Įkraunama...
Įkraunama...

Ar duodat vaikui sukramtytą maistą?

šitas geras lotuliukas.gif visų pirma tai močiutės taip darydavo, nes nešovė jom į galvą, kad pvz galima šakute patrint.. ar dar ką sugalvot.. nu paprasčiausias būdas.. o tokio dalyko kaip blenderis tada dar nebuvo... smile.gif nu bet šiais laikais kai mamoms pilna įvairiausių priemonių vaiko auginimui, maisto paruošimui ir šiaip visai buičiai tai kokio velnio atsiprašant daryt taip kaip močiutės darydavo... blink.gif dar pradėkim kaip akmens amžiuj gyvent..... doh.gif ale ir šauna į galvą tokių minčių....
Atsakyti
Niekada. schmoll.gif schmoll.gif Tam yra blenderis arba šakutė rolleyes.gif
Atsakyti
Maniau, kad taip darydavo tik mūsų močiutės, bet pasirodo ne... doh.gif . Čia iš tos serijos, kai vaikučiui muiliuką kiša į užpakaliuką, kai nepasituština kelias dienas. Irgi maniau, kad taip niekas nebedaro, o pasirodo daro - mano pažįstama taip elgiasi doh.gif . Patariau nekankinti vaiko, o duoti duphalac - sakė, labai padėjo..
Čiulptuko irgi negalima sau kišti į burną, o paskui duoti vaikučiui.
Atsakyti
laugh.gif nono.gif tam skirt mikseriukai.... mociute tokiu neturejo...jei butu turejusioa manau nebutu spjaudziusios i burnytes lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
schmoll.gif tikrai, kad fuuuu. Patys pabandykit kito žmogaus pakramtytą maistą paragaut
Atsakyti
Niekada taip nedariau ir tikiuosi, kai busiu mociute taip irgi nedarysiu smile.gif
Atsakyti
Feeeeeeee Niekada. Tam darbui puikiai tinka blenderis, šakutė smile.gif
Atsakyti
Tikrai ne. Yra geresnių įrankių smulkinimui
Atsakyti
siaubas doh.gif blink.gif
Atsakyti
lotuliukas.gif manau kad ir mociutes protingesnes sakutemis dare tyreles,o ne kramtydavo.Fuuuuj tongue.gif
Atsakyti
niekada nedaviau vaikui sukramtyto maisto, slykstoka g.gif bet maitindama dukryte kartais ir pati paragauju jos maisto su tuo paciu sauksteliu
Atsakyti
Esu mačiusi, kad taip daro, man tai siaubą sukėlė blink.gif
Pati tai tikrai - NE, nes suaugusio žmogaus burnoje gali būti šitiek bakterijų... blink.gif ir kam tada reikalingas smulkintuvas g.gif
Atsakyti