Įkraunama...
Įkraunama...

Ar duodat vaikui sukramtytą maistą?

Nesamone doh.gif Bet kai pagalvoji, tai tos pacios mociutes, kurios kadaise sukramtydavo savo vaikui maista, o dabar dedasi visazinemis ir kisasi i anuku ir proanuku maitinima. Ir dar saiposi, kad vaika auginu pagal visas instrukcijas book.gif blink.gif
Atsakyti
QUOTE(berze @ 2008 03 05, 17:45)
Siaip , man atrodo, kad si tema buvo sugalvota kaip eksperimantas. Mazdaug, kad paerzinti mamas ir paziureti, kokia bus reakciaja. Na, tai protu jau nesuvokiama, kaip is viso galima svarstyti toki klausima g.gif

pritariu 100 proc.

sake, neisgali nusipirkt smulkintuvo, o kompiuteriui kazkaip pinigu uzteko blink.gif
Atsakyti
atrodo lyg isedas vaikas valgytu.mums gydytoja patare kavamaleje susmulkinti.dar nebandem,bet pabandysim ax.gif
Atsakyti
blenderiai (smulkintuvai)tam yra tongue.gif
Atsakyti
QUOTE(joviliukste @ 2008 05 16, 15:46)
blenderiai (smulkintuvai)tam yra  tongue.gif

as smulkintuva isbandziau,bet liko nesusmulkintu kruopyciu.o mano maze dar nei 4men.nera.
Atsakyti
QUOTE(bimkutele @ 2008 05 16, 16:37)
as smulkintuva isbandziau,bet liko nesusmulkintu kruopyciu.o mano maze dar nei 4men.nera.

aha su kruopytem sunkiau, kartais kavamalej geriau susimaldavo mirksiukas.gif gal po to reiktu dar per sieteli pertrinti, kad visiskai jokiu gumuliuku neliktu, nes maniske taj ziaugcioti pradedavo jei koks guziukas pasitaikydavo rolleyes.gif
Atsakyti
tikrai NE blink.gif
Atsakyti
QUOTE(bimkutele @ 2008 05 16, 15:10)
atrodo lyg isedas vaikas valgytu.mums gydytoja patare kavamaleje susmulkinti.dar nebandem,bet pabandysim ax.gif

Teisingai pasakyta-išėdos.Fui,niekada.Kai buvo maži ir negalėdavo pareikšti savo nuomonės,visada pagalvodavau:ar norėčiau,kad su manim taip elgtusi
Atsakyti

Man ir galvoje nesusideda kramtyti vaikui maista. Tikrai nehigieniska.
Net jei kas ir kokias pastabas duota nekreipiu demesio, mano vaikas ir auginsiu taip kaip man atrodo geriausiai.
Smulkinu tik smulkinuvu (ne karve kainuoja). Vaikui negaila pinigu.
Atsakyti
nu tikrai netikejau, kad dar gali taip buti doh.gif o argumentas, kad visokios promociutes taip dare tai isvis nesamoningas, gal palyginkit vaiku mirtingumo skaicius dabar ir pries simta metu
Atsakyti
akis už temos užkliuvo...
hm g.gif o dar yra, kas kramto?
turbūt dar yra ir tokių, kurios nukritusį čiulptuką ne po vandeniu nuplauna, o pačios nučiulpia (man viena gydytoja pasakė- jau geriau susikištų į vieną vietą- ten mažiau bakterijų biggrin.gif )
juk musų burnoj begalė bakterijų, kurių vaikams visiškai nereikia...
Atsakyti
QUOTE(Linuke. @ 2008 05 22, 15:59)
akis už temos užkliuvo...
hm g.gif  o dar yra, kas kramto?
turbūt dar yra ir tokių, kurios nukritusį čiulptuką ne po vandeniu nuplauna, o pačios nučiulpia (man viena gydytoja pasakė- jau geriau susikištų į vieną vietą- ten mažiau bakterijų biggrin.gif )
juk musų burnoj begalė bakterijų, kurių vaikams visiškai nereikia...

Yra tokių, ir nemažai. Man šiame forume vienoj temoj kelios mamytės akis išdrąskė dėl to, nes jaučiasi labai teisios, o aš pasak jų vaiką auginu šiltnamio sąlygom, jeigu soskę plaunu doh.gif

Beje, neseniai teko stebėti vaizdelį, kaip mamka sukramto maistą, išspjauna į šaukštelį ir bruka vaikui blink.gif Vos nusižiaugčiojau. Tikrai negalvojau, kad šiais laikais dar kažkas taip daro doh.gif
Atsakyti