QUOTE(com @ 2006 12 04, 18:11)
Labai draugiskas patarimas: kadangi dabar turesi daugiau laisvo laiko, tai pasimokyk gramatikos.
Abejonės dėl temos autoriaus ir jo "problemos"
Bijau, kad čia kažkas šaiposi iš forumiečių.
QUOTE(maraboo @ 2006 12 04, 20:35)
Abejonės dėl temos autoriaus ir jo "problemos"
Kas ten supaisys, bet idomu tai, kad tema buvo uzvesta "Dazniausiai uzduodami klausimai"
QUOTE(com @ 2006 12 04, 20:44)
Kas ten supaisys, bet idomu tai, kad tema buvo uzvesta "Dazniausiai uzduodami klausimai"
. Sumastyk tu man tokioj temoj paskelbti
.
Na, kad man kaip tik nekyla šio klausimo dažnumas ir aktualumas gyvenime
QUOTE(maraboo @ 2006 12 04, 20:58)
Na, kad man kaip tik nekyla šio klausimo dažnumas ir aktualumas gyvenime
Kas gali paneigti, kad tai vienas dažniausiai užduodamų klausimų? 
Klausimas tai daznas, bet ten klausimai uzduodami moderatoriams.
Bet ne esme, dabar svarbu, kad nusimines rastu atsakyma i savo klausima. Gal pavyks?
QUOTE(com @ 2006 12 04, 21:44)
.
jo sitas dalykas ir man gan smagiai pasirode
QUOTE(com @ 2006 12 04, 20:44)
.
Tai ar jūs matėt, kad jis tą pačią dieną prisijungė ir užvedė temą. Jis paprasčiausiai iki galo neišsiaiškino, kur reik užvesti tą temą.
QUOTE(Ledas @ 2006 12 05, 10:05)
Tai ar jūs matėt, kad jis tą pačią dieną prisijungė ir užvedė temą. Jis paprasčiausiai iki galo neišsiaiškino, kur reik užvesti tą temą.
Nu ir kas, kad ta pacia diena, ka tai keicia? Nenoriu izeisti nusiminusio vaikino, bet labai suprantu jo mergina.
Kažkaip čia mes įpratę, patarinėdami, išsiaiškinti ir sužinoti apie užvedusį temą autorių truputį smulkmenų: amžių (tada gali spręsti apie jo brandą), numatome strategijas, patariame
Šį kartą nusiminęs vaikinas apie save visai nieko nepasakoja, nors klausimas apie jo metus buvo
O kai naujokai užveda naujas temas man taip pat kyla įtarimai, kad kažkas iš savų
juokauja.
Šį kartą nusiminęs vaikinas apie save visai nieko nepasakoja, nors klausimas apie jo metus buvo
O kai naujokai užveda naujas temas man taip pat kyla įtarimai, kad kažkas iš savų
juokauja.
QUOTE(nusimines-vaikinas @ 2006 12 04, 15:41)
noreciau paklaus kaip manot jai as paduovanociau didele pokste geliu. ir pavidziuj ja nusivezciu i kauna i kokia kavine ar kluba pasokt, nor esam is siauliu ar jai patiktu. dekoju
kam i Kauną? Tiesiai i Paryžių varyk