Nedariau taip ir nedarysiu

Siaubas.
Ar galima dar tokį klausimą kelt.
Kartą viename suėjime mačiau, kaip senė (vaiko močiutė), apsivėlusiais dantimis kramtė kepsnį ir kišo anūkui.
Tėvai žiūrėjo ir buvo visai tuo vaizdu patenkinti.
Vos neapsivėmiau juos stebėdama,
ir dabar dar su siaubu atsimenu.

Na visos temos neskaiciau, tai nepykit, jei pasikartosiu, bet...Visai suprantu, ka autore norejo pasakyt tuo "vis tiek kazkaip kontaktuojat"
*Na tikrai, kiek esu macius, kavinese visi vaikai valgo is tevu leksciu.
*nebukite naivios - ant lupu irgi pilna mikrobu, kuriu yra burnoje, todel maisto lietimas lupomis - ne ka geresnis dalykas
*Vaiko buciavimas i lupas
Manot, kad tai labiau higieniska?
Manau, kad reiketu vengti kuo ilgiau to "bet kokio kontakto", nes tai is esmes vienas ir tas pats kaip maisto sukramtymas
Papildyta:
ne autore, o airinuke

*Na tikrai, kiek esu macius, kavinese visi vaikai valgo is tevu leksciu.
*nebukite naivios - ant lupu irgi pilna mikrobu, kuriu yra burnoje, todel maisto lietimas lupomis - ne ka geresnis dalykas

*Vaiko buciavimas i lupas

Manau, kad reiketu vengti kuo ilgiau to "bet kokio kontakto", nes tai is esmes vienas ir tas pats kaip maisto sukramtymas

Papildyta:
ne autore, o airinuke

Manau, kad kai is vienos lekstes valgai yra labai skirtinag nuo sukramtymo - juk ten ir is dantu tarpu visi mikrobai sulenda, seiles...nu zodziu negaliu net rasyti, slykstu ...moteriskes, kas kremtote maista vaikuciams - yra toks isradimas maisto smulkintuvai...kazkokie absurdai...
jau baisiau nieko ir nesugalvociau

Man slykstu ir as taip nedariau,bet teko matyt ne viena mama pav. ,kad ir banana pakramto ir duoda ir dar su pirstu... .Nejau sunku su sakute patrint ir su sauksteliu sumaitint?
QUOTE(d-oncek @ 2007 08 12, 23:46)
Man slykstu ir as taip nedariau,bet teko matyt ne viena mama pav. ,kad ir banana pakramto ir duoda ir dar su pirstu... .Nejau sunku su sakute patrint ir su sauksteliu sumaitint?
man kazkas baisaus

teko matyti toki vaizdeli... vaziuoja mociute su vezimeliu, vaikui iskrito buteliukas, tai ji nuciulpe sosku ir jam i burna... nu slyksciau nebuna, kai su savo protezais nuciulpe, po to tas visas bacilas vaikui i burna... ir pagalvojau, jei ir mano uosviene kada taip sugalvos padaryti tai uzkelsiu toki veja

Nu zodziu
...vien pavadinima paskaicius supykino

QUOTE(SANTA @ 2007 08 14, 20:07)
ir mane

tikrai ne. Bet tai ir prisigalvodavo tos musu mociutes slykstybiu..
Nea, juk dabar tiek priemoniu susmulkinti maista, o be to nehigieniska, ir nesveika

Bet taip bloga pasidarė vien nuo skaitymo...dabar galvoju kaip tai turi atrodyti, gal maždaug taip: įsidedi sau į burną maistą,sukramtai su savo seilėm sumaišai
paskui išvemi (atsiprašau už šį žodį bet man tai taip atrodo),na gerai išspjauni į šaukšteli ir vaikui į burnytę dedi,ar ant piršto išspjauni ,o po to jau vaikui, tai tada dar reikia paprašyti vyro,kad pafilmuotų ir kai vaikas užaugs jam parodyti, juk jam bus įdomu kaip mamytė jį maitino........