Įkraunama...
Įkraunama...

Ko nori vyrai.....:)

Matyt jau tikrai nekaip sekas moteriskei ar per smegenis "senmergyste" trenke... arba tau uz kazka kerstauja. Prisiziuri meksikietisku serialu, kur vyrais dalinasi kaip versiukais: prie kuriu edziu pririsi ten es... paskui prisisvaige trukdo kitiem gyvent.
Pagalvojus... ar su ja gyvenant ju seima butu irgi gerai aprupinta ir graziai sutartu? Nepasikuklinkim... bet didzioji dalis seimos sekmes priklauso nuo moters sugebejimo nukreipt vyro energija tinkama linkme mirksiukas.gif
Vyt tokia fool.gif "drauge" velniop... bicycle.gif lai sau sedi ir dziuna is pavydo kaip jus puikiai gyvenat thumbup.gif
Atsakyti
Man kažkodėl labai smagu, kad tavo vyras "neužkibo" tongue.gif sėkmės jūsų šeimai wub.gif
Atsakyti
Ne, nu bet reikia turėti tiek naglumo taip pasakyti. blink.gif Nesuprantu, kaip galima draugauti, kartu leisti laiką ir t.t. ir paskui taip sugriauti draugystę. Įdomu, kokio atsakymo jinai tikėjosi?
Atsakyti
QUOTE(Šokoladka @ 2005 12 19, 15:53)
Įdomu, kokio atsakymo jinai tikėjosi?

Matyt norejo sudaryt keitimosi vyru grafika ax.gif

Smalsu, kaip autores vyras i tai reagavo?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Adile: 19 gruodžio 2005 - 15:57
Ta draugė senmergė arba išsiskyrusi, ne kitaip. Sekso trūkumas ir kompleksai savo padarė. Vargšelė.
Nervina tokios gun_bandana.gif
Atsakyti
Taip pasiūlyt gali tik nesveikas žmogus, tai "draugei" reiktų psichiatro pagalbos, ne pykt reikia, o gailėtis ir gydyt.
Atsakyti
QUOTE(Ašara @ 2005 12 19, 15:58)
Taip pasiūlyt gali tik nesveikas žmogus,  tai "draugei" reiktų psichiatro pagalbos, ne pykt reikia, o gailėtis ir gydyt.

Na gal ne visai ligonis..... geriausia gynyba yra puolimas, gal ta "drauge" nelabai tikejosi, kad vyras pasipasakos, o uzklupta jo zmonos su tokiu pokalbiu va ir isreze nieko nemastydama.. g.gif ... yra gi tokia moteru rusis kurios kabina visus is eiles, kurioms atrodo kad visiems labai patinka biggrin.gif biggrin.gif , o jeigu dar vyrukas nebiednas bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(Dipse @ 2005 12 19, 14:26)
Mane pritrenkė mano draugė, tiksliau jos ciniškas požiūris. Istorija maždaug tokia: neseniai mano vyras pasakė, kad mano draugė jį "kabina". Jis prieš kelis mėnesius jai padarė viena paslauga. Tai ji jį pakvietė į kavinę. Na sitai dar jis palaikė savaime suprantamu dalyku. Bet paskui kai prasidėjo skambučiai ir kvietimai susitikti, jis pradėjo ant jos pykti ir t.t.
Na aš nusprendžiau pasikalbėti su ja. Pokalbio rezultatas-pasiūlymas atiduoti savo vyrą, nes "aš jau pakankamai ilgai pragyvenau gerai aprūpinta, nereikia būti egoiste. ir kitos to nori" doh.gif
Ir dar buvau apšaukta kvaiša ir kitais gražiais žodeliais, nes mano vyrą vis vien kas nors nuvilios. Jei ne ji, tai kita g.gif

tai ir va klausimas-ar tikrai aš tokia savanaudė kvaiša? Ar pas jus tokių problemų būna?

verysad.gif o siaube...man panasi situacija buvo...gal tik kiek kitokia....turejau ir as drauge, jei taip galima vadinti...kai jai parodziau savo drauga (dabar vyras:), nuo tada viskas ir prasidejo....kosmaras!!!!!!!!!! schmoll.gif schmoll.gif schmoll.gif kokia jinai, netikejau, pradraugavom 8 metus, issipasakojom viska...buvo na tokia svente, tai ji taip mano vyrui kabinos ant kaklo, kad ne as viena tai pastebejau...beveik su vyru nesokau, jinai tiktai....verkiau nubegus i kambari (visi palaike mane) ir vyrui pasakiau, tai tu su manim ar su ja????atejai? Dar liko keletas zmoniu prie stalo, tai ji pasake, nieko, cia dar baisiau buna....atseit as baisi egoiste...
Aciu Dievui vyras mane supranta ir tikrai myli...i vestuves jos nekvietem.nenorejau jos matyti....sapnuodavos sapnai kad vyras apgaudineja mane su ja ir t.t. verysad.gif kosmaras. Tiesiog pvz. kai ji ateidavo pas mane, apsirenkdavo lb.paprastai, o kai susipazino su mano vyru...oho!!!pradejo ir po soliariumus lakstyti, ateidavo ziema su bliuska iki bambos...
Zodziu ji ziurke yra....ji tau ne drauge...NE NEGALVOK ATIDUOTI SAVO VYRO!!!!! kovok uz ji!!!o manau jis ir neis pas tokia vepla. Jis myli tave, jis pasirinko tave...ir bus tau istikimas!!!!sekmes tau ir tavo seimai, dideles stiprybes....siusk ja.... wub.gif ir parasyk kaip sekas. Laikykis
Atsakyti
man istorija kažkokia tai nereali atrodo... g.gif
Atsakyti
tongue.gif ax.gif beje, tavo vyras super!!!!!!!kad tau issipasakojo:) thumbup.gif liux!!!! tegul grauzia sazine tai kalei....sorry kad taip kalbu bet tikrai ji tokia....Dar kiek supratau mergyte turi??? sekmes tau ir tavo seimai.
Atsakyti
QUOTE(markse @ 2005 12 19, 15:15)
man istorija kažkokia tai nereali atrodo... g.gif

dar ir kaip reali!!!kurios nesusidure su tuo - netiki, bet patikekit kokiu draugiu yra....patikslinu nedraugiu...
Atsakyti
Kad cia jau nebe cinizmas, cia nusokimas nuo proto... doh.gif
Atsakyti