Įkraunama...
Įkraunama...

Ar duodat vaikui sukramtytą maistą?

NIEKADA taip nedarau. schmoll.gif Man kažkaip toks reikalas atrodo nehigieniškas. schmoll.gif Nemalonu net apie tai pagalvoti. Be to gi jau ne pirmykščiai žmonės esam, jau kuo maistą vaikui sutrinti tikrai rasti galim.
Atsakyti
Taigi yra blenderiai, ar smulkintuvai, trintuves.

Mano brolio uosviene kramtydavo maista mano sunenams - slykstuma..., savo sukirmijusiais dantim suziaumoja, o paskui ta pilna bakteriju ir karieso edala duoda mazuciui vaikeliui. Baisu.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo linuke: 01 birželio 2007 - 21:52
Niekada to nedariau schmoll.gif Nezinau, bet man tai atrodo gal but kaip ir nehigieniska, juk yra smulkintuvai, na o kas neturi tam labai tinka tas yrankis su skylutem, nezinau net kaip jis vadinas, vienu zodziu kur bulviu kosei trint ax.gif
Atsakyti
na nezinau man net tokia mintis i galva neateitu, vaiku savo kramtyta maista duot fui, net nupurte pagalvojus, vien pagalvokit ar jus noretumet imt i burna kieno jau pakramtyta maista, idomu tada kam yra sukurti visi tie mikseriai, kurie ta padro zymiai geriau greiciau, nekalbant apie higiena
Atsakyti
Na tokiu cirku dar negirdejau siais laikais lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
na manishkis kol buvo mazas, tai lauke duodavau biski pakramtyta, bet visai nedaug tik priekiniais dantais banana, nes pats negaledavo dar sukramtyti blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(airinuke_1 @ 2006 11 16, 20:03)
as kalbejau apia vaikui dar mazam duodama maista, o ne tada kai jau pats moka kramtyti, na gerai, gal truputi perdejau, taip sakydama, bet nesakykit kad ne karto ne viena nera kontaktavusios panasiu budu su vaikuciu.... neperdekit, moteriskaites 4u.gif

kazkas kalbejo apie smulkintuves maisto, butu labai saunu, kad visos jas isgaletu tureti, bet deja, taip nera ir nebus, todel pilnai tikiu, kad tai dar yra daroma, ir as nematau kazko blogo cionais, as taip uzaugau, ir nenumiriau biggrin.gif  ir nesu garantuota, kad kada neaplaizysiu saukstelio, kurio maitinsiu vaika savo tongue.gif ir jam nebus taip blogai kaip gali kai kurios pamanyti, manau mano burna daug svaresne, nei rankos, kurios paduotu vaikui zaisliuka, o jis ji kis i burna tongue.gif  tai tada irgi nehigieniska lotuliukas.gif

QUOTE(airinuke_1 @ 2006 11 16, 21:49)
noreciau papildyti, kad tema buvo ne apie tai kas duoda ar neduoda sukramtyta maista, bet apie tai, kad mamos ar teveliai kazkaip vis tiek sukontaktuoja, ar isidedami ciulptuka i burna pries vaikui ji duodant, ar duodant koki maista pries tai taip pat pabuvojusi mamos burnoje....

fui kaip slykstu doh.gif tikiuos, kad nedaro is tikro niekas taip..
Atsakyti
schmoll.gif paciai butu slykstu duoti vaikui, o be to juk is savo burnos bakteriju visokiu duodu vaikui, ne ne ne, visiskai nehigieniska
Atsakyti
Niekada neduodu savo mazyliui sukramtyto maisto ir man bjauru ziureti, kaip kitos mamos taip duoda doh.gif .Maistui smulkinti nusipirkau trintuva, o kol jo neturejau, viska smulkinau sakute, kad pati sukramtyciau, ne minciu nekilo schmoll.gif juk bakterijos viskas persiduoda unsure.gif
Atsakyti
Šlykštu žiūėti, kai mamos savo vaikams duoda atrajotą maistą schmoll.gif
Atsakyti
QUOTE(Lora12 @ 2007 06 02, 13:02)
na nezinau man net tokia mintis i galva neateitu, vaiku savo kramtyta maista duot fui, net nupurte pagalvojus, vien pagalvokit ar jus noretumet imt i burna kieno jau pakramtyta maista, idomu tada kam yra sukurti visi tie mikseriai, kurie ta padro zymiai geriau greiciau, nekalbant apie higiena

Na tikrai kažkaip nekaip skamba mirksiukas.gif 4u.gif
Atsakyti
niekada nedaviau kramtyto. man tai nehigieniska ir is viso... Kol nekramte, viska tryniau su trintuvu. O visokius paragavimus, tai turejau tarka specialia isigijus ir patarkuodavau obuoliuka, kitokius vaisius, banano minkstimo su sauksteliu pakabindavau, net minties nebuvo apie kramtyma paciai.
Atsakyti