Įkraunama...
Įkraunama...

Vairavimo egzaminas...

Kai pradeda klausineti tai geras, nieko nemokejau smile.gif

As istisine kirtau neisvaziuodama i priespriesine, ten dvi juostos viena kryptimi ir pasirodo tarp ju buvo istisine, negalejau rikiuotis atgal (arba net pralenkti) tuo momentu smile.gif Man egzaminuotojas dar sake: na nejaugi negalejai palaukti kol baigsis istisine ir tada rikiuotis doh.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Migliuka: 10 vasario 2007 - 19:27
QUOTE(Ritka-Banditka @ 2007 02 08, 10:31)
Nu geras! As irgi laikiau vasario 1 smile.gif Kartais nebuvom susitike? As laikaiu 10 ryto. Dienele buvo apsarmojusi biggrin.gif As greitejime pries STOP'a gerokai anksciau sustojau ir pasiaiskinau, kad atsizvelgiau i salygas, o ypac i ta salyga, kad ne tik bobute per kelia einanti sveika liktu, bet dar ir visi jos krepsiai  lotuliukas.gif

Tai kad as laikiau 8.30, kuo anksciau is ryto, nes po tiesiai i darba dumiau... Juk visiems pasisakiau, kad pas dantiste einu... teko greit suktis. smile.gif

O del klausimu, tai instruktorius perspejo, kad gali klausineti... tik is tos baimes buciau pamirsus viska... juk pries isvaziuojant i gatve taip koja drebejo, kad sunku buvo sankaba iminti. niekaip neisivaizduoju, kaip as ten islaikiau. tiesiog tikras stebuklas smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo gija23: 10 vasario 2007 - 21:54
QUOTE(Lachesė @ 2007 02 10, 18:40)
per vairavimo egzamina,pasisodino,aš jau važiuot noriu,o jis samo stop -truputį paklausinėsiu  doh.gif

Bet čia gal tik Vilniuj? blink.gif
Atsakyti
QUOTE(Migdolyte @ 2007 02 07, 21:39)
Man i apsukas isvis neliepe ziuret.. Papasakosiu viska kaip darau.. Sustoju prie STOP linijos, uztraukiu rankini. Tada palengva spaudziu "gaza" ir vos vos vos sankaba, gal kelis milimetrus. Kai pajuntu, kad masina "keliasi" i virsu, stipriau paspaudziu "gazo" pedala ir tuo pat metu atleidziu rankini.. Sankaba atleidziu tik tada kai masinos galiniai ratai uzvaziave ant virsaus(masina jau stovi lygiai) ir nuvaziuoju.. ax.gif

Sveikutės 4u.gif
nu mane instruktorius mokino šitaip ax.gif užvažiuoji prie''stop'' linijos,užtraukiu rankinį,tada palengva atleidinėju sankabą kol mašina pradeda'' virpėti''tada nuleidžiu rankinį ir pati mašina į viršų užvažiuoja,na man,tai pats lengviausias šis važiavimas ax.gif
Atsakyti
Zinok ant estakados ji tikrai pati neuzvaziuos, ji statesne negu kalniukai ant kuriu mus mokina. Rankini reikia nuleisti pamazu tuo paciu dar spaudziant akseleratoriu smile.gif
Man sis pratimas irgi buvo labai lengvas kol neatsiduriau egzamine biggrin.gif

Teorijos apie automobili gali klausti bet kur, ne tik vilniuje, taciau tai gan retai pasitaiko smile.gif
Atsakyti
QUOTE(groovy @ 2007 02 11, 13:54)
Bet čia gal tik Vilniuj? blink.gif

Patikek, Kaune irgi klausineja mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Migliuka @ 2007 02 11, 18:15)
Zinok ant estakados ji tikrai pati neuzvaziuos, ji statesne negu kalniukai ant kuriu mus mokina. Rankini reikia nuleisti pamazu tuo paciu dar spaudziant akseleratoriu  smile.gif
Man sis pratimas irgi buvo labai lengvas kol neatsiduriau egzamine  biggrin.gif

Teorijos apie automobili gali klausti bet kur, ne tik vilniuje, taciau tai gan retai pasitaiko  smile.gif

Na, kalniukas, ant kurio aš mokinausi, buvo statesnis arba beveik toks pats, kaip per egzaminą. Bet ratus prasukau blush2.gif

QUOTE(Spragtukas @ 2007 02 11, 23:28)
Patikek, Kaune irgi klausineja  mirksiukas.gif

g.gif sausio 10 laikiau ir neklausinėjo nieko. Beje, kai pirmą kartą laikiau gruodžio 15, irgi neklausinėjo, nors kitas egzaminatorius buvo unsure.gif bet pasimokyt verta tokius dalykus, jei tik instruktorius pamoko, naudinga visada išgirsti smile.gif
Atsakyti
QUOTE(groovy @ 2007 02 12, 18:52)
g.gif  sausio 10 laikiau ir neklausinėjo nieko. Beje, kai pirmą kartą laikiau gruodžio 15, irgi neklausinėjo, nors kitas egzaminatorius buvo unsure.gif  bet pasimokyt verta tokius dalykus, jei tik instruktorius pamoko, naudinga visada išgirsti smile.gif

Taigi, ne visu klausineja rolleyes.gif
Atsakyti
Klausineja tikrai ne visu, bet pasitaikyti gali smile.gif
Atsakyti
Mamytės - nekuklus klausimas - kaip Vilniuje iki Regitros Lentvario g. nusigaut? tik su taxi ar kas ten veža? g.gif Ačiū labai 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Mazule @ 2007 02 14, 16:09)
Mamytės - nekuklus klausimas - kaip Vilniuje iki Regitros Lentvario g. nusigaut? tik su taxi ar kas ten veža?  g.gif Ačiū labai  4u.gif

nuo lazdynu veza 20autobusas smile.gif paziurek www.vilniustransport.lt ten rasi autobusu visu grafikus tai ziurint is kur tu vaziuosi,tau reik iki lazdynu ir tada persesti i 20autobusa smile.gif o tu ryt vaziuoji? gal kartu nori nes as ryt ryte irgi vaziuoju doh.gif
Atsakyti
QUOTE(ingakalnis @ 2007 02 14, 16:23)
nuo lazdynu veza 20autobusas smile.gif paziurek www.vilniustransport.lt ten rasi autobusu visu grafikus tai ziurint is kur tu vaziuosi,tau reik iki lazdynu ir tada persesti i 20autobusa smile.gif  o tu ryt vaziuoji? gal kartu nori nes as ryt ryte irgi vaziuoju  doh.gif

Ačiū tau labai labai wub.gif
Ne, aš dar ne ryt.............po kelių savaitėlių matyt - dar tik meškeres ruošiu blush2.gif O tau sėkmės 4u.gif
Atsakyti