Įkraunama...
Įkraunama...

Vairavimo egzaminas...

Ačiu, bandisiu. Bet vyro mašinoje neseniai kairijį veidrodėlį kažkas sudaužė, o naujo dar neradom, nes arba brangu labai, arba spalva ne ta doh.gif Tai nežinau kaip reiks exstra sąlygom mokitis, o dar mašina Audi - Krokodilas, kaip aš vadinu biggrin.gif , didelė ir visai ne tu gabaritų, kur aš pratus...
Papildyta:
QUOTE(vikuxe @ 2006 12 01, 13:21)
Pirmiausia tai - Sveikinimai! drinks_cheers.gif Saunuole!  thumbup.gif 
O dabar jei gali, prasau paaiskink,kaip cia per ta gulinti policininka reikia vaziuot? g.gif  Nes as tai kiek esu vaziavusi su instruktoriumi,tai tik i antra pavara pries ji isijungiu, gaza per ji atleidziu ir viskas. O kaip cia - reikia sankaba imynus pervaziuot?  blush2.gif

O tai mes su tavim toj pačioi mokykloj mokėmės... bigsmile.gif
Atsakyti
galiu ir aš pasigirti.. išlaikiau vairavima iš pirmo karto, regitroje thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif .. jausmelis tai nerealus.. papuole labai geras egzaminuotojas, kazkoks Vytautas Rekrešius (man jis iš pradžių pasirodė toks jūrų ruonis), jokios įtampos nejaučiau.. ir klaidelių buvau padariusi.. du kartus užgesau, važiavau per ištisinę linija, kai reikėjo persirikiuoti, o eikštelėje pamiršau veidrodėlius pasitaisyti, doh.gif kai į gatvę važiavau.. tai gatvėj sustojau ir pasitaisiau, bet jau gerokai pavažiavusi... tai šiaip teorijos labiau bijojau nei vairavimo..
Atsakyti
išlaikiau thumbup.gif ...trečiadienį iš pirmo nepavyko,užsižioplinau ant linijos užvariau,o šeštadienį nuvariau ,kai įsėdau pasakiau,jei neduosit vistiek važinėsiu be teisių......fainas egzaminatorius pakliuvo,pakalbėjom,nuramino ir nuvažiavom thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(bjaurybe @ 2006 12 05, 12:13)
išlaikiau thumbup.gif ...trečiadienį iš pirmo nepavyko,užsižioplinau ant linijos užvariau,o šeštadienį nuvariau ,kai įsėdau pasakiau,jei neduosit vistiek važinėsiu be teisių......fainas egzaminatorius pakliuvo,pakalbėjom,nuramino ir nuvažiavom thumbup.gif

Sveikinu, šaunuolė thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(bjaurybe @ 2006 12 05, 12:13)

bigsmile.gif ux kokia santaziste biggrin.gif Nu bet vistiek maladec 4u.gif
Atsakyti
Labutis, mergaites,

As turiu toki prasymuka- klausimuka, gal kas galit parekomenduoti gera instruktoriu is Regitros Klaipedoj, na pas kuri galetu mokymus nusipirkti. Teises pries metus "praejau", tiksliau sakant sumkejau, o nueit beveik nebeisejo del darbu , tai ir nusitempe iki sios dienos, nes pradejau pati atidelioti, jauciu kad nemoku tu zenklu ir keliu eismo taisykliu, bet dabar zadu rimai griebtis ir laikyti, tik reikia pravaziavimu ir noriu, kad isntruktorius is Regitros pamokytu....kad su ju masinom mokinciaus.... Busiu labai dekinga uz informacija....
Atsakyti
QUOTE(Anile @ 2006 12 12, 10:43)
Labutis, mergaites,

As turiu toki prasymuka- klausimuka, gal kas galit parekomenduoti gera instruktoriu is Regitros Klaipedoj, na pas kuri galetu mokymus nusipirkti. Teises pries metus "praejau", tiksliau sakant sumkejau, o nueit beveik nebeisejo del darbu  , tai ir nusitempe iki sios dienos, nes pradejau pati atidelioti, jauciu kad nemoku tu zenklu ir keliu eismo taisykliu, bet dabar zadu rimai griebtis ir laikyti, tik reikia pravaziavimu ir noriu, kad isntruktorius is Regitros pamokytu....kad su ju masinom mokinciaus....  Busiu labai dekinga uz informacija....

maniau ,kad ten tik egzaminuoja blink.gif ...bet matyt yra kas užsiima neoficialiai,bet įtariu tik per gerus pažystamus....nerizikuotų šiaip....žinau,kad yra pirkusių ir man siūlė,bet aš buvau teoriją išlaikius ir važiavimus pravažiavus,tai man dar 2000 išmest į balą ,pasirodė gaila,be to tik save apgausi,nes praktikos truks vistiek,tai geriau nusipirkti papildomų važiavimų ir pačiai išlaikyti...avarijų bus mažiau thumbup.gif
Atsakyti
Tai vat, as irgi jau buvau galvojusi nusipirkti ir galvos nekvarsinti ax.gif, bet kazkaip kai suzinojau kainele, tai galvoju jau geriau tada uz ta suma pavargti ir pamokeles is naujo nusipirkti, pasimokyti ir tada bandyti egza laikytis.... ax.gif Man nebutinai is Regitros, gal kuri galit gera instruktoriu pasiulyt, na jo tel.nr. duoti...busiu labai dekinga...
Atsakyti
Klaipedoj laikiau egza,igudziai toli grazu nebuvo geri,todel tik isedus i masina egzaminuotojui bandziau duot 100lt ir pasakiau:"cia kad nebutu nesusipratimu.."O jis paziurejo i mane ir sako "gali buti.." (Rimtas tas dede buvo...)Tai va visa raudona is gedos isidejau pinigus atgal i kisene....bet stebuklo deka egzamina islaikiau is pirmo karto!
Atsakyti
QUOTE(solo @ 2006 12 12, 18:02)
Klaipedoj laikiau egza,igudziai toli grazu nebuvo geri,todel tik isedus i masina egzaminuotojui bandziau duot 100lt ir pasakiau:"cia kad nebutu nesusipratimu.."O jis paziurejo i mane ir sako "gali buti.." (Rimtas tas dede buvo...)Tai va visa raudona is gedos isidejau pinigus atgal i kisene....bet stebuklo deka egzamina islaikiau is pirmo karto!

thumbup.gif
Atsakyti
blink.gif
Atsakyti
Aš bijau eit laikyti teisių...... verysad.gif Kaip vyras ant manęs pyksta...... verysad.gif
Atsakyti