Įkraunama...
Įkraunama...

Vairavimo egzaminas...

dekui !
linkiu ir visom kitom kurios laikys kuo dideliausios sekmes!
Atsakyti
na saunuole ingakalnis smile.gif geras tavo instruktoriu matyt buvo, tas antrasis mirksiukas.gif ramus pasitaike ir supratingas, ot kad visiem toki smile.gif

gal galit kas paaiskint kokia yra tvarka regitroj aiksteles vaziavime? ar reikia atlikti visus pratimus ar duoda pasirinkt ar patys pasako ka reik vaziuot? ir kokios yra musu teises? ar galima suklydus pasitaisyt ir kiek kartu ? smile.gif 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(visiskai_rami @ 2007 02 17, 19:00)
na saunuole ingakalnis smile.gif geras tavo instruktoriu matyt buvo, tas antrasis  mirksiukas.gif  ramus pasitaike ir  supratingas, ot kad visiem toki smile.gif

gal galit kas paaiskint kokia yra tvarka regitroj aiksteles vaziavime? ar reikia atlikti visus pratimus ar duoda pasirinkt ar patys pasako ka reik vaziuot? ir kokios yra musu teises? ar galima suklydus pasitaisyt ir kiek kartu ? smile.gif  4u.gif

prieš kelis psl. viskas buvo išsamiai parašyta mirksiukas.gif 4u.gif o suklydus gali tikrai pasitaisyti mirksiukas.gif kaip mano instruktorius sakė,gali net 10kartų taisyti,kol pasakysi,kad jau įvažiavai mirksiukas.gif sakė buvo toks atvejis,kad vienas bernas važiavo daugiau negu 10kartų į garažą kol įvažiavo,o gatvėse puikiai važiavo ir išlaikė,tik reikia nepasimesti ir žinoti savo teises ax.gif
Kuo nuoširdžiausiai sveikinu išlaikius egzą ingakalni 4u.gif 4u.gif 4u.gif
Atsakyti
Dekui 4u.gif
o as galiu tik tiek pasakyti del aiksteles- estakada, apsisukimas ribotam plote ir garazas T forma - privalomi ir viena is (istrizas parkavimasis, 90laipsniu kampu parkavimasis arba tas kur prie saligatvio parkavimasis) o pasitaisyti gali du kartus tikrai o paskui jau pagal egzamintuotoja mirksiukas.gif tai yra, vaziuodama atbulom kad ir i T formos - ijungei atbulini ir vaziuoji, jei matai kad jau ant linijos nelauk kol ant bortelio uzvaziuosi, pajungi pirma pavaziuoji tiesiai ir vel atbulini taip gali, daugiau pagal viska neturetu buti galima.
ant estakados gali uzgesti (kazkuri minejo iki 5kartu) na as tai nzn., abu egzaminatoriai sake kad uzgesti kaip ir bet kuri kita dalyka darant aiksteleje galima tik viena kart suklysti, tada pasitaisai ir vaziuojki,jei ne - viskas g.gif
Atsakyti
na man aiskino, kad 5 kartus jei darai ta pacia klaida tarkim ugesti ar 5 kartus neparodai posukio tai yra specifine klaida ir tenka nutraukt egzamina smile.gif dekui atsakiusioms smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo visiskai_rami: 17 vasario 2007 - 21:15
QUOTE(visiskai_rami @ 2007 02 17, 21:15)
na man aiskino, kad 5 kartus jei darai ta pacia klaida tarkim ugesti ar 5 kartus neparodai posukio tai yra specifine klaida ir tenka nutraukt egzamina smile.gif dekui atsakiusioms smile.gif

