QUOTE (renax @ 2004 01 04, 11:54) |
Rimaste tai kaip su ziniom ? Neabortuoja piliules ,neabortuoja . O del naturalizmo ,chemijos valgydamos mes gaunam zymiai daugiau nei gerdamos kontracepcija ![]() |
QUOTE (renax @ 2004 01 04, 12:52) |
Ir apdovanotu laikrodiniu ovuliacijos laiku ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
QUOTE (Sesilija @ 2004 01 04, 13:43) |
Svarbi papildoma informacija Šie užrašai padės Jums suprasti netiketus temperaturos pakilimus. (...) Svarbu, kad kreivės lape žymėtumėte viską, kas galėtų sutrikdyti jūsų temperatūros svyravimą. .Ar pramiegojote? .Ar persišaldete? .Ar vartojote alkoholi? .Ar vartojote medikamentus? .Ar keliavote? .Ar sportavote? .Ar buvote supykusi, susijaudinusi, ar patyrete soka? .Ar jus slegia neišspręsta problema? Kai perskaiciau sitai Zvirbliukes puslapyje, pagalvojau, ar dar like moteru, kurios neturi neissprestu problemu, ismiega po 8 val., nesijaudina, nepatiria streso darbe, moksluose, nesportuoja, visiskai nenaudoja medikamentu ir t.t.? Jei pradeciau taikyti NSP, turbut buciau pastoviam strese vien todel, kad nebuciau tikra, ar sis metodas suveiks. Turiu gyva pavyzdi - savo pirsliene. Betaikydama Bilingso metoda "prisitaike" pametinukus. Aisku, dabar tuo dziaugiasi, bet po to, naudoja kontraceptines tabletes. |
QUOTE (Masa @ 2004 01 04, 15:26) |
Aš ne medikė ir tikrai gerai šioje srityje nenusimanau. Bet radau parašyta apie Mireną, kad pirmiausia ji slopina ovuliacija, po to tirština gimdos kaklelio gleives, kad spermatozoidai negalėtų patekti į gimdą. Jau vėliau dar paminėta ir tai, kad veikia kaip ir paprasta spiralė. Gal aš labai naivi, bet tikiuosi, kad ovuliacijos slopinimo ir gleivių tirštinimo užteks, kad apsisaugot nuo nėštumo ir abortavimo neprireiks ![]() Dėl patikimumo, tai kiek žinau, nėra 100 proc. patikimų kontraceptinių priemonių iš viso. Kažkur skaičiau, kad net sterilizacija ir ta neduoda šimtaprocentinės garantijos (nors neįsivaizduoju, kaip taip gali būti?) Žinai, jei aš dar ateityje planuočiau turėti vaikų, gal rimčiau pagalvočiau apie NŠP, nebūtų tokia baisi klaidos galimybė. Bet dabar aš linkus naudotis tuo, kas man atrodo patikimiau ir reikalauja mažiau pastangų ![]() |
QUOTE (traliabum @ 2004 01 04, 23:32) |
Rimaiste, kazkurioj temoj rasei kad gali buti ne viena ovuliacija per cikla, tai kaip tada su tuo kad "visus stebejimus ir prietaisus padedi iki kitu menesiniu" ??? |