Įkraunama...
Įkraunama...

Ko nori vyrai.....:)

QUOTE(Tetis2005 @ 2005 12 24, 02:02)
Is kokio cia serialo istorija? Netikiu akd taip Lietuvoj buna. Be to, yra teke susidurti, pasiunti graziai, jei nesupranta negraziai. Rasiu viena "Sopranu" serija, kaip Anthony Soprano atsikratinejo mergos, vat vyras gales pasinaudoti. Nieko nusikalstamo, bet merginai suveiks. Kazkaip smagu kad eini ginti savo vyro, bet pirmiausia jis turi uzkirsti kelia tokioms situacijoms.

Lietuvoj taip nebuna? kaip "taip" ?? cool.gif o tai kaip buna? lotuliukas.gif
Atsakyti
Kazkokia nesamone bash.gif ..
Kaip skinciau as tokiai "draugei" per makaule tai nieko nenoretu laugh.gif ..
O tavo vyras tikrai malacius, kad pasipasakojo 4u.gif ..
Atsakyti
Gerai, kad pas mane tokiu draugiu nera blink.gif (tikiuosi rolleyes.gif ). Ziauru. Bet yra tokia kategorija, kur patinka draugiu vyrus vilioti.
Atsakyti
QUOTE(Sorceress @ 2005 12 19, 17:21)
Kad cia jau nebe cinizmas, cia nusokimas nuo proto... doh.gif

Būtent biggrin.gif Durnė ir viskas, ko tu kreipi dėmesį į tokias nesąmones biggrin.gif Atrado mat numatomą pragyvenimo šaltinį biggrin.gif Tegu važiuoja pas Bosą, anas, sako dar geriau gyvena biggrin.gif
Atsakyti
Visokių nabagių pasitaiko. Baisiausia kai tokios susilažina, kuri greičiau pavilios ar laisvo laiko per daug beturinčios, laisvai jį ir leidžia. Va tada vėją sukelia. Žinau vieną istoriją, gerai kad laimingai baigėsi.
Atsakyti
tikrai kazkoks absurdas, niekaip kitaip nepavadinsi...
Atsakyti
Nu bet ir "draugės" blink.gif

Siųsčiau aš ją ten iš kur nebepareinama g.gif
Atsakyti
[quote=Adile,2005 12 19, 16:46]

bet didzioji dalis seimos sekmes priklauso nuo moters sugebejimo nukreipt vyro energija tinkama linkme mirksiukas.gif

thumbup.gif seimos dar neturiu, bet jau pastebejau idomu dalyka: moters galioje yra taip padaryti, kad vyras taptu geresnis ir nukreiptu savo energija reikiama linkme g.gif dar tik ne iki galo suvokiu ta technologija, bet gyvenu ir mokausi blink.gif
o geriausia kaip viena moteris man kalbejo: nu tu paziurek, pas ta ir ta moteri toks vyras, tokia energija, o eina sunkeliais... vadinasi, ji kitaip ir negalvoja, o tik taip, kad cia moteris kazko nepadaro? g.gif

