Viena karta nukrito vaiko ciulptukas, o vyro motina pakele ir aplaize. Siaubas! as, mama, taip nepadaryciau,visada verdanciu vandeniu nuplaunu. O cia ji savo seilemis ... Apie maisto kramtyma patylesiu..

fee, man slykstu... Nors buna kad nukandu pvz plutele nuo duonos ir pan. Tenka ir ciulptuka "aplaizyt" kai pvz poliklinikoj nukrenta ant zemes... Mano vaikis dyyyydelis nenuorama, tai su plovimais ner kada..
Nuuuu bet pakramtyt, atrajot i sauksta... Feee

Ne nu ar dar ir taip gali buti...juk db XXI amzius gerb. teveliai. Tam gi yra ivr. buitiniai prietaisai. Negi ruosdamos pvz. koki tais patiekala zele uogas sukramtysime, uzpilsime zele ir patieksime sveciams, arba ruosime obuoliu marmelada kramtydamos obuolius???
(net juokas paeme, kokios tos mamos gali buti isradingos)
(net juokas paeme, kokios tos mamos gali buti isradingos)

Mane tai sokiravo, negi dar kazkurios mamos kramto savo vaikuciui maista?????? as net ciulptuko nenulaizau, nes burnoje daug bakteriju yra, o cia dar kazkas zeileja maista ir dar ta sugromuluota vaikui kisa...turekit proto mamkos, galu gale su sakute sutrinkit...
QUOTE(Sanita @ 2009 02 16, 14:06)
As pritariu net anas galas svaresnis nei burna
.... man gyditoja net pastoviai primindavo kad vaikucio veiduko, rankyciu iki metuku nebuciuot nes burnoje milijonai bakteriju
.. O viena toke pone maciau kaip visas tas nesamones daro vaikelis jau dabar 6metu visiskai be dantu, pastovei serga infekcinem ligom.... 

Pritariu tam, kad kramtyti vaukuciui maista tai jau nesamone. Kai isivaizduoju tai slykstu pasidaro(as saviskei be pienuko dar nieko neduodu), nu bet kad iki metu nebuciuot, tai...nemanau, kad tokiu mamu yra

as irgi kai pamatau, kai duoda pakramtyta maista net baisu darosi
, kaip taip zmones nesupranta???

oi mačiau ne sykį tokį vaizdą
nežinau net kaip tai mamai paaiškinti, ji tikina kad nieko čia tokio, nes jos mažylis dar nekramto, gi tik dantukai pirmieji išdygo
o duoda ji visokios keptos mėsos, šašlykų, silkės ir pan, ko tik su šakute nelabai sutrinsi..... brrr, niekada taip nedaryčiau

Va cia tai siaubo priskaiciau.. Is savo burnos vaikui valgyt duot?
Jei dar dantys pas zmogu nesutvarkyti ir duot vaikui.. O Dieve mano apsaugok ..

niekada...
fuj...