Įkraunama...
Įkraunama...

Ko nori vyrai.....:)

sako moterys blondines neismintingos.... umn.gif taciau pasiskaicius ir ''blondinas Nr.141'' ne ka ismintingesnis stupid.gif
Atsakyti
QUOTE(Nykštukė @ 2009 03 23, 23:02)

Paklausiau savo vyro ko nori iš manęs,sako būtent dabar tai greituko ant skalbenkės  blink.gif

nei jis nori ..nei ka.
Noretu -netyletu.
Klaust nereiktu.

p.s.
tipo jus labai mazo ugio, kad ant skalbiankes uzsilipe galit dulkintis?

Papildyta:
QUOTE(Juluva @ 2009 03 24, 16:00)
sako moterys blondines neismintingos....  umn.gif taciau pasiskaicius ir ''blondinas Nr.141'' ne ka ismintingesnis  stupid.gif

visi kvailiai -blondinai isvaziavo i dublina.
Ir dabar jie yra visiki dublinai...
Atsakyti
QUOTE(blondinas Nr.141 @ 2009 03 25, 01:08)
nei jis nori ..nei ka.
Noretu -netyletu.
Klaust nereiktu.
p.s.
tipo jus labai mazo ugio, kad ant skalbiankes uzsilipe galit dulkintis?

Nori ir dar kaip mirksiukas.gif
Jau tie vyrai tokie yra irnesakyk.gif
Mes ant jos niekada ir nedarėme,čia juokas ir tiek blink.gif doh.gif .O tu nori pasakyti kad tik mažaūgiai ant skalbiankės lipa pasimylėti g.gif ,o tai kodėl į lovą neina atsigulti?
Atsakyti
Laba diena blush2.gif isiterpti galima? vat su vyru turim viena problemele.... na gal as ja turiu turbut biggrin.gif vyras kas vakara butinai nori paciupineti mano krutine.... doh.gif mane tai nesvietiskai erzina.... vyras pyksta kad neduodu paciupinet biggrin.gif
gal kas turite panasia problema?
blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(-t-a-m-s-i- @ 2009 03 27, 10:23)
Laba diena  blush2.gif  isiterpti galima? vat su vyru turim viena problemele.... na gal as ja turiu turbut biggrin.gif vyras kas vakara butinai nori paciupineti mano krutine.... doh.gif  mane tai nesvietiskai erzina.... vyras pyksta kad neduodu paciupinet biggrin.gif
blush2.gif

Kyla klausimas, kodėl tau taip baisiai nepatinka lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Bildukė @ 2009 03 27, 12:54)
Kyla klausimas, kodėl tau taip baisiai nepatinka  lotuliukas.gif

nu nezinau... tiesiog erzina, nes labai jautri krutine. o kai nesinori sekso tai ir nesinori kad prie krutines lystu blush2.gif
o kaip kitoms moterims? negi as viena tokia "nesveika"? doh.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(-t-a-m-s-i- @ 2009 03 27, 11:54)
nu nezinau... tiesiog erzina, nes labai jautri krutine. o kai nesinori sekso tai ir nesinori kad prie krutines lystu blush2.gif
o kaip kitoms moterims? negi as viena tokia "nesveika"?  doh.gif  lotuliukas.gif

tu viena...

a gaila tau puse minutes pakenteti vardan seimynines laimes?
Atsakyti
QUOTE(-t-a-m-s-i- @ 2009 03 27, 09:23)
Laba diena  blush2.gif  isiterpti galima? vat su vyru turim viena problemele.... na gal as ja turiu turbut biggrin.gif vyras kas vakara butinai nori paciupineti mano krutine.... doh.gif  mane tai nesvietiskai erzina.... vyras pyksta kad neduodu paciupinet biggrin.gif
blush2.gif

kai jis tau už krūtinės , tu jam už pautų mirksiukas.gif
manau kad greit turėtų keisti savo įprotį lotuliukas.gif
o toms kurioms iškilo klausimas , o kodėl negali pakentėti , tai duosiu aysakymą , kas kartojasi nuolatos , tai jau įprotis , o ne meilūs prisilietimai doh.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(BRAŠKĖ68 @ 2009 03 27, 14:54)
kai jis tau už krūtinės , tu jam už pautų  mirksiukas.gif
manau kad greit turėtų keisti savo įprotį  lotuliukas.gif
o toms kurioms iškilo klausimas , o kodėl negali pakentėti , tai duosiu aysakymą , kas kartojasi nuolatos , tai jau įprotis , o ne meilūs prisilietimai  doh.gif  lotuliukas.gif

bandziau.... nepadejo.... doh.gif ir turbut tu teisi.... erzina labiausiai kad tai ne meilus prisileitimai, kad tai ne manes norejimas... o tik papu norejimas po galais... cool.gif
p.s. jau atsibodo kenteti ta minutele del seimynines laimes..... as sugebesiu su vyru susitarti kaip nors ... labiausiai norejau suzinoti ar cia TIK AS VIENA TOKIA? doh.gif
Atsakyti
QUOTE(-t-a-m-s-i- @ 2009 03 27, 23:15)
o tik papu norejimas po galais...  cool.gif

O Jūsų papai, tai ne jūs, o atskira tapatybės kortelę turinti asmenybė?
Atsakyti
QUOTE(suntea @ 2009 03 28, 00:22)
O Jūsų papai, tai ne jūs, o atskira tapatybės kortelę turinti asmenybė?

vaje... na nekomentuok jei neturi ka pasakyt protingesnio.
Man iskilo problema, jauciu diskomforta sioki toki... kazkas yra negerai... prasau zmoniu patarimo arba bent issakyti normalia pagrysta nuomone.... o sulaukiau kvailo paauglisko klausimo.... g.gif prostitutes nebandei paklaust ar jos uzpakalis atskiras nuo jos asmenybes ar ne? doh.gif
Atsakyti
QUOTE(-t-a-m-s-i- @ 2009 03 27, 23:59)
prostitutes nebandei paklaust ar jos uzpakalis atskiras nuo jos asmenybes ar ne? doh.gif

Klausiau. Sakė neatskiras. Kodėl taip sunku susitaikyt, kad liečiami papai, arba liečiamos ausys yra viena ir ta pati tu.
Atsakyti