Įkraunama...
Įkraunama...

Ko nori vyrai.....:)

QUOTE(suntea @ 2009 03 28, 10:47)
Klausiau. Sakė neatskiras. Kodėl taip sunku susitaikyt, kad liečiami papai, arba liečiamos ausys yra viena ir ta pati tu.

stupid.gif
Atsakyti
QUOTE(-t-a-m-s-i- @ 2009 03 28, 10:05)

Jūsų vaikui dvylika metų. Jei vyras dar nori lieti jūsų krūtinę - džiaukitės.

O šiaip tai atsakau į jūsų klausimą - taip, jūs nenormali.
Atsakyti
QUOTE(Medinis @ 2009 03 28, 12:08)

aciu uz atsakyma... rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(Medinis @ 2009 03 28, 10:08)

Kam taip žiauriai rolleyes.gif aš tiesa jei pradėtų liesti mano krūtinę tai norėčiau ir šio to daugiau bigsmile.gif ir taip kiekvieną kartą biggrin.gif ir turėtų rinktis tada vyrukas biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Top_Secret @ 2009 03 29, 00:53)
Kam taip žiauriai  rolleyes.gif  aš tiesa jei pradėtų liesti mano krūtinę tai norėčiau ir šio to daugiau  bigsmile.gif  ir taip kiekvieną kartą biggrin.gif  ir turėtų rinktis tada vyrukas  biggrin.gif

Kažin o kodėl jis nori liesti tik krūtinę,bet kaip supratau,nieko daugiau g.gif .Gal jis žmogus niekaip neatsidžiaugia jais g.gif
Atsakyti
O tai ką, paliečia krūtinę ir mygom miegoti? Po pačiupinėjimo nebūtinai būna seksiukas? Jis nesusijaudina juos pačiupinėjęs? Gal jis juos pačiupinėja, kad geriau miegotų lotuliukas.gif Gal jam tai savotiškas ritualas? Ir kiek laiko jau tai tęsiasi? Visus dvylika metų, kiek jūs esate kartu?

Beje, turėjau tokį vaikinuką. Nesakysiu, kokį jis įprotį turėjo, kuris pasireikšdavo mums mylintis, bet tai pasireikšdavo mums kaskart užsiimant seksu . Erzindavo ir mane. O kodėl jis tai darė, nežinau ir aš schmoll.gif
Atsakyti
QUOTE(Nykštukė @ 2009 03 29, 00:44)
Kažin o kodėl jis nori liesti tik krūtinę,bet kaip supratau,nieko daugiau  g.gif .Gal jis žmogus niekaip neatsidžiaugia jais  g.gif

Va tas man ir keista g.gif
Atsakyti
Ostinas Pauersas tai anuos kaip kulkosvaidį naudodavo.
Atsakyti
QUOTE(-t-a-m-s-i- @ 2009 03 27, 23:15)
bandziau.... nepadejo....  doh.gif ir turbut tu teisi.... erzina labiausiai kad tai ne meilus prisileitimai, kad tai ne manes norejimas... o tik papu norejimas po galais...  cool.gif
p.s. jau atsibodo kenteti ta minutele del seimynines laimes..... as sugebesiu su vyru susitarti kaip nors ... labiausiai norejau suzinoti ar cia TIK AS VIENA TOKIA?  doh.gif

Man tai keista si mintis. Man gera, smagu ir miela kai glamoneja krutine. Mes skiriam tam laiko. Abiems gera ir smagu.
MB is vis megsta liesti ir ten. Na ne kiekviena karta pereinam prie sekso. Kita kart smagu tiesiog pasiglamoneti. O kai glamoneja krutine man gera.
