QUOTE |
Liepsnele, jei tu neturi duomenu, tai niekas tau isvados padaryti negales ![]() ![]() |

QUOTE (liepsnele @ Pirmadienis, 24 Lapkričio 2003, 20:40) |
Nes man vis buvo mėnesinės kas 35 d., o paskutinis tai 20 d. ciklas tebuvo ir tos dienos buvo tokios labai lengvos, nors ir netrumpos. Nežinau, kas įtakojo tokį patrumpėjimą - ar mano smarkokas peršalimas ciklo pradžioj ar tai, akd pradėjau vartot Mastodynon (dėl PMS). Kažkaip man nelabai patinka, kai ciklo ilgis svyruoja 15 dienų. |
QUOTE (Rimaiste @ Pirmadienis, 01 Gruodžio 2003, 16:04) |
Kaip supratau is kitos temos, tu naudojai kontraceptikus, ar ne? Ir nelabai seniai juos nutraukei? O ilgi ciklai budavo pries kontraceptikus? Tai yra normalu, kad tavo ciklas dabar buvo trumpas. Paprastai reikia laiko, kad organizmas atsigautu. O ciklas sutrumpeja, nes buna labai trumpa poovuliacine faze - ovuliacija, ir po keliu dienu menesines. Tai gali sutrukdyti pastoti, nes leliukas neturi laiko isitrvirtinti gimdoje. Kiek laiko uztruks organizmo atsistatymas? gali ilgai, o gali ir ne... |
QUOTE (MAMA2T @ 2003 12 15, 06:38) |
naturalus sheimos planavimas - kiek dievas duos vaiku, tiek ir auginsim ![]() |
QUOTE (Masa @ 2003 12 17, 14:07) |
O aš niekaip negalėčiau natūraliai planuoti ![]() ![]() ![]() O dabar įsidėjau MIRENĄ, ir ramu ![]() |
QUOTE (Rimaiste @ 2003 12 17, 12:27) |
O naturalus metodai - jie padeda susidrausminti ![]() ![]() |