QUOTE(georgiana @ 2007 01 10, 17:16)
na man malonu yra atsakyti i visus klausimus, nes sioje srityje turiu patirties ir nemazos

taigi taip as labai tikiuosi kad vasario menesi jau atsidarys naujos salimais statomos gydyklos, beje aisku jums dra klustelti reikes, turiu galvoje pasiskambinti kur jus priims, tai va o kas liecia nakvyne siulau apsilankyti naujame musu tinklapyje www.birstonas.lt ir ten rasi info apie nakvyne, matai as kazko reklamuoti nenoriu nes reklama forume negalima apie audeni, galiu pasakyti tiek kad gera vieta uz prieinama kaina ju psulapis www.audenis.lt ir siaip tai atsidare naujas viesbutukas dar zvaigzdziu neturi bet pretenduoja berods i 4 tai www.sofijosrezidencija.lt tai ir ten gali rasti informacijso beje as pati jame dra nebuvau, tai tiek jei ka rasyk mielai atsakysiu
šaunu, kad esi
jūsų puslapį esu jau išnaršiusi skersai išilgai

, tik va galvoju, gal ten ne visa info gali būti įdėta
audenio puslapį irgi žiūrėjau, tik gaila,kad jie nuo š.m. kainas pakėlė
tiesa mačiau ir sofijos rezidencijos tinklalapį, tik va ten kainų nemačiau, aplamai jokių, nei kambario, nei savaitgalio programų

, bet įtariu, kad bus nepigu
tiesa nieko neparašei apie Druskonio (jei gerai pavadinimą užrašiau) viešbutį ar svečių namus.
Internetiniuose puspaliuose viskas paprastai gražiai pateikiama, tiesiog noriu atsiliepimų ir manau čia nebus reklama, tiesiog tavo nuomonė
dar galvojom Tulpės liukso vienvietį kambarį imti, tik va, kad jų puslapyje nesupratau iš nuotraukų kur ten koks kambarys. Na man norisi, kad būtų jauku, nes jei ten dvelkia kiek "sovietizmu" (čia aš nieko nenoriu įžeisti

), tai man nepatinka
na va kiek prirašiau