Įkraunama...
Įkraunama...

Vairavimo egzaminas...

Labas rytas 4u.gif jau susitaikiau su tuo kad neislaikiau, ir jau grizo mano noras vel laikyti rolleyes.gif tongue.gif gal but dar sia savaite....o jei ne tai kita tikrai cool.gif o kas del M raides tai turi buti butinai seimos narys?draugas negali?
Papildyta:
QUOTE(Migliuka @ 2007 01 22, 23:30)
Nesupratau, o tai ant estakados jus rankinio stabdzio nenaudojat ?  blush2.gif

as per egzamina dariau su rankiniu, mane taip mokino ir man kazkodel taip geriau....nors moku ir be rankinio smile.gif
Atsakyti
draugas negali?

Deje draugas negali:
http://www3.lrs.lt/p...s...ery=&p_tr2=

O as siandien islaikiau. (is antro karto). Nors ir oras pasitaike nekoks:), tikejausi kad dar spesiu iki ziemos, bet nepataikiau:). Bet gal ir gerai, nes galima buvo leciau vaziuoti. Egzaminuotojas tai SUPER pasitaike. Vaziavau puse kelio galvodama, kad jau neislaikiau, nes truputi prisidirbau, bet kadangi daugiau viskas buvo ciki, tai atleido mano nuodemes:).

Papildyta:
Beje, jei kas ieskosite M raidziu, tai kalonelese yra, bent jau Statoile. Nes pati visus kioskus aplekiau, niekur negalejau rasti. Gerai, kad sove mintis i Statoila uzeiti:)
Atsakyti
QUOTE(tany @ 2007 01 23, 14:24)
draugas negali?

Deje draugas negali:

O as siandien islaikiau. (is antro karto). Nors ir oras pasitaike nekoks:), tikejausi kad dar spesiu iki ziemos, bet nepataikiau:). Bet gal ir gerai, nes galima buvo leciau vaziuoti. Egzaminuotojas tai SUPER pasitaike. Vaziavau puse kelio galvodama, kad jau neislaikiau, nes truputi prisidirbau, bet kadangi daugiau viskas buvo ciki, tai atleido mano nuodemes:).

Papildyta:
Beje, jei kas ieskosite M raidziu, tai kalonelese yra, bent jau Statoile. Nes pati visus kioskus aplekiau, niekur negalejau rasti. Gerai, kad sove mintis i Statoila uzeiti:)

SVEIKINU thumbup.gif 4u.gif o koks marsrutas buvo? ar ilgas? ir kokias ten klaideles darei?
Atsakyti
QUOTE(tany @ 2007 01 23, 13:24)
draugas negali?

Deje draugas negali:

Papildyta:

Sveikinu 4u.gif 4u.gif 4u.gif Jei,gali parašyk,kokiu maršrutu važiavai?Mane irgi Kauno egzaminai labai domina g.gif
Atsakyti
QUOTE(Gaziulka @ 2007 01 23, 00:17)
jeigu tave mokina su rankiniu, ir tau taip lengviau, gali taip daryti. Egzamino metu pasako, kad arba su rankiniu arba su darbiniu, svarbu neriedet atgal. Anksciau buvo privaloma su rankiniu, dabar ne, tai dauguma be jo daro, paprasciau mirksiukas.gif

Šiaip geriau mokėt abiem, nes kartais gali ir paprašyti.

QUOTE(tany @ 2007 01 23, 13:24)

Gal tas kur man pasitaikė antrą kartą, paburbuliavo dėl klaidų ir viskas, o aš patylėjau...

O kas bijo antrą kartą laikyt, tai prisiminkit, kad eilė 2 savaitės, per tą laiką apgalvosit viską, gal dar kokią papildomą pamoką nugriebsit ir bus gerai. man asmeniškai 2 savaitės be važinėjimo buvo blogai, stengiausi nors keletą kartų pavažinėti, be to ir į ezgaminą su instruktore nuvažiavau, taigi tą dieną buvau įsijautusi į vairavimą nuo pat ankstaus ryto smile.gif
Atsakyti
QUOTE(groovy @ 2007 01 23, 15:29)
Gal tas kur man pasitaikė antrą kartą, paburbuliavo dėl klaidų ir viskas, o aš patylėjau...

