As istisine kirtau neisvaziuodama i priespriesine, ten dvi juostos viena kryptimi ir pasirodo tarp ju buvo istisine, negalejau rikiuotis atgal (arba net pralenkti) tuo momentu
Kai pradeda klausineti tai geras, nieko nemokejau
As istisine kirtau neisvaziuodama i priespriesine, ten dvi juostos viena kryptimi ir pasirodo tarp ju buvo istisine, negalejau rikiuotis atgal (arba net pralenkti) tuo momentu
Man egzaminuotojas dar sake: na nejaugi negalejai palaukti kol baigsis istisine ir tada rikiuotis
QUOTE(Ritka-Banditka @ 2007 02 08, 10:31)
Nu geras! As irgi laikiau vasario 1
Kartais nebuvom susitike? As laikaiu 10 ryto. Dienele buvo apsarmojusi
As greitejime pries STOP'a gerokai anksciau sustojau ir pasiaiskinau, kad atsizvelgiau i salygas, o ypac i ta salyga, kad ne tik bobute per kelia einanti sveika liktu, bet dar ir visi jos krepsiai
Tai kad as laikiau 8.30, kuo anksciau is ryto, nes po tiesiai i darba dumiau... Juk visiems pasisakiau, kad pas dantiste einu... teko greit suktis.
O del klausimu, tai instruktorius perspejo, kad gali klausineti... tik is tos baimes buciau pamirsus viska... juk pries isvaziuojant i gatve taip koja drebejo, kad sunku buvo sankaba iminti. niekaip neisivaizduoju, kaip as ten islaikiau. tiesiog tikras stebuklas
QUOTE(Lachesė @ 2007 02 10, 18:40)
per vairavimo egzamina,pasisodino,aš jau važiuot noriu,o jis samo stop -truputį paklausinėsiu 
Bet čia gal tik Vilniuj?
QUOTE(Migdolyte @ 2007 02 07, 21:39)
Man i apsukas isvis neliepe ziuret.. Papasakosiu viska kaip darau.. Sustoju prie STOP linijos, uztraukiu rankini. Tada palengva spaudziu "gaza" ir vos vos vos sankaba, gal kelis milimetrus. Kai pajuntu, kad masina "keliasi" i virsu, stipriau paspaudziu "gazo" pedala ir tuo pat metu atleidziu rankini.. Sankaba atleidziu tik tada kai masinos galiniai ratai uzvaziave ant virsaus(masina jau stovi lygiai) ir nuvaziuoju.. 
Sveikutės
nu mane instruktorius mokino šitaip
Zinok ant estakados ji tikrai pati neuzvaziuos, ji statesne negu kalniukai ant kuriu mus mokina. Rankini reikia nuleisti pamazu tuo paciu dar spaudziant akseleratoriu
Man sis pratimas irgi buvo labai lengvas kol neatsiduriau egzamine
Teorijos apie automobili gali klausti bet kur, ne tik vilniuje, taciau tai gan retai pasitaiko
Teorijos apie automobili gali klausti bet kur, ne tik vilniuje, taciau tai gan retai pasitaiko
QUOTE(groovy @ 2007 02 11, 13:54)
Patikek, Kaune irgi klausineja
QUOTE(Migliuka @ 2007 02 11, 18:15)
Zinok ant estakados ji tikrai pati neuzvaziuos, ji statesne negu kalniukai ant kuriu mus mokina. Rankini reikia nuleisti pamazu tuo paciu dar spaudziant akseleratoriu
Na, kalniukas, ant kurio aš mokinausi, buvo statesnis arba beveik toks pats, kaip per egzaminą. Bet ratus prasukau
QUOTE(Spragtukas @ 2007 02 11, 23:28)
QUOTE(groovy @ 2007 02 12, 18:52)
Taigi, ne visu klausineja
Klausineja tikrai ne visu, bet pasitaikyti gali
Mamytės - nekuklus klausimas - kaip Vilniuje iki Regitros Lentvario g. nusigaut? tik su taxi ar kas ten veža?
Ačiū labai
QUOTE(Mazule @ 2007 02 14, 16:09)
Mamytės - nekuklus klausimas - kaip Vilniuje iki Regitros Lentvario g. nusigaut? tik su taxi ar kas ten veža?
Ačiū labai 
nuo lazdynu veza 20autobusas
QUOTE(ingakalnis @ 2007 02 14, 16:23)
nuo lazdynu veza 20autobusas
paziurek www.vilniustransport.lt ten rasi autobusu visu grafikus tai ziurint is kur tu vaziuosi,tau reik iki lazdynu ir tada persesti i 20autobusa
o tu ryt vaziuoji? gal kartu nori nes as ryt ryte irgi vaziuoju 
Ačiū tau labai labai
Ne, aš dar ne ryt.............po kelių savaitėlių matyt - dar tik meškeres ruošiu