Ir as turejau tokia cirkininke
Mes su ja draugavom iki susipazinimo su mano dabartyniu vyru. Ji su juo buvo anksciau jau pazyztama. Tai viena grazia diena supazindino su juo. O pati draugavo su kitu vaikinu ( mano vyro draugu ) . Mes pradejom susitikinet, buvo viskas gerai. Ji nekaip sutare su savo draugu ir galugale jis ja paliko.Tai jau tada ir prasidejo

. tai ji visokiu nesamoniu prisneka jam, tai man apie ji.... Mes nekreipem demesio. Po kiek laiko mes pradejom galvot apie vedybas ir nutarem pagynet kartu. Nusipirkom buta. Tai ta "grazuole" suzinojo apie musu ketinimus ( as jau buvau nutraukus su ja visus bendravimus) tai nuleke pas mano mama ir pasake TAI VA JUS ZINOT, KAD AS JUOS SUPAZINDINAU IR JEIGU NE MANO KAVAILUMAS, TAI DABAR AS SU JUO GYVENCIAU IR MES SU JUO SUSITUOKTUMEM. Jus galit patiket

, kai man mama pasakojo, as galvojau, kad ji pajokavo. Bet tai buvo tiesa. Nuo to pokalbio su mama buvo praeja 1,5 metu ir buvo likusi 1 diena iki musu vestuviu. Mes su tada busimu vyru nuvaziavom i parduotuve jis liko sedet masinoja. Kai as atejau is parduotuves jis sedejo zado netekes. Ir pasake kad tika jis buvo sutikes " drauguzele" ir ji jam pasake. KAD DAR TURI LAIKO IKI RYTOJAUS APSIGALVOT IR NEVESTI JA NES AS ZINAU KAD JI TAVE VERCIA TAI DARYT. Nu cia tai buvo virsune viskam

gerai kad ji nepasipainiojo man. O tai as ja.......
tai va mes susituokem kita diena ir iki siol gyvenam labai laimingai .

( o apie ta "drauguzele" esu girdejus, kad labai jau gyvenimas nesiseka )