smile.gif taip, po 5klaidu jau viskas - bet manmevro besiparkuojant negalima 5kartus kaitalioti tikrai, jeigu ijungei pirma kart atbulini,tada i prieki ir vel atbulini - viskas.. turi gerai ivaziuot
Atsakyti
bet kaip as tau pavydziu ingakalni baltu pavydu blush2.gif smile.gif saunuole tu smile.gif
Atsakyti
Del aiksteles regitroj taitvarka yra tokia:
1. estakada (uzgesti galima isviso per egzamina ne daugaiukaip kartus, nes uzgesimas reiskia, kad tai jau specifine pasikartojanti klaida ir egzaminas deja buna neislaikytas blink.gif )
2 apsiskukimas ribotam plota (kaip ir minejo merginos atbulini galima jungti ne daugiau 2 kartu)
3. T formos sankryza
4. Pagreitejimas (bent aju kaune dar vasario reikejo smile.gif )
5. ir vienas is triju parkavimusi (90 laipsniu, istrizas ar prie saligatvio, juos parenka kompas atsitiktiniu budu)
na jei cia viskas ok tai tada sekmes laikant mieste tongue.gif tongue.gif tongue.gif
Atsakyti
issibegejimo vilniuje nera 4u.gif garantuoju 100proc 4u.gif
visiskai_rami - as zinai,irgi net netiku kad taip lengvai islaikiau, po to malonaus egzaminatopriaus ketvirtadieni galvojau viskas... bet kai praplove galva instruktorius tai greit uzsiregistravau ir siandiena jau galiu tik uz jus visus besiruosiancius kumscius laikyti rolleyes.gif
Atsakyti
Sveikinu! thumbup.gif Na, šįkart pasisekė su egzaminuotoju. Kad ir man būtų toks draugiškas buvęs. smile.gif

QUOTE(ingakalnis @ 2007 02 17, 20:44)
o  pasitaisyti  gali  du kartus tikrai o paskui jau pagal egzamintuotoja  mirksiukas.gif  tai yra, vaziuodama atbulom kad ir i T formos -  ijungei atbulini ir vaziuoji, jei matai kad jau  ant  linijos nelauk kol  ant bortelio uzvaziuosi, pajungi pirma pavaziuoji  tiesiai  ir vel atbulini taip gali, daugiau pagal viska neturetu buti galima.

Aš čia dėl T nesupratau. g.gif Koks dar bortelis? Ten juk tik linijos. mirksiukas.gif O jei važiuodama T formoj, matai, kad užvažiuosi ant linijos, nebūtina vėl važiuoti į priekį. Reikia tiesiog truputį pasukti vaira į priešingą pusę, t.y. į kairę. Na, aišku nepersistengti, reikia žiūrėti kaip juda mašina ir kai jau matai, kad važiavimo trajektorija kiek pasikeitė ir jau nebeužvažiuosi ant linijos, vėl sukti į dešinę. Man taip buvo, tai aš nepasimečiau ir padariau, kaip čia parašiau ir įvažiavau puikiausiai, nejungiunėdama keliskart tų pavarų. mirksiukas.gif

Dėl taisymosi parkavimuose, tai žinokit pratimą iš naujo galima daryti tik vieną kartą, t.y. turi du bandymus. Pirmąkart važiuoji, paskui antrąkart iš naujo gali važiuoti. Ir viskas. Aš taip neišlaikiau egzo pirmąkart. Dukart neįvažiavau ir baigėsi man egzaminas. doh.gif
Atsakyti
Oj mergaites, as jau teises kokius 3 metus turiu ir tfu tfu tfu sekmingai vairuoju, policija dar ne karto nestabde, avariju neturejau tongue.gif Bet vairavimo egzamina is antro karto isliakiau, nes pirma karta zasina instruktoriu gavau, kuris sededamas salia vis aiskino kokia as ziopla ir kad ne boboms vairuoti schmoll.gif Ir paskui vazinejant Vilijampolej tom mazom galvelem, kur daug vienpusiu gatvyciu jis mane ir sukirto. Pasake, kad padariau kritine klaida nes ne is tos juostos issukau. Pasku itik namie supratau, kad jis mane apgavo nes vaziavau teisingai. Tikslinausi su kitais instruktoriais. ka padarysi. Uztat antras kartas buvo sekmingas thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(ingakalnis @ 2007 02 17, 16:37)
teko marsrutas tas kur kabliukas plyta pagrindinis, ir vos neuzklimpau  doh.gif  varau  sau 70km/h tik bac pries nori(uz simto metru plyta)  doh.gif  kur anksciau ziurejau aisku nzn  doh.gif  na bet  masinu nebuvo gale,tai  as tvarkingai atbulini ir pasitaisiau, paskui po visko pajklausiau  ar uz toki menevra galeciau neislaikyti,tai  anot jo, jeigu zmogus laiku  pasitaiso tai jokios klaidos nera,bet jei jau buciau pralekusi ta zenkla tai jauciu ne kas  doh.gif
na bet daugiau kaip ir be klaidu  rolleyes.gif

Sveikinu, ingakalnis thumbup.gif . O manes Regitra trečiadienį laukia. Gal gali papasakot, kas per maršrutas, kur ta plyta?
Atsakyti