O kas bijo antrą kartą laikyt, tai prisiminkit, kad eilė 2 savaitės, per tą laiką apgalvosit viską, gal dar kokią papildomą pamoką nugriebsit ir bus gerai. man asmeniškai 2 savaitės be važinėjimo buvo blogai, stengiausi nors keletą kartų pavažinėti, be to ir į ezgaminą su instruktore nuvažiavau, taigi tą dieną buvau įsijautusi į vairavimą nuo pat ankstaus ryto smile.gif

o ka jei neislaikai tai reikai laukti 2 savaites kad vel galetum eiti laikyti?ar kazka as cia ne taip supratau? g.gif
Atsakyti
Siaip klaida tai rimta padariau: nepraleidau zmogaus stovincio jau vaziojamoje dalyje prie salygatvio, tik kad jis ne ant perijos buvo (iki perijos pradzios dar kokie 3-4 metrai buvo), tai instingtas nesuveike praleisti, nes to metu i perija intensyviai ziurejau:)) Tai praktiskai yra kritine klaida. Jis man taip ir pasake viskas, jau norejau sustoti apsikeisti, bet liepe paciai vaziuoti. Tai vaziavau galvodama, kad del to durnelio, kuris pats taisykliu nesilaiko neislaikiau, o kadangi siaip vaziavau gerai, tai kai grizau dar padiskutavom tuo klausimu ir pagailejo manes:), pasirase.
O marsrutas toks buvo: is regitros i desine, ten sankryzoje i kaire. Tada Radondvario plentu iki pat tilto, po to i kaire ten vaziuojant i kazkuria gatvele i kaire, pavaziuoju truputi ir vel i kaire link ziedo. Nuo ziedo per akademija, ten iki Stop zenklo ir tiesiai. Tada visa laika pagrindiniu keliu lyg ir(tiksliai neatsimenu) kol isvaziavom i Raudondvario plenta. Tada jau iki regitros tiesiai.
Atsakyti
QUOTE(Diwa @ 2007 01 23, 14:37)
o ka jei neislaikai tai reikai laukti 2 savaites kad vel galetum eiti laikyti?ar kazka as cia ne taip supratau? g.gif

Na, didelės eilės praktiniam egzaminui...
Atsakyti
QUOTE(Diwa @ 2007 01 23, 15:37)

aš panašiai irgi laukiau eilėje,ir antrą sykį per stebuklą gavau...kažkas atsakė bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(groovy @ 2007 01 23, 14:29)

man visus keturis kartus, kai laikiau, pabrezdavo, kad gali daryti arba su rankiniu, arba su darbiniu

del uzsirasymo kitam laikymui, tai patariu koki vakara pabudet internete regitros puslapyje - tikrai kas nors vis atsisako, tik tada reikia staigiai uzsimt jo vieta. Dazniausiai atsisako registracijos sekanciai dienai (matyt, kojos zmonems pradeda drebet), bet buna ir kt dienom atsilaisvina.
Atsakyti
Merginos, su kokiomis programomis jus ruosetes teorijos egzaminui? Ar imanoma gauti tokia pat bilietu programa kaip yra vairavimo mokykloje blush2.gif pati dar nepradejau eiti i kursus, bet jau noriu pradeti mokintis ax.gif
Atsakyti
Vakar jau atsiėmiau teises. thumbup.gif Bet niekaip nerandu ženklo 70. sad.gif Gal žinot, kur jį galima būtų rasti. Keliose degalinėse žiūrėjom, nebuvo. Gal kitokiose vietose būna? g.gif

O dėl tų eilių dėl egzamino, tai baikit juokus. biggrin.gif Vilniuje rytdienai vietų pilna, Kaune reikia laukti 3 dienas, Klaipėdoje irgi yra vietų rytdienai. wink.gif Jau praėjo tas laikymo bumas. Visi gali lengviau atsipūsti. wink.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Ada M: 24 sausio 2007 - 11:43