Atsakyti
Keista, kad iki to momento tu nieko nepastebėjai, neišsiaiškinai kokia ta tavo draugė...Nejau ji buvo gerutė , o paskui nei iš šio nei iš to pasidarė pabaisa?
Atsakyti
LAi neisizeidzia blondines - mat yra sviesiu plauku zmones - blondinai. Ir proto blondinai. MAtomai tavo "drauge" proto blondine. Laikykis nuo tokiu atokiau - turejau viena tokia. MAn sake, kad vyras kadrina, o pati jam man nematant lipo i gleby. Pasakiau, ka galvoju apie toki elgesi ir nutraukiau visus santykius.
Patariu laikytis atokiau nuo tokios kiaules - tikrai seimai nervus pagadins.
Atsakyti
Ir as turejau tokia cirkininke blink.gif
Mes su ja draugavom iki susipazinimo su mano dabartyniu vyru. Ji su juo buvo anksciau jau pazyztama. Tai viena grazia diena supazindino su juo. O pati draugavo su kitu vaikinu ( mano vyro draugu ) . Mes pradejom susitikinet, buvo viskas gerai. Ji nekaip sutare su savo draugu ir galugale jis ja paliko.Tai jau tada ir prasidejo doh.gif. tai ji visokiu nesamoniu prisneka jam, tai man apie ji.... Mes nekreipem demesio. Po kiek laiko mes pradejom galvot apie vedybas ir nutarem pagynet kartu. Nusipirkom buta. Tai ta "grazuole" suzinojo apie musu ketinimus ( as jau buvau nutraukus su ja visus bendravimus) tai nuleke pas mano mama ir pasake TAI VA JUS ZINOT, KAD AS JUOS SUPAZINDINAU IR JEIGU NE MANO KAVAILUMAS, TAI DABAR AS SU JUO GYVENCIAU IR MES SU JUO SUSITUOKTUMEM. Jus galit patiket blink.gif , kai man mama pasakojo, as galvojau, kad ji pajokavo. Bet tai buvo tiesa. Nuo to pokalbio su mama buvo praeja 1,5 metu ir buvo likusi 1 diena iki musu vestuviu. Mes su tada busimu vyru nuvaziavom i parduotuve jis liko sedet masinoja. Kai as atejau is parduotuves jis sedejo zado netekes. Ir pasake kad tika jis buvo sutikes " drauguzele" ir ji jam pasake. KAD DAR TURI LAIKO IKI RYTOJAUS APSIGALVOT IR NEVESTI JA NES AS ZINAU KAD JI TAVE VERCIA TAI DARYT. Nu cia tai buvo virsune viskam mad.gif gun_bandana.gif gerai kad ji nepasipainiojo man. O tai as ja.......
tai va mes susituokem kita diena ir iki siol gyvenam labai laimingai . 4u.gif bigsmile.gif
( o apie ta "drauguzele" esu girdejus, kad labai jau gyvenimas nesiseka )
Atsakyti
QUOTE(anoli @ 2005 12 29, 18:23)
Ir as turejau tokia cirkininke  blink.gif
Mes su ja draugavom iki susipazinimo su mano dabartyniu vyru. Ji su juo buvo anksciau jau pazyztama. Tai viena grazia diena supazindino su juo. O pati draugavo su kitu vaikinu ( mano vyro draugu ) . Mes pradejom susitikinet, buvo viskas gerai. Ji nekaip sutare su savo draugu ir galugale jis ja paliko.Tai jau tada ir prasidejo doh.gif. tai ji visokiu nesamoniu prisneka jam, tai man apie ji.... Mes nekreipem demesio. Po kiek laiko mes pradejom galvot apie vedybas ir nutarem pagynet kartu. Nusipirkom buta. Tai ta "grazuole" suzinojo apie musu ketinimus ( as jau buvau nutraukus su ja visus bendravimus) tai nuleke pas mano mama ir pasake TAI VA JUS ZINOT, KAD AS JUOS SUPAZINDINAU IR JEIGU NE MANO KAVAILUMAS, TAI DABAR AS SU JUO GYVENCIAU IR MES SU JUO SUSITUOKTUMEM.  Jus galit patiket blink.gif  , kai man mama pasakojo, as galvojau, kad ji pajokavo. Bet tai buvo tiesa. Nuo to pokalbio su mama buvo praeja 1,5 metu ir buvo likusi 1 diena iki musu vestuviu. Mes su tada busimu vyru nuvaziavom i parduotuve jis liko sedet masinoja. Kai as atejau is parduotuves jis sedejo zado netekes. Ir pasake kad tika jis buvo sutikes " drauguzele" ir ji jam pasake. KAD DAR TURI LAIKO IKI RYTOJAUS APSIGALVOT IR NEVESTI JA NES AS ZINAU KAD JI TAVE VERCIA TAI DARYT. Nu cia tai buvo virsune viskam  mad.gif  gun_bandana.gif gerai kad ji nepasipainiojo man. O tai as ja.......
tai va mes susituokem kita diena ir iki siol gyvenam labai laimingai  . 4u.gif  bigsmile.gif
( o apie ta "drauguzele" esu girdejus, kad labai jau gyvenimas nesiseka )

blink.gif mega_shok.gif
nu nieko sau.... unsure.gif
Atsakyti