Įkraunama...
Įkraunama...

Vairavimo egzaminas...

QUOTE(Ritka-Banditka @ 2007 01 28, 16:54)
Aciu uz padrasinimus, mergaites  4u.gif Tik siandien dar vienas dalykas islindo. Nuvaziavau i aikstele pasitreniruot, o ten viskas uzsnigta  blink.gif Nei vienos linijos nematyt, apacioj ledas, virsuj sniegas  blink.gif  blink.gif Tai ka? Ir Regitros aikstele taip atrodys??? unsure.gif Juk dabar pagal linijas parkuotis moko, neber gaireliu visu! Ar ten ta aikstele Regitroj kasdien gramdo dabar? Kas turi ziniu kokiu apie tai? unsure.gif

manyčiau ,kad gramdo bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(Ada M @ 2007 01 28, 14:36)
Teorija galioja neribotą laiką, išlaikei ir baigtas kriukis.  mirksiukas.gif  O vat vairavimą tikriausiai teks iš naujo kartoti, nes tikrai pamirši per tiek laiko.

Mokyklos pazymejimas galioja visa gyvenima (nebent koki nauja istatyma priims) as baigiau 2002 metais ir dabar bandau laikyti. Nors vairavima del saves tikrai reikes pakartoti, bet dabar galima ir su vyru... moketi jokiai mokyklai nebereikes
Atsakyti
Nepykit,kad truputi ne i tema,bet prie to paties...Ko reikia,kad ,sakykim,su vyru galeciau mokytis vazinet?Reikia,kad stažas vairavimo butu,o ko dar?Reikia kokiu nors ženklu ant mašinos? g.gif
Atsakyti
Taip jie valo aikštelę. Bent jau taip man instruktorius sakė. mirksiukas.gif Keista, kad tau liepė tokioj aikštelėj važinėti. Aš tokiu atveju buvau ušsiųsta į miestą. biggrin.gif
Papildyta:
QUOTE(kacumota @ 2007 01 28, 22:10)
Nepykit,kad truputi ne i tema,bet prie to paties...Ko reikia,kad ,sakykim,su vyru galeciau mokytis vazinet?Reikia,kad stažas vairavimo butu,o ko dar?Reikia kokiu nors ženklu ant mašinos? g.gif

Reikia būti baigus vairavimo kursus ir turėti kursų baigimo liudijimą. Mokančio asmens stažas turi būti 5 metai, ant automobilio priekio turi būti priklijuotas ženklas M. Stovėjimo stabdis turi būti tarp sėdynių. Viskas atrodo. cool.gif
Atsakyti
Na as i aikstele siaip su MB buvau nuvaziavusi pasisukioti ir pamaciau tuos sniegus. Cia toji, kur is vairavimo mokyklu visi mokintis vaziuoja, tai kaip jie zmogai mokosi? blink.gif Ypac pradedantieji, naujokai? blink.gif Regitra gal ir gramdo savaja (siaip jau, logiskai mastatnt, ir turtu taip daryti), bet va kas nuomoja ana aikstele mokymuisi, tai nieko nedaro schmoll.gif . Beje, kurioj aikstelej mokinasi ZEBRO mokiniai? Toj Jonavos gatvej? ax.gif
Ir dar. Gal kas jau bande su tom M raidem su savaiskiais po miesta pavazinet? M raides vienos priekyje uztenka? Gale nereikia? Ir kaip su tom giminystem? Ar uz tai labai nubaust gali (na jei dar ne gimine mokina rolleyes.gif )
Atsakyti
QUOTE(Ritka-Banditka @ 2007 01 28, 22:57)
Na as i aikstele siaip su MB buvau nuvaziavusi pasisukioti ir pamaciau tuos sniegus. Cia toji, kur is vairavimo mokyklu visi mokintis vaziuoja, tai kaip jie zmogai mokosi? blink.gif Ypac pradedantieji, naujokai?  blink.gif Regitra gal ir gramdo savaja (siaip jau, logiskai mastatnt, ir turtu taip daryti), bet va kas nuomoja ana aikstele mokymuisi, tai nieko nedaro schmoll.gif . Beje, kurioj aikstelej mokinasi ZEBRO mokiniai? Toj Jonavos gatvej?  ax.gif
Ir dar. Gal kas jau bande su tom M raidem su savaiskiais po miesta pavazinet? M raides vienos priekyje uztenka? Gale nereikia? Ir kaip su tom giminystem? Ar uz tai labai nubaust gali (na jei dar ne gimine mokina  rolleyes.gif )

