Įkraunama...
Įkraunama...

Ar duodat vaikui sukramtytą maistą?

nelaikau vaiko stereliai,bet sioskute nuplaunu ir isedu neduodu schmoll.gif
Atsakyti
QUOTE(milabra @ 2006 11 17, 01:17)
Dabar galvoju, ar kramčiau  g.gif Nu nekramčiau... saldainį apčiulptą yra išplėšusi iš burnos  blush2.gif Su visais mikrobais. Todėl dabar ir taisom dantis vieną po kito  doh.gif
Tetis nupirko mikserį su blenderiu, nes labai zurkiau, kad mačiau tokį daiktą. Puikiai sumaldavo... ir tikrai neteko kaip čiukčiai cepelinų daryti  biggrin.gif
Mamos klausiau, sako nu ne, nekramtydavau  schmoll.gif Su šakute sutrindavau....

gal dantis taiset nes daug saldainiu valge o ne del to kad karta pagavo mamai is burnos ciulpinuka g.gif doh.gif beje manau mama turetu pasirupinti savo dantimis kad nekiltu tokiu problemu lotuliukas.gif niekaip nesuprantu kas tokio nutiks jei esant lauke kai vaikas pameta ciulptuka mama ji nuciulpusi ( nuvaliusi) atiduos vaikui? doh.gif taip iseina einant i lauka reikia kibira vandens nestis nes kaip pasitaiko kad tas ciulptukas ne po karta ir ne po du krenta ant zemes doh.gif na o kas del maisto......cia jau kiekvienos reikalas ar sukramtyt paciai maista ar su blenderiu susmulkint esme tame kad siais laikais vaikus nori uzauginti steriliai ko pasekme dar daznesnis sirgimas ivairiomis ligomis....vaikui reikia visko paragauti ir zemes ir akmenuka paciulpt o pasitaiko kad ir koki suduka paragauja ar snargli i burna isikisa.....neimanoma vaika uzaugint steriliomis salygomis ir savo vaiko tikrai taip neauginsiu doh.gif
Papildyta:
ir dar vienas dalykas.....cia pasisake kai kurios kad net su lupomis patikrinti ar maista neperkarstas yra nehigieniska tai ***** gal jus ir savo vaiku nebuciuojat blink.gif juk tai irgi daroma lupomis doh.gif kazkaip jau visai man cia skamba doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Rutca @ 2008 05 28, 18:40)
gal dantis taiset nes daug saldainiu valge o ne del to kad karta pagavo mamai is burnos ciulpinuka g.gif  doh.gif beje manau mama turetu pasirupinti savo dantimis kad nekiltu tokiu problemu lotuliukas.gif niekaip nesuprantu kas tokio nutiks jei esant lauke kai vaikas pameta ciulptuka mama ji nuciulpusi ( nuvaliusi) atiduos vaikui? doh.gif taip iseina einant i lauka reikia kibira vandens nestis nes kaip pasitaiko kad tas ciulptukas ne po karta ir ne po du krenta ant zemes doh.gif na o kas del maisto......cia jau kiekvienos reikalas ar sukramtyt paciai maista ar su blenderiu susmulkint esme tame kad siais laikais vaikus nori uzauginti steriliai ko pasekme dar daznesnis sirgimas ivairiomis ligomis....vaikui reikia visko paragauti ir zemes ir akmenuka paciulpt o pasitaiko kad ir koki suduka paragauja ar snargli i burna isikisa.....neimanoma vaika uzaugint steriliomis salygomis ir savo vaiko tikrai taip neauginsiu doh.gif
Papildyta:
ir dar vienas dalykas.....cia pasisake kai kurios kad net su lupomis patikrinti ar maista neperkarstas yra nehigieniska tai ***** gal jus ir savo vaiku nebuciuojat blink.gif juk tai irgi daroma lupomis doh.gif kazkaip jau visai man cia skamba doh.gif

visiskai teisingi zodziai.aciu nereik man rasyt jau.viska jau pasaket jus.man juokinga kai skaiciau jog kitos vaiko pas save i lova nepasiguldo nes nera sterilu..... blink.gif blink.gif blink.gif gal su batais miega? g.gif
Atsakyti
QUOTE(Heart @ 2008 05 22, 20:48)
Yra tokių, ir nemažai. Man šiame forume vienoj temoj kelios mamytės akis išdrąskė dėl to, nes jaučiasi labai teisios, o aš pasak jų vaiką auginu šiltnamio sąlygom, jeigu soskę plaunu  doh.gif

