progos. ir vis dar atrodo ir madinga, ir stilinga. thumbup.gif
Atsakyti
man irgi Diesel thumbup.gif thumbup.gif ka turejus jokiu nusiskundimu neturiu maniskis turi dzinsus jau 4 metai biggrin.gif kiek beskalbsi ka bedarysi nei isdile nu thumbup.gif ,tik kai pirko tai pyko nes su sagom g.gif
Atsakyti
Neseniai nusipirkau diesel dzinsus, kainavo £70, po savaites isplyso pagrindine saga, daugiau ju nenesioju, o pas siuveja vis neturiu laiko uznesti, kad ystatytu nauja unsure.gif verysad.gif
Atsakyti
Labai kokybiška avalynė,dažnai perku sportinius batelius iš Diesel.Lietuvoje labai kainos užkeltos,užsienyje daug pigiau.
Atsakyti
O! DIESEL vienas megstamiausiu mano brandu thumbup.gif thumbup.gif Beje ir Lietuvoje pasirinkimas normalus o kainos tikrai tokio paties lygio kaip uzsienyje biggrin.gif O gal kas zinot ar Vilniuje jau yra naujos Diesel kolekcijos???
Atsakyti
Man Diesel thumbup.gif paskutiniai mano pirkiniai buvo butent Diesel dzinsiukai (nusipirkau net 2), bliuskute - megztukas, ilgi baltinukai smile.gif
Atsakyti
turiu dvejus dzinsiukus thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(ziniuka @ 2007 02 03, 14:06)
O! DIESEL vienas megstamiausiu mano brandu  thumbup.gif  thumbup.gif  Beje ir Lietuvoje pasirinkimas normalus o kainos tikrai tokio paties lygio kaip uzsienyje biggrin.gif  O gal kas zinot ar Vilniuje jau yra naujos Diesel kolekcijos???

Jau yra, nors dar tik nedidele dalis, bet yra i ka paziuret smile.gif
Atsakyti
Turiu trejus DIESEL kedukus,nesioju dvejus is ju jau 2 metus,o atrodo,kaip pries menesi pirkti bigsmile.gif ,mokejau uz vienus 90€,o uz kitus 140€,treciu jau nebepamenu,bet visi thumbup.gif . kazkas panasaus ax.gif
user posted image
Atsakyti
Gal kas nors žinote, kur Vilniuje dabar prekiauja Diesel džinsais, užsidarius Grand Duke Palace? smile.gif
Atsakyti
QUOTE(erika55 @ 2007 02 10, 03:21)
Turiu trejus DIESEL kedukus,nesioju dvejus is ju jau 2 metus,o atrodo,kaip pries menesi pirkti  bigsmile.gif ,mokejau uz vienus 90€,o uz kitus 140€,treciu jau nebepamenu,bet visi  thumbup.gif . kazkas panasaus ax.gif
user posted image

Sitie baciukai nieko, bet kiek esu maciusi batu tai man nepatiko ne vieni.. schmoll.gif Patinka diesel dzinsai, bet neperku, nes laaabai jau brangu... ax.gif
Atsakyti