Įkraunama...
Įkraunama...

Vairavimo egzaminas...

QUOTE(Spragtukas @ 2007 01 29, 00:26)
Sveikinu islaikius  thumbup.gif kaip as laukiu tos dienos  4u.gif tiesa, teorija Regitroj ir as praeita savaite issilaikiau - vieni juokai  biggrin.gif lyginant su mokykliniu. va ten tai abejotinu situaciju buvo, o Regitroj tai aiskumelis smile.gif
Diwa, rasai, kad egzas truko 45 min. tai cia iskaitant aikstele? ar mieste tiek vazinejai? nes man instruktorius irgi aiskino, kad egzas baigtas tada, kai grizti i Regitros aikstele. bet jei trasa ilgesne, tai valanda kaip nieko uztruksi g.gif ar egzaminuotojas tiesiog pasako, kur apsisukti, nepervaziavus visos trasos? manes taip pat neuzilgo sitas malonumas laukia, uztat labai domina viskas.

man pasakė,kad pasisukčiau ir gryščiau...tipo pamatė, kad tą ir aną sugebu daryt ,o daugiau nėr ko važinėt,tai po 20 min gryžau į aikštelę lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Gaziulka @ 2007 01 29, 00:03)
taip ir yra. jeigu jau leidzia paciai pabaigti vaziuoti, tai dazniausiai buna islaikyta. nors kartais gali pasiulyti "aptarti jusu vaziavima", ir sito aptarimo metu paaiskeja, kad padarei per daug nekritiniu klaidu (daugiau negu 8, ar kiek ten leidziama). bet taip buna l.retai

QUOTE(Ada M @ 2007 01 29, 00:17)
Jaučiu, kad ten reikia pirmam aikštelėje važiuoti, kad egzaminas truktų 45 min. Paprastai tai reikia palaukti, kol kiti pratimus atlieka, o tai užima laiko, todėl ir užsitęsia egzaminas. Man jis truko 1h. Visur aikštelėje teko palaukti.

QUOTE(bjaurybe @ 2007 01 29, 08:25)
man pasakė,kad pasisukčiau ir gryščiau...tipo pamatė, kad tą ir aną sugebu daryt ,o daugiau nėr ko važinėt,tai po 20 min gryžau į aikštelę lotuliukas.gif  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif

Aciukas uz atsakymus drinks_cheers.gif bandysiu judeti i prieki, nebedaug jau liko rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(Spragtukas @ 2007 01 29, 00:26)
Sveikinu islaikius  thumbup.gif kaip as laukiu tos dienos  4u.gif tiesa, teorija Regitroj ir as praeita savaite issilaikiau - vieni juokai  biggrin.gif lyginant su mokykliniu. va ten tai abejotinu situaciju buvo, o Regitroj tai aiskumelis smile.gif
Diwa, rasai, kad egzas truko 45 min. tai cia iskaitant aikstele? ar mieste tiek vazinejai? nes man instruktorius irgi aiskino, kad egzas baigtas tada, kai grizti i Regitros aikstele. bet jei trasa ilgesne, tai valanda kaip nieko uztruksi g.gif ar egzaminuotojas tiesiog pasako, kur apsisukti, nepervaziavus visos trasos? manes taip pat neuzilgo sitas malonumas laukia, uztat labai domina viskas.

Sveikute.Aciu 4u.gif cia jau su aikstele apie 45min. kai laikiau egzamina aiksteleje sukosi tik dar viena masina, tai laukti teko tik prie vieno pratimo... biggrin.gif o ir marsrutas kaip dabar pagalvoju buvo trumpas tongue.gif
Atsakyti
Norejau paklausti apie kuria sankryza prie regitros snekat (ce kaunietes), ta kur i raudondvario plenta isvaziuoti reikia ?
Atsakyti
mano laikais egzamino marsrutas parsidedavo nuo Auto ABC aiksteles.. Geri buvo laikai - issukt reikedavo i desine.. o jum dabar, kaip suprantu, is Regitros tik i kaire.. juk nevaro egzaminuotis i Raudondvari biggrin.gif
Sekmes visoms 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Diwa @ 2007 01 29, 11:47)
Sveikute.Aciu 4u.gif cia jau su aikstele apie 45min. kai laikiau egzamina aiksteleje sukosi tik dar viena masina, tai laukti teko tik prie vieno pratimo... biggrin.gif  o ir marsrutas kaip dabar pagalvoju buvo trumpas tongue.gif

O kokiu marsrutu vaziavai? papasakok smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Migliuka @ 2007 01 30, 00:38)
Norejau paklausti apie kuria sankryza prie regitros snekat (ce kaunietes), ta kur i raudondvario plenta isvaziuoti reikia ?

