Įkraunama...
Įkraunama...

Vairavimo egzaminas...

as jau visi metai kaip bijau doh.gif jau viska per ta laika ir pamirsau... ax.gif doh.gif verysad.gif ir ant manes jau ne tik vyras pyksta, o ir visi jo ir mano gimines doh.gif blush2.gif blush2.gif blush2.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(gude @ 2006 12 12, 19:57)
Aš bijau eit laikyti teisių...... verysad.gif  Kaip vyras ant manęs pyksta...... verysad.gif

dzin...ten geresni vyrai...
Atsakyti
Sveikos! Esu užsiregistravusi laikyti egzaminą šį šeštadienį. Bet nors jau važiavau 15 kartų su instruktore, jaučiuosi nepasiruošusi psichologiškai verysad.gif Kuo tuoliau, tuo labiau bijau verysad.gif Ir instruktorė sako, kad pirmus kartus geriau važinėjau negu dabar, kai jau tiek nuvažiuota... Tai ir galvoju, ar vis tiek bandyt eit ir laikyt ar porą savaičių pailsėti, atsigauti ir geriau psichologiškai pasiruošti? Dabar jausmas toks, kad nebenoriu nei laikyt, nei važinėt... Iš pradžių norėjau išmokti važinėt.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Kveli: 13 gruodžio 2006 - 11:31
Labas,
Eik laikyk ir negalvok.Nesigaus , tai zinosi ko paciai dar truksta, ogal is pirmo karto pasiseks.
As pati uzsiregistravau 29 gruodzio , atrodo tiek ilgai dar laukti , eiciau laikyciau ir ramu vienaip ar kitaip. Teorija is pirmo karto islaikiau, o praktinio prisibijau.
Atsakyti
QUOTE(Kveli @ 2006 12 13, 12:30)
Sveikos! Esu užsiregistravusi laikyti egzaminą šį šeštadienį. Bet nors jau važiavau 15 kartų su instruktore, jaučiuosi nepasiruošusi psichologiškai verysad.gif Kuo tuoliau, tuo labiau bijau  verysad.gif Ir instruktorė sako, kad pirmus kartus geriau važinėjau negu dabar, kai jau tiek nuvažiuota... Tai ir galvoju, ar vis tiek bandyt eit ir laikyt ar porą savaičių pailsėti, atsigauti ir geriau psichologiškai pasiruošti? Dabar jausmas toks, kad nebenoriu nei laikyt, nei važinėt... Iš pradžių norėjau išmokti važinėt.

Eik ir laikyk.Paskutiniai vaziavimai visada sunkesni(bent jau man buvo)nes sunkesni marsrutai parinkti ir plius laukimas egzo pradeda vargintiir ivaro papildomos baimes.Beto, instruktoriai daro spaudima,kad mokinys pirktu papildomu pamoku,todel kad jie suinteresuoti daugiau uzdirbti.
Atsakyti
Labas.
As ryt einu laikyti vairavima doh.gif Bijau ziauriai doh.gif
Dar ryte su instruktorium vazinesiu g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo domena: 13 gruodžio 2006 - 17:43
Vis dėlto atšaukiau tą egzaminą. Kad darytų spaudimą, nepastebėjau. Maršrutai sunkesni nebuvo. Pagrindinis motyvas buvo tas, kad jei pavyktų išlaikyti egzaminą, gatvėje vis tiek bijočiau važiuoti... Dabar ruošiuos morališkai.
Atsakyti
Sveikos visos biggrin.gif As tai pasigirt atejau lotuliukas.gif katik islaikiau praktika, tai labai laiminga jauciuos bigsmile.gif ir patariu visom taip nebijot, as ir praktika, ir teorija is pirmo karto islaikiau, pries kursus vairuot visiskai nemokejau, net bandzius nebuvau ax.gif egzaminuotojas regitros labai malonus buvo, padrasino ir puikiai viskas pavyko, nors dar ryte visa drebejau is baimes doh.gif . taip kad siulau jums visoms labiau pasitiket savim ir viskas bus gerai thumbup.gif ps as zebre kaune kursus lankiau, vairuot mokiaus pas Lina, tai esu labai patenkinta ta mokykla thumbup.gif
Atsakyti
Neislaikiau doh.gif
Aikstelej viskas gerai, o gatvej istisine kirtau ir viskas doh.gif
Atsakyti
QUOTE(domena @ 2006 12 14, 18:00)
Neislaikiau doh.gif
Aikstelej viskas gerai, o gatvej istisine kirtau ir viskas  doh.gif

Cia del tos baimes.
Visos sakote kad bijote. O ko bijote?
Su baime kovoti efektyvus budas - ivardinti savo baime, ir pasverti logiskus pavojaus signalus bei nelogiskus pavojaus signalus.

