QUOTE(Gaziulka @ 2007 01 23, 00:17)
jeigu tave mokina su rankiniu, ir tau taip lengviau, gali taip daryti. Egzamino metu pasako, kad arba su rankiniu arba su darbiniu, svarbu neriedet atgal. Anksciau buvo privaloma su rankiniu, dabar ne, tai dauguma be jo daro, paprasciau
Šiaip geriau mokėt abiem, nes kartais gali ir paprašyti.
QUOTE(tany @ 2007 01 23, 13:24)
O as siandien islaikiau. (is antro karto). Nors ir oras pasitaike nekoks:), tikejausi kad dar spesiu iki ziemos, bet nepataikiau:). Bet gal ir gerai, nes galima buvo leciau vaziuoti. Egzaminuotojas tai SUPER pasitaike. Vaziavau puse kelio galvodama, kad jau neislaikiau, nes truputi prisidirbau, bet kadangi daugiau viskas buvo ciki, tai atleido mano nuodemes:).
Gal tas kur man pasitaikė antrą kartą, paburbuliavo dėl klaidų ir viskas, o aš patylėjau...
O kas bijo antrą kartą laikyt, tai prisiminkit, kad eilė 2 savaitės, per tą laiką apgalvosit viską, gal dar kokią papildomą pamoką nugriebsit ir bus gerai. man asmeniškai 2 savaitės be važinėjimo buvo blogai, stengiausi nors keletą kartų pavažinėti, be to ir į ezgaminą su instruktore nuvažiavau, taigi tą dieną buvau įsijautusi į vairavimą nuo pat ankstaus ryto