Sveiki norejau paprasiti jusu patarimu kaip susigrazinti mergina. As ja labai myliu. mes jau draugaujame trecius metus bet ji uzsimane su manim issiskirti. nes pavargo laukti kol eisim kartu giventi. As jai buvau pazadejas jau pris puse metu kad kartu givensim bet man nekaip neisejo. suprantu as pats kaltas delto
bet daba as pasiroses betkam galiu net toj pat eti su ja givet bet ji sako kad ji pavorgo ir nezina ar nori giventi su manim. gal galetumet ka nors patarti, arba kanors pasiutliti ka galima butu padariti kad ja susigrazinti arba bent jau kaipnors suzaveti. . dekoju
Žinoma užjaučiu, bet manau, kad sudužusio puodo nesulipdysi, jei paliko, vadinasi nemylėjo, o jei nemylėjo, tai tada nieko ir daryti neverta
QUOTE(nusimines-vaikinas @ 2006 12 03, 14:57)
Sveiki norejau paprasiti jusu patarimu kaip susigrazinti mergina. As ja labai myliu. mes jau draugaujame trecius metus bet ji uzsimane su manim issiskirti. nes pavargo laukti kol eisim kartu giventi. As jai buvau pazadejas jau pris puse metu kad kartu givensim bet man nekaip neisejo. suprantu as pats kaltas delto
bet daba as pasiroses betkam galiu net toj pat eti su ja givet bet ji sako kad ji pavorgo ir nezina ar nori giventi su manim. gal galetumet ka nors patarti, arba kanors pasiutliti ka galima butu padariti kad ja susigrazinti arba bent jau kaipnors suzaveti. . dekoju 
O Tau nekilo mintis jai pasipiršti? Po tokio, kaip suprantu, ganėtinai ilgalaikio Tavo spyriojimosi, laikymo visiškoje nežinioje, kiek rimtai žiūri į jūsų draugystę, vargu ar labai sužavėsi merginą žodžiais: "Na gerai jau gerai - gyvenkim kartu, kad taip nori..."
puse metu neisejo, o dbr staiga jau iseina ?
Patarimas: SUSIRASK KITĄ. Arba pasiūlyk jai už tavęs tekėt.
O kodėl neišėjo? Dėl nenoro ar dėl finansinių priežasčių, ar dar kažko?
QUOTE(JaHarta @ 2006 12 03, 23:54)
O kodėl neišėjo? Dėl nenoro ar dėl finansinių priežasčių, ar dar kažko?
aha ir man butu idomu sita priezhastis
Nusiminusiam vaikinui galiu pasakyti, ka po trejų metų draygystės, natūralu, kad tavo mergina pavargo. Tiesiog pavargo laukti permainų, juk susitikinėti galima ir visą gyvenimą. Kas iš to? Nemanau, kad išsiskyrėt dėl finansinių sunkumų.
Jei iš tiesų nori susigražinti, tai dabar turėsi labai pasistengti, didelė gėlių puokštė pradžiai,net jei ji pati jos ir nepaims, įduok per draugę, mamą, seserį...Iš tiesų, gal išeitis būtų - sužadėtuvės, jei tavęs tai labai negąsdina
Jei iš tiesų nori susigražinti, tai dabar turėsi labai pasistengti, didelė gėlių puokštė pradžiai,net jei ji pati jos ir nepaims, įduok per draugę, mamą, seserį...Iš tiesų, gal išeitis būtų - sužadėtuvės, jei tavęs tai labai negąsdina
QUOTE(nusimines-vaikinas @ 2006 12 03, 14:57)
kai prarandat tada tik suprantat.. tik kartais buna per velu jau ka nors grazint..