Tai nesimoko niekas tokiose aikštelėse. Bent jau aš turėjau po miestą važinėti, kai gruodį buvo pasnigę. mirksiukas.gif Dėl nesamų giminystės ryšių, manau, gali nubausti, nes juk neatitinki reikalavimų.
Atsakyti
As su vyru (mes nesusituoke) vazinejau su M raide. skaiciau, kad turi ir prieky ir gale M uzklijuoti, taip ir padarem. Policija niekada nesustabde. Siaip tie giminystes rysiai yra reikalavimas, tai manau, turi pilna teise nubausti. Mes tai nesusituoke, bet bendra vaika turim biggrin.gif , tai veziojomes visur jo gimimo liudijima - tipo, abu vaiko tevai, vadinasi seima. nezinau, ar tai labai teiseta, bet... rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(Diwa @ 2007 01 27, 17:40)
aciu dar karta mergaites uz sveikinimus 4u.gif o egzamina laikiau net nepilna valanda,kazkur 45min. Ritka-Banditka labai puikiai suprantu tavo jauduli, bet susikaupk, pasisteng per egza nesiblaskyt ir tikrai islaikysi mirksiukas.gif Sekmes

Sveikinu islaikius thumbup.gif kaip as laukiu tos dienos 4u.gif tiesa, teorija Regitroj ir as praeita savaite issilaikiau - vieni juokai biggrin.gif lyginant su mokykliniu. va ten tai abejotinu situaciju buvo, o Regitroj tai aiskumelis smile.gif
Diwa, rasai, kad egzas truko 45 min. tai cia iskaitant aikstele? ar mieste tiek vazinejai? nes man instruktorius irgi aiskino, kad egzas baigtas tada, kai grizti i Regitros aikstele. bet jei trasa ilgesne, tai valanda kaip nieko uztruksi g.gif ar egzaminuotojas tiesiog pasako, kur apsisukti, nepervaziavus visos trasos? manes taip pat neuzilgo sitas malonumas laukia, uztat labai domina viskas.
Atsakyti
man atrodo, cia vidutiniskai apie valanda uztrunka. su viskuo. paprastai ta marsruta visa turi pravaziuoti (jie daugmaz panasaus ilgumo), bet egzaminatorius gali ji keisti, trumpinti ir pan. savo nuoziura. o baigiasi egzaminas kai atgal i Regitra parvairuoji, ir isgirsti egzaminatoriaus nuosprendi
Atsakyti
QUOTE(Gaziulka @ 2007 01 28, 23:50)
man atrodo, cia vidutiniskai apie valanda uztrunka. su viskuo. paprastai ta marsruta visa turi pravaziuoti (jie daugmaz panasaus ilgumo), bet egzaminatorius gali ji keisti, trumpinti ir pan. savo nuoziura. o baigiasi egzaminas kai atgal i Regitra parvairuoji, ir isgirsti egzaminatoriaus nuosprendi

Nu aisku thumbup.gif esu girdejusi, jei padarai kritine klaida, tai iskart egzaminuotojas perima "estafete", t.y. parvairuoja iki Regitros aiksteles ir egzaminas baigtas. reiskia, neislaikyta.
Atsakyti
QUOTE(Spragtukas @ 2007 01 28, 23:56)
Nu aisku thumbup.gif esu girdejusi, jei padarai kritine klaida, tai iskart egzaminuotojas perima "estafete", t.y. parvairuoja iki Regitros aiksteles ir egzaminas baigtas. reiskia, neislaikyta.

taip ir yra. jeigu jau leidzia paciai pabaigti vaziuoti, tai dazniausiai buna islaikyta. nors kartais gali pasiulyti "aptarti jusu vaziavima", ir sito aptarimo metu paaiskeja, kad padarei per daug nekritiniu klaidu (daugiau negu 8, ar kiek ten leidziama). bet taip buna l.retai
Atsakyti
Jaučiu, kad ten reikia pirmam aikštelėje važiuoti, kad egzaminas truktų 45 min. Paprastai tai reikia palaukti, kol kiti pratimus atlieka, o tai užima laiko, todėl ir užsitęsia egzaminas. Man jis truko 1h. Visur aikštelėje teko palaukti.
Atsakyti