As bijau eiti per pereja. Kodel? Bijau buti nutrenktas.
Kaip galiu isvengti suzalojimo? Neiti per pereja arba isitikinti kad automobilis toli.

Stai ir sioje situacijoje. Bijau egzamino. Kodel? Bijau neislaikyti?Bijau instruktoriaus?Bijau susimauti?Bijau atrodyti kvailai? Kur ta priezastis, ir tada bus aisku kaip su ja tvarkytis. Nebus baimes bus geri rezultatai.
Atsakyti
QUOTE(Tetis2005 @ 2006 12 14, 19:17)
Cia del tos baimes.
Su baime kovoti efektyvus budas - ivardinti savo baime, ir pasverti logiskus pavojaus signalus bei nelogiskus pavojaus signalus.

Kaip galiu isvengti suzalojimo? Neiti per pereja arba isitikinti kad automobilis toli.

Stai ir sioje situacijoje. Bijau egzamino. Kodel? Bijau neislaikyti?Bijau instruktoriaus?Bijau susimauti?Bijau atrodyti kvailai? Kur ta priezastis, ir tada bus aisku kaip su ja tvarkytis. Nebus baimes bus geri rezultatai.

Teisingai. Reikia sau ivardyti priezastis, kodel NORITE vairuoti. As labai labai labai norejau vairuoti. Ir zinot ka, nuejau po 10 vaziavimu i egzamina budama beveik 18 ir viska padariau puikiai - islaikiusi ir zenkliuka 70 gavau dovanu. thumbup.gif mirksiukas.gif biggrin.gif O dabar lakstau kaip isprotejusi - tikras keliu siaubas pasidariau doh.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Radvyle: 14 gruodžio 2006 - 19:16
QUOTE(Tetis2005 @ 2006 12 14, 19:17)
Cia del tos baimes.

Baimės vien logiškais svarstymais neišvarysi, nes daug baimių apskritai yra nelogiškos ir nepagrįstos jokiais loginiais faktais.
Negalėčiau pasakyti, ar aš labiau bijau egzamino, ar būtent to, kad po egzamino man jau teks pačiai važinėti gatvėse... O dabar turimas automobilis nėra lengvai valdomas... Kai įsivaizdavau, kad su juo teks važiuoti vienu dažniausiu maršrutu ir sustoti prie šviesaforo įkalnėje, man pasidarė baisu.. Kaip po to reikės pradėti važiuoti ir nepariedėti atgal? Sustojusi rankinio užtraukti negalėsiu, nes po to aš jo tiesiog negaliu nuleisti. O ar spėsiu nuo stabdžio pedalo koją perdėti ant gazo, nežinau. Taigi bijau važiuoti savarankiškai.
Papildyta:
QUOTE(Radvyle @ 2006 12 14, 20:16)
Teisingai. Reikia sau ivardyti priezastis, kodel NORITE vairuoti. As labai labai labai norejau vairuoti. Ir zinot ka, nuejau po 10 vaziavimu i egzamina budama beveik 18 ir viska padariau puikiai - islaikiusi ir zenkliuka 70 gavau dovanu.  thumbup.gif  mirksiukas.gif  biggrin.gif O dabar lakstau kaip isprotejusi - tikras keliu siaubas pasidariau  doh.gif

Aš norėjau vairuoti, kad galėčiau nuvažiuoti iš taško A į tašką B nepriklausomai nuo kitų žmonių malonės. O mokintis vairuoti mane spaudė jau keletą metų, bet vis nesijaučiau pasiruošusi morališkai. Šiais metais nusiteikiau mokintis, bet vairuoti dar nesijaučiu pasiruošusi. Nejaučiu noro šiaip keliais lakstyti.
Atsakyti