Įkraunama...
Įkraunama...

Ar duodat vaikui sukramtytą maistą?

schmoll.gif Nu tikrai viduramziai su tuo maisto kramtymu gathering.gif
Atsakyti
Net plaukai Šiaušiasi, pagalvojus, kad kas kramto maistą savo leliukui.
Atsakyti
Pakraupau kai pamaciau toki temos pavadinima!!!
Kas gi gali kramtyt vaikui maista?!?
Kur progresas.....
Kam pirmykstis zmogus pasieme lazda i rankas, kad nuo medzio vaisiu pasiekt? Tam kad finale mes vel elgtumemes kaip pirmyksciai? Dabar israsti mikseriai ir siaip paprastos priemones maistui smulkinti, galu gale sakute pasiekiama jau patiems patiems primityviausiems siais laikais...

Atsakyti
Bjauru net pagalvot, kiek pas vaika bakteriju atsiranda nuo tokiu kramtymu. doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Inesssija @ 2007 06 18, 10:48)
na manishkis kol buvo mazas, tai lauke duodavau biski pakramtyta, bet visai nedaug tik priekiniais dantais banana, nes pats negaledavo dar sukramtyti  blush2.gif

O tai priekiniai dantys tai ka čia gerai doh.gif tai jau ta banana pasistengčiau namie sumaitint ir savo dantų nenaudočiau.Man nepriimtinas šis dalyks. schmoll.gif
Atsakyti
Vienareikšmiškai - NE, neduodavau niekada . Šiuo klausimu esu kategoriška ir tikrai nesuprantu mamų, kurios taip daro schmoll.gif
Atsakyti
ne, nedaviau.. schmoll.gif man tai neprijimtina kaskaip schmoll.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo raciren: 29 birželio 2007 - 17:32
schmoll.gif Fe fe fe. verysad.gif Tkrai bjaurūs tokie dalykai. Vargšai vaikai, nes jie neturi pasirinkimo. Tikrai ir aš esu ne kartą kavinėse mačiusi tokių dalykų, po to dingdavo visas apetitas. O čiulptuko laižymas, tai tikrai dažnesnis reginys. maniškiams čiulptukų nereikėjo, bet net neįsivaizduoju, kaip galima taip daryti. g.gif Tikriausiai trūksta žinių apie higieną. Juk nesinaudojame vienas kito dantų šepetėliais g.gif . O mes tai labai mėgstame namuose valgyti net iš "savų" indų. Turime nusipirkę servizą, kur vienodo dizaino indai yra išpiešti skirtingų spalvų ornamentais. Tai kiekvienas ir žino, kur jo indai ir įrankiai. Labai smagu thumbup.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Jurevaga: 14 liepos 2007 - 10:54
4u.gif Ir dar prisiminiau g.gif . labai nemėgstu, kai žmonės geria vandenį iš vieno butelio. Visada keliaujant prisiperkame nedidelių buteliukų su vandeniu ir būna, kad einant koks ištroškęs bendrakeleivis sako: "duok atsigerti". Tai aš sakau: "jei tau malonu gerti iš mano apseilioto butelio, prašau, bet aš jau jo atgal neimsiu". Tai kiti taip keistai pažiūri blink.gif Bet man jau geriau troškulį pakentėti, nei dalintis seilėmis su kažkuo. O dar būna atsigeria, ranka nuvalo kakliuką ir kiša atgal blink.gif Tipo dabar švaru g.gif Fui, nevalos tongue.gif
Atsakyti
Kas čia per nesamonė doh.gif pirmą kartą girdžiu doh.gif visai jau durnynas schmoll.gif
Atsakyti
fu, kaip slykstu blink.gif taip pat kaip ir ciulptuko apciulpimas, pries paduodant vaikui blink.gif doh.gif
Atsakyti
tais laikais manau is bedos darydavo taip, blenderiu nebuvo, bet dabar doh.gif
Atsakyti