Įkraunama...
Įkraunama...

Vairavimo egzaminas...

QUOTE(Migliuka @ 2007 01 30, 11:26)
o kodel ten taip susimauna, kad i kaire ? Kazin kaip ten vertina toje sankryzoje, jauciu visaip blogai: neapsizvalgysi normaliai, aisku labai blogai, per ilgai trypciosi - irgi blogai smile.gif

Man instruktorius ten visada liepia sukti is pirmos juostos i pirma, o man kazkaip sunku, nes i kaire pripratus is antros ar trecios sukti  g.gif

O labiausiai mane nervina, kad sankryzoje nebaigus manevro reikia antra pavara perjungti: tai ir vaira ziurek ir juostas ir linijas ir masinas aplinkui ir pavaras keisk, uh  doh.gif

O marsrutas man labiausiai patinka i zemke, tiesiai sau, greicio paimti galima, pora sviesaforu  biggrin.gif

ten toje sankryžoje dabar padarė kad iš antros juostos irgi galima i kairę sukti,tai daug kas iš įpročio sukdamas iš antros pavaro į pirmą,arba atvirkščiai,geriausiai tai persirikiuoti jau už posūkio,nors tipo galima už posūkio ir į tą ,ir į tą...bet tai jei už posūkio galima ,vadinasi posūkyje rikiuojiesi,o tai tikrai sunku,ir pavaros,ir dar rikiuotis.Aš tai kuria važiuoju,ta ir rikiuojuosi,o kai jau saugiau pasijaučiu,tada galiu ir persirikiuoti...man bent taip atrodo blush2.gif
Papildyta:
QUOTE(Ritka-Banditka @ 2007 01 30, 12:27)
Aha, apie sita, bet man ispuoles buvo dar blogesnis variantas ir as kalbejau apie sankryza uz Regitros link Romainiu kalno I KAIRE!!!  doh.gif  doh.gif  doh.gif Va cia tai pravalas! Turi kazkaip stebuklinga per daug neislysti, bet matyti nuo kalno lekiancias masinas ir sugebet ten uzsisukt, cia man buvo mission impossible prie egzamininio streso salygu ir cia man buvo amen!  verysad.gif Egzaminas baigesi  biggrin.gif
O i Raudondvario plenta jus mokina uzsukineti is pirmos juostos i kaire??? Kaip cia taip? Ten taip galima???  blink.gif  blink.gif

vaje...aš poteriavau,kad tik ten nereikėtų važiuoti,nes sykį susimaišiau ir moviau sau laiminga,nors mano ne pagrindinis buvo,ten labai klaidinga,iš vienos pusės pagrindinis ,iš kitos ne...tai kai pripratus buvau nuo kalno varyt pagrindiniu,tai ir į kalną taip pat užvariau...bet ir kliuvo doh.gif
Papildyta:
QUOTE(bjaurybe @ 2007 01 30, 15:03)
ten toje sankryžoje dabar padarė kad iš antros juostos irgi galima i kairę sukti,tai daug kas iš įpročio sukdamas iš antros pavaro į pirmą,arba atvirkščiai,geriausiai tai persirikiuoti jau už posūkio,nors tipo galima už posūkio ir į tą ,ir į tą...bet tai jei už posūkio galima ,vadinasi posūkyje rikiuojiesi,o tai tikrai sunku,ir pavaros,ir dar rikiuotis.Aš tai kuria važiuoju,ta ir rikiuojuosi,o kai jau saugiau pasijaučiu,tada galiu ir persirikiuoti...man bent taip atrodo blush2.gif
Papildyta:
vaje...aš poteriavau,kad tik ten nereikėtų važiuoti,nes sykį susimaišiau ir moviau sau laiminga,nors mano ne pagrindinis buvo,ten labai klaidinga,iš vienos pusės pagrindinis ,iš kitos ne...tai kai pripratus buvau nuo kalno varyt pagrindiniu,tai ir į kalną taip pat užvariau...bet ir kliuvo doh.gif

atsiprašau ,sumaišiau doh.gif į kalną pagrindinis blush2.gif
Atsakyti
O su tom sankryzos juostom visai mane subalamutinot dabar. Tipo is abieju juostu sankryzoj uz regitros i Raudondvario pl. galima sukt? Taip? Ir cia sakot naujai dabar taip? g.gif Nu tai jei taip, tai yra pliusu, negales baust egzaminuotojas, kad ne savo juosta pasukai lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Ritka-Banditka @ 2007 01 30, 21:40)
O su tom sankryzos juostom visai mane subalamutinot dabar. Tipo is abieju juostu sankryzoj uz regitros i Raudondvario pl. galima sukt? Taip? Ir cia sakot naujai dabar taip?  g.gif Nu tai jei taip, tai yra pliusu, negales baust egzaminuotojas, kad ne savo juosta pasukai  lotuliukas.gif

ankščiau buvo galima ten tik iš kairinės į kairę sukti,o iš dešninės į dešnę,o dabar padarė ir iš dešninės kad galima į kairę...bet šitą turėjo instruktorius paaiškint blink.gif
Atsakyti
Nu minejo jis ten kazka apie juostas, bet as kazkaip is iprocio variau is antros i antra tai ties tuo daug nediskutavom g.gif O ka is pirmos patogiau, kad dabar jau taip mokina? g.gif
Atsakyti
QUOTE(Ritka-Banditka @ 2007 01 30, 22:28)
Nu minejo jis ten kazka apie juostas, bet as kazkaip is iprocio variau is antros i antra tai ties tuo daug nediskutavom  g.gif O ka is pirmos patogiau, kad dabar jau taip mokina? g.gif