tą pačią doh.gif
Atsakyti
o kodel ten taip susimauna, kad i kaire ? Kazin kaip ten vertina toje sankryzoje, jauciu visaip blogai: neapsizvalgysi normaliai, aisku labai blogai, per ilgai trypciosi - irgi blogai smile.gif

Man instruktorius ten visada liepia sukti is pirmos juostos i pirma, o man kazkaip sunku, nes i kaire pripratus is antros ar trecios sukti g.gif

O labiausiai mane nervina, kad sankryzoje nebaigus manevro reikia antra pavara perjungti: tai ir vaira ziurek ir juostas ir linijas ir masinas aplinkui ir pavaras keisk, uh doh.gif

O marsrutas man labiausiai patinka i zemke, tiesiai sau, greicio paimti galima, pora sviesaforu biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Spragtukas @ 2007 01 30, 09:38)
O kokiu marsrutu vaziavai? papasakok  smile.gif

is regitros pasukau i kaire, paskui sankryzoje vel i kaire, tada iki gariunu, prie gariunu sankryzoje apsisukau, tada vaziavom link maximos, pro maxima isvaziavom i autosrada, biski pavaziavom autostrada, isvaziavom vel netoli gariunu ir nuvaziavom link regitros, ten vel sankryzoje i desne ir tada i regitra. niu lyg ir viskas. sakyciau kad jau labai trumpas buvo tas mano marsrutas tongue.gif biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Migliuka @ 2007 01 29, 23:38)

Aha, apie sita, bet man ispuoles buvo dar blogesnis variantas ir as kalbejau apie sankryza uz Regitros link Romainiu kalno I KAIRE!!! doh.gif doh.gif doh.gif Va cia tai pravalas! Turi kazkaip stebuklinga per daug neislysti, bet matyti nuo kalno lekiancias masinas ir sugebet ten uzsisukt, cia man buvo mission impossible prie egzamininio streso salygu ir cia man buvo amen! verysad.gif Egzaminas baigesi biggrin.gif
O i Raudondvario plenta jus mokina uzsukineti is pirmos juostos i kaire??? Kaip cia taip? Ten taip galima??? blink.gif blink.gif
Atsakyti
QUOTE(Diwa @ 2007 01 30, 10:57)
is regitros pasukau i kaire, paskui sankryzoje vel i kaire, tada iki gariunu, prie gariunu sankryzoje apsisukau, tada vaziavom link maximos, pro maxima isvaziavom i autosrada, biski pavaziavom autostrada, isvaziavom vel netoli gariunu ir nuvaziavom link regitros, ten vel sankryzoje i desne ir tada i regitra. niu lyg ir viskas. sakyciau kad jau labai trumpas buvo tas mano marsrutas tongue.gif  biggrin.gif

Ale taigi Tu Vilniuje mirksiukas.gif tik dabar suvedziau... blush2.gif as taigi Kaune laikysiu rolleyes.gif nu nieko, kaip nors ax.gif
Papildyta:
QUOTE(Migliuka @ 2007 01 30, 10:26)
O marsrutas man labiausiai patinka i zemke, tiesiai sau, greicio paimti galima, pora sviesaforu  biggrin.gif

Tai pats lengviausias marsrutas - bent jau dauguma besimokanciuju taip sako g.gif nu ka as zinau, man jis irgi patinka drinks_cheers.gif
O sakykit, tas egzaminu "trasas" reikia isidemet kazkaip, ar pasako egzaminuotojas, kad tarkim "uz ziedo suksim i kaire", pan. nu as toj zemkej, pvz. isvis nebunu, tai kaip man ten isidemet, negi specialiai su vyru vaziuot patyrinet reikes.... g.gif blush2.gif
Papildyta:
QUOTE(Ritka-Banditka @ 2007 01 30, 11:27)
Aha, apie sita, bet man ispuoles buvo dar blogesnis variantas ir as kalbejau apie sankryza uz Regitros link Romainiu kalno I KAIRE!!!  doh.gif  doh.gif  doh.gif Va cia tai pravalas! Turi kazkaip stebuklinga per daug neislysti, bet matyti nuo kalno lekiancias masinas ir sugebet ten uzsisukt, cia man buvo mission impossible prie egzamininio streso salygu ir cia man buvo amen!  verysad.gif Egzaminas baigesi  biggrin.gif

Nu jo, tas Romainiu kalnas tai siaip sau verysad.gif nenoreciau sito marsruto gaut. ale nezinai, ka kompas ismes... unsure.gif
Atsakyti
baik tu - nereikia dar ir marsrutu atmintinai mokytis biggrin.gif pasako is anksto, kur vaziuoti.
Atsakyti