Beje, neseniai teko stebėti vaizdelį, kaip mamka sukramto maistą, išspjauna į šaukštelį ir bruka vaikui  blink.gif Vos nusižiaugčiojau. Tikrai negalvojau, kad šiais laikais dar kažkas taip daro  doh.gif

Šiais laikais kai technologijos taip pažengusios į priekį doh.gif , kramtyti maistą ir išėdas kišti vaikui-nieko nėra bjauriau mega_shok.gif Net ir prieš trylika metų, kai auginau vyresnėlį, neestetiška būdavo žiūrėt į tokį mamų "maitinimą", o ką bekalbėt dabar. Kategoriškai PRIEŠ susmulkintą mamos burnos ertmėje maistą.
Atsakyti
Kažkaip nė mintis nekilo ax.gif tam yra šaukštelis, šakutė ir pan.
Atsakyti
ir as nesuprantu kaip galima sukramtyta maista kisti vaikui, gal mus taip ir uzaugino bet aciu Dievui to neprisimenam. Teko matyti dar tokiu dalyku ir siandiena.
Atsakyti
teko ir man matyti ir visai neseniai, kaip viena mama sukramto ir duoda vaikui.... g.gif na aš nesuprantu, negi taip sunku normaliai paruošti maistą? juk ir vyrui valgyt ir sau daraisi, taigi normaliai košes pertrini su grustuvu, jeigu tokias valgai, o nekramtai... doh.gif taigi vaikas toks pats žmogus, kuriam irgi reikia paruošti valgį, kaip žmogui...man netgi šuniui duoti maistą iš savo burnos kažkaip nepatogu, o ką jau kalbėti apie vaiką..
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Agneja: 10 birželio 2008 - 07:57
Tikrai, juk yra mikseriai, smulkintuvai,grūstuvai, net paprasčiausios šakutės. Man net minties nekilo apie tokį maitinimą. Kažkada draugė paklausė ar neduodu sukramtyto maisto, aš net nustebau blink.gif . Lyg ir esu girdėjusi apie "tokį maitinimo būdą", bet tai kažkokia akmens amžiaus atgyvena, kai nebuvo su kuo smulkint, nors ne - su akmeniu galėjo pasmulkint lotuliukas.gif
Atsakyti
kaip tik vakar mociute pasakojo kaip ji savo vaikam kramtydavo maista tai man taip slykstu pasidare doh.gif
Atsakyti
schmoll.gif schmoll.gif schmoll.gif Pagalvoti šlykštu.. Vienok, neįsivaizduoju, kas 21 amžiuje dar taip daryti sugalvotų g.gif
Atsakyti
QUOTE(fainulkina @ 2008 06 27, 12:52)
schmoll.gif  schmoll.gif  schmoll.gif  Pagalvoti šlykštu.. Vienok, neįsivaizduoju, kas 21 amžiuje dar taip daryti sugalvotų  g.gif

o zinokita dar daro ,ir savo akimis maciau ir patiketi negalejau,jauna moteris ir dar medicina baigusi,gal is medicinines puses jie tai normaliai sakito blink.gif , tie vaikuciai ir taip per gyvenimesli ligeliu visokiu tures ,bet dar ir savo visas bacilas jam perduoti blink.gif ,man tai slykstu ir pagalvoti kad net mociutes taip darydavo su savo protezais ir .........
Atsakyti
QUOTE(Ilmeriux @ 2008 06 23, 18:13)
kaip tik vakar mociute pasakojo kaip ji savo vaikam kramtydavo maista tai man taip slykstu pasidare  doh.gif

Kaip tik vakar su savo bobute šnekėjau, tai ji šlykštėjosi, kaip kitos motinos kramtydavo - jai, paprastai kaimo moterėlei, baigusiai keturias klases, net tada buvo aišku, kad tai yra žiauriai nehigieniška.
Atsakyti