tiesą sakant ką ten mokino,aš iš to streso matyt nelabai girdėjau blush2.gif ,bet pasižiuriu į juostas ir aišku,į kairę iš abiejų,i dešnę tik iš vienos
Atsakyti
Na, aisku, jei pasieksiu ta taska ir ji pravaziuosiu, tai jauciu toliau jau nieko nebijosiu lotuliukas.gif Nors oras tai nelepina, nu nenori aukstesnes jegos kad as pagaliau gauciau ta popiereli verysad.gif Ryt is ryto jau egzaminas, o man, matant toki ora, nei kiek ne ramiau unsure.gif unsure.gif unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(Diwa @ 2007 01 30, 10:57)
is regitros pasukau i kaire, paskui sankryzoje vel i kaire, tada iki gariunu, prie gariunu sankryzoje apsisukau, tada vaziavom link maximos, pro maxima isvaziavom i autosrada, biski pavaziavom autostrada, isvaziavom vel netoli gariunu ir nuvaziavom link regitros, ten vel sankryzoje i desne ir tada i regitra. niu lyg ir viskas. sakyciau kad jau labai trumpas buvo tas mano marsrutas tongue.gif  biggrin.gif

QUOTE(Gaziulka @ 2007 01 30, 13:45)
baik tu - nereikia dar ir marsrutu atmintinai mokytis biggrin.gif pasako is anksto, kur vaziuoti.

o jus dabar man sakykit, o kaip tada prisimint visa marsruta biggrin.gif , ar jis mazdaug pasako kur sukti ir pan., as tai tos Vilniaus dalies beveik ir nezinau unsure.gif . Diwos tai supratau marsruta biggrin.gif , labai jau paprastas irnesakyk.gif , turbut jis is galvos toki paeme hihihi.gif .
Nu bet jei duos koki i Aukstesniuosius (ar Zemuosius) Panerius bus kaput blink.gif .
Atsakyti
QUOTE(Aristokratė @ 2007 01 31, 12:52)
o jus dabar man sakykit, o kaip tada prisimint visa marsruta  biggrin.gif , ar jis mazdaug pasako kur sukti ir pan., as tai tos Vilniaus dalies beveik ir nezinau  unsure.gif . Diwos tai supratau marsruta  biggrin.gif , labai jau paprastas irnesakyk.gif , turbut jis is galvos toki paeme  hihihi.gif .
Nu bet jei duos koki i Aukstesniuosius  (ar Zemuosius) Panerius bus kaput  blink.gif .

egzaminuotojas is anksto pasako kur reikes sukti, kur vaziuoti tiesiai, ar jei reikia sankryzoje apsisukti.del to tai manau reikia maziausiai jaudintis irnesakyk.gif biggrin.gif o i panerius tai manu nelabai lieps ten vaziuoti, daugiausiai visi sukasi kur netoli regitros...o as jau vakar atsiemiau teises, labai jau greitai padare yess.gif tai jau esu vairuotoja lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Diwa @ 2007 01 31, 13:43)
egzaminuotojas is anksto pasako kur reikes sukti, kur vaziuoti tiesiai, ar jei reikia sankryzoje apsisukti.del to tai manau reikia maziausiai jaudintis irnesakyk.gif  biggrin.gif o i panerius tai manu nelabai lieps ten vaziuoti, daugiausiai visi sukasi kur netoli regitros...o as jau vakar atsiemiau teises, labai jau greitai padare yess.gif tai jau esu vairuotoja lotuliukas.gif

Sveikinu dar karta 4u.gif kaip Tau faina, kaip as laukiu tos dienos... kai islaikysiu. o jau esu uzsiregistravusi vasario pabaigai.
Su instruktorium vakar kalbejau ta tema, apie ka klause Aristokrate, tai pritariu Diwai, egzaminuotojas ispeja, kur reikes sukti, pan. taigi, nebutina zinoti trasos "atmintinai" blush2.gif as tai vakar salia "Audimo" prie STOPu "pjuvius" dariau. nu nieko, neblogai pasimokiau thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Ritka-Banditka @ 2007 01 30, 21:28)
Nu minejo jis ten kazka apie juostas, bet as kazkaip is iprocio variau is antros i antra tai ties tuo daug nediskutavom  g.gif O ka is pirmos patogiau, kad dabar jau taip mokina? g.gif

Man atrodo mane taip mokina del to, kad po to iskarto pirmoje juostoje buciau ir nereiktu rikiuotis, nes antroj uzsibuti ilgai negalima smile.gif
Atsakyti
Man tai su ta sankryza(kur is Regitros i Raudondvario plenta isvaziuoti) labai pasiseke. Ten antroj juostoj eilute susidare is kokiu 6 -7 masinu, o pirma tuscia buvo. Tai as aisku pirma rinkausi, tai kai privaziavau, tai jau ir masinu nebuvo pagrindiniu keliu, tai ir uzsukau net nesustodama:). Ir aplenkiau visa ta eilute, taip ir likau nesupratusi ko jie ten visi rikiavosi. Atsimenu egzaminuotojas irgi paminejo, kad labai jau tau cia pasiseke:).
Atsakyti
Spragtuk, o kokioj vairavimo mokykloj Tu mokaisi? ax.gif As ir panasiai kaip Tu, vasario gale, tureciau egzamina Regitroj laikyt.. blush2.gif O jau kaip baisu doh.gif
Atsakyti