Ir man kažkaip atrodo, kad tų eilių neturėtų būti, vis dėlto žiema

QUOTE(Ada M @ 2007 01 24, 12:43)
Vakar jau atsiėmiau teises.
Bet niekaip nerandu ženklo 70.
Gal žinot, kur jį galima būtų rasti. Keliose degalinėse žiūrėjom, nebuvo. Gal kitokiose vietose būna?
O dėl tų eilių dėl egzamino, tai baikit juokus.
Vilniuje rytdienai vietų pilna, Kaune reikia laukti 3 dienas, Klaipėdoje irgi yra vietų rytdienai.
Jau praėjo tas laikymo bumas. Visi gali lengviau atsipūsti. 

O dėl tų eilių dėl egzamino, tai baikit juokus.

Panevėžyje eilė -- dvi savaitės.
[quote=Ada M,2007 01 24, 11:43]
Gal žinot, kur jį galima būtų rasti. Keliose degalinėse žiūrėjom, nebuvo. Gal kitokiose vietose būna?
Tai, kad nebereikia jo klijuoti tai turbut todel ir nebera pardavime

Tai, kad nebereikia jo klijuoti tai turbut todel ir nebera pardavime

QUOTE(Ada M @ 2007 01 24, 12:43)

Aš vasarą pirkau Maximos bazėj prie automobilinių prekių. Ir kituose prekybos centruose turėtų būti, man rods

QUOTE(nendre @ 2007 01 24, 10:27)
Merginos, su kokiomis programomis jus ruosetes teorijos egzaminui? Ar imanoma gauti tokia pat bilietu programa kaip yra vairavimo mokykloje
pati dar nepradejau eiti i kursus, bet jau noriu pradeti mokintis 

Aš turėjau namie KET 2005, bet pasirodė, kad ten klaidų pilna, ir nusprendžiau mokytis tik mokykloje. Užteko.
QUOTE(Ada M @ 2007 01 24, 11:43)
1.Vakar jau atsiėmiau teises.
2.O dėl tų eilių dėl egzamino, tai baikit juokus.
Vilniuje rytdienai vietų pilna, Kaune reikia laukti 3 dienas, Klaipėdoje irgi yra vietų rytdienai.
Jau praėjo tas laikymo bumas. Visi gali lengviau atsipūsti. 

2.O dėl tų eilių dėl egzamino, tai baikit juokus.

1. Spaudos kioske bandei?
2. Na, dabar, kai sniegas iškrito, slidu, tai tikrai realu...
QUOTE(domena @ 2007 01 24, 13:13)
Tai gal dabar tikrai 90 galima? Ir mokytis galima automagistralėse?
O kaip jus manot ar buna tie egzaminuotojai atlaidesni per toki ora? o tai man dabar neramu del to sniego

[quote=groovy,2007 01 24, 13:41]
Aš turėjau namie KET 2005, bet pasirodė, kad ten klaidų pilna, ir nusprendžiau mokytis tik mokykloje. Užteko.
Tikrai galima 90 automagistralese, greitkelyje ir mokytis galima
Uztat ir nebereikia klijuoti, nes nebegalesi vaziuot greicau negu 70

Čia kažkoks nesusipratimas dėl to ženklo, nes kiek aš mačiau, tai daug kas važinėja jį prisiklijavęs. Jei sakytų, kad nebereikia, tai lieptų nusiimti pagaliau.
Tiesiog net nežinau, bet visai nesinorėtų įkliūti dėl tokio elementaraus dalyko.

[quote=domena,2007 01 24, 14:17]
Uztat ir nebereikia klijuoti, nes nebegalesi vaziuot greicau negu 70 
[/quote]
O keliuose su skiriamąja juosta? Ten 90 galima, tai kaip ten? Ar ten 70 reikia, nes ne automagistralė?

[/quote]
O keliuose su skiriamąja juosta? Ten 90 galima, tai kaip ten? Ar ten 70 reikia, nes ne automagistralė?
[quote=groovy,2007 01 24, 16:23]
Pagal naujas taisykles kaip ir neliko keliu su skiriamaja juosta
Greitkelis, automagistrale, asfalto betono danga ir kiti keliai. Greitkelyje ir automagistrale 90, o visur kitur 70. Prasom mane pataisyti jeigu as klystu
Gal ne visi skaito naujas keliu eismo taisykles
Pagal naujas taisykles kaip ir neliko keliu su skiriamaja juosta

Gal ne visi skaito naujas keliu eismo taisykles

del taisykliu naujoviu nezinau, as tai siaip del sventos ramybes ta 70 uzklijuosiu - vis kiti vairuotojai atidesni ir atlaidesni bus
mes radom pirkti RIMI parduotuvej priesais Vingio kinoteatra (Forum Cinema). Siaip 70 buvo ir kai kuriuose degalinese (bet ne visur), Senukuose net, va su M paieskom tai pavargti teko. Radom tam paciam RIMI. Dabar jau nebereik jo, aisku, mums.

mes radom pirkti RIMI parduotuvej priesais Vingio kinoteatra (Forum Cinema). Siaip 70 buvo ir kai kuriuose degalinese (bet ne visur), Senukuose net, va su M paieskom tai pavargti teko. Radom tam paciam RIMI. Dabar jau nebereik jo, aisku, mums.
as uzsiregistravus 02.02---10 val. VILNIUS . Gal kas su manim??