Įkraunama...
Įkraunama...

Vairavimo egzaminas...

O kur galima gauti bilietus- ar internete kazkur yra, ar nusipirkti reikia?
Atsakyti
QUOTE(Kveli @ 2006 12 13, 12:30)
Sveikos! Esu užsiregistravusi laikyti egzaminą šį šeštadienį. Bet nors jau važiavau 15 kartų su instruktore, jaučiuosi nepasiruošusi psichologiškai verysad.gif Kuo tuoliau, tuo labiau bijau  verysad.gif Ir instruktorė sako, kad pirmus kartus geriau važinėjau negu dabar, kai jau tiek nuvažiuota... Tai ir galvoju, ar vis tiek bandyt eit ir laikyt ar porą savaičių pailsėti, atsigauti ir geriau psichologiškai pasiruošti? Dabar jausmas toks, kad nebenoriu nei laikyt, nei važinėt... Iš pradžių norėjau išmokti važinėt.

ir man tas pats...pradžioje su tokiu pasitikėjimu ir drąsa važinėjau...o kuo toliau tuo blogiau buvo doh.gif ..ir kas keisčiausiai išsilaikius ,visai netraukia už vairo,nors galėčiau sėst ir važiuot
Papildyta:
QUOTE(domena @ 2006 12 14, 18:00)
Neislaikiau doh.gif
Aikstelej viskas gerai, o gatvej istisine kirtau ir viskas  doh.gif

cry.gif
Atsakyti
ziauru.. juk kasdienese situacijose ta istisine kertama be jokiu skrupulu.. O cia neduoda zmogui teisiu issilaikyt 4u.gif aisku, jei priveliama daugiau klaidu - neislaikyta, bet vien del istisines. Juk galetu 1-a vienintele klaidele atleist smile.gif
Atsakyti
man is pradziu buvo toks uzsidegimas,kai pradejau lankyt kursus tik vaziuot vaziuot ir vaziuot!!! doh.gif o dabar kai issilaikiau teorija ir reik eit laikyti praktika, visai neturiu noro.... unsure.gif gal del to kad sunkiai sekasi vairuot verysad.gif bet zinau kad reikia....
Atsakyti
QUOTE(Diwa @ 2006 12 30, 14:44)
man is pradziu buvo toks uzsidegimas,kai pradejau lankyt kursus tik vaziuot vaziuot ir vaziuot!!! doh.gif o dabar kai issilaikiau teorija ir reik eit laikyti praktika, visai neturiu noro.... unsure.gif gal del to kad sunkiai sekasi vairuot verysad.gif bet zinau kad reikia....

ta pati problema ir pas mane verysad.gif
Atsakyti
Man atrodo, kad geriausias vaistas nuo baimės ir yra praktika. Kuo daugiau važinėji, tuo mažiau bijai. Dėl to, kad iš pradžių nesiseka, nereikia savęs per daug ėsti ir jokiais būdais reikalauti iš savęs to, kas neįmanoma. Viskas ateis po truputį. Jeigu neišeina, vadinasi, turite dar vairuoti. Jeigu dar neišeina, dar vairuokite ir taip kol išeis. Vairavimas nėra lengvas dalykas. Čia reikia daug įgudžių, o jų per porą važiavimų neįgysite. Aš irgi taip jaučiausi iš pradžių. Visko bijojau ir dukart sakiau, kad prie vairo jau tikrai niekada nesėsiu, lotuliukas.gif o apie egzaminą tai net pagalvot negalėjau. unsure.gif Aš neradau kitos išeities iš šitos situaciojs, kaip tik eit ir dar vairuot. Pastebėjau, kad po kiekvieno "daugiau nevairuosiu" ir įvykdavo lūžis. Iš pradžių ėmė geriau sektis aikštelėje, po to jau ir gatvėje. Dabar jau vairuoju savarankiškai, nors dar kartais pažioplinėju, doh.gif na, bet nieko kitą savaitę dar pavairuosiu ir jau keliausiu į egzaminą. Iš tiesų praktika - geriausias vaistas, nes kai matai, kad sugebi vairuoti, tai ir egzaminas nebaisus. Svarbiausia ant savęs nepykti ir nereikalauti bala žino ko. Aš vis sau kartoju, kad atsisėdusi už vairo stebuklų nepradėsiu rodyti ir vairuosi tik taip kaip moku. lotuliukas.gif Tai vat, sėkmės jums besimokant ir keliaukit į egzaminą tik tada, kai jausitės tam pasiruošusios. wink.gif
Atsakyti
Ada M. Visiskai teisi,gerai parasei,nera ka dadeti,nebent tai,kad niekas negime mokedamas.Daugiau uzsispyrimo ir kantrybes ir viskas bus ciki biggrin.gif
Atsakyti
Dabar jau galima pasipraktikuoti vairuoti ir su 5m vairavimo stažą turinčiu šeimos nariu ir pabaigus vairavimo kursus.
Atsakyti
gal kas turit vairavimo bilietus,kur regitroj ar panašų.Į meskit dita@nkm.lt
Būsiu labai dėkinga 4u.gif
Atsakyti
noriu paklausti, pagal ta visą naująją tvarką šeštadieniais kaip ir ligi šiol teises laikytis galima tik su automatine pavarų dėže ar ir su mechanine?
Atsakyti
sveikutes Mergaites smile.gif lekiu ateinanti penktadieni egzamina praktikos laikyti. Bijau,aisku, bet ka padarysi, reikia gi pagaliau issilaikyti laugh.gif tikiuosi nepapuls koks besirdis instruktorius, nes numirsiu vien instruktoriu pamacius, o kur dar egzaminas... fear.gif butinai parasysiu, kaip sekesi blush-anim-cl.gif turiu dar viena pravaziavima, tai bandysiu per ji isspausti viska doh.gif
Atsakyti
QUOTE(naktine_plastake @ 2007 01 04, 19:13)
noriu paklausti, pagal ta visą naująją tvarką šeštadieniais kaip ir ligi šiol teises laikytis galima tik su automatine pavarų dėže ar ir su mechanine?

geras bigsmile.gif ...nežinojau...aš laikiau lapkritį su mechanine dėže,ir šeštadienį lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Atsakyti