maistelį blenderiuoju, niekada nekramtau

Specialiai paklausiau mamos, sake gyvenime nekramtydavo maisto man
Turejo 2 mazus sietelius (metalini ir plastmasini) ir toki rankini maluneli (kaip mesmale, tik mazesnis ir plastmasinis). Ir as nezadu tokiomis nesamonemis uzsiiminet.. Yra blenderiu, sakuciu, tarkuciu ir t.t. Suprantu, kad paragauji maistuko vaiko, ar ne per karstas, ar skanus, kartais tuo paciu sauksteliu, bet kramtyt.... Nu baikit

as ir nezadu kramtyt, kazkaip nehigieniska.ivairiausiais budais galima sutrinti maista ir neturint elektrinio smulkintuvo.o beje ne milijonus kainuoja,kartais niekams isleidziame daugiau...
Man irgi maisto kramtymas ir po to davimas vaikui nepriimtinas ir nehigieniškas

kas siais laikais gali susigalvoti tokia nesamone???? Mamos,proto turekit,is savo burnos bakterijas vaikui duoti...Kam dar kyla tokiu minciu,nesuprantu.Kaip ir soskiuko-jokiu budu negalima kist i savo burna ir paskui vaikui-taip pernesat viska,ka turit savo burnoj vaikui.O vaikiukas dar neturi tu bloguju bakteriju,karieso sukeleju,taip kad jokiu budu taip nedarykit

Na tikrai manau, kad yra begale budu maista susmulkinti ir tikrai nereikia savo burna jo smulkinti
niekada taip nedariau ir nedarysiu, ir tarp kitko klausiau savo mamos ji taip pat niekada nekramte man maisto

QUOTE(indrealex @ 2008 11 24, 20:03)
Labai klaidingas požiūris.Tikrai "nesileisiu" į skaičius(kam reikės,patikrins informaciją),bet burnos ertmė nėra švaresnė už rankas(pagal "gyventojų" skaičių net "anas galas" yra švaresnis už burną)...Na,neduokite pačios sukramčiusios,nelaižykite šaukštelių bei ant žemės nukritusių čiulptukų...Burnoje gali būti ne tik flora , kuri priklauso , bet ir ligų sukėlėjai...ir rankas plaukite kuo dažniau...juo labiau eidamos prie savo vaikelių...
As pritariu net anas galas svaresnis nei burna

QUOTE(jurgulis777 @ 2009 02 06, 12:28)

QUOTE(Sanita @ 2009 02 16, 14:06)
As pritariu net anas galas svaresnis nei burna
.... man gyditoja net pastoviai primindavo kad vaikucio veiduko, rankyciu iki metuku nebuciuot nes burnoje milijonai bakteriju
..

Keista ta jusu daktare

Man durna mintis kilo

QUOTE(Sanita @ 2009 02 16, 14:06)
man gyditoja net pastoviai primindavo kad vaikucio veiduko, rankyciu iki metuku nebuciuot nes burnoje milijonai bakteriju
..

nesamone kazkokia - kramtyti vaikui maista.
Nemanau, kad musu laikais kazkas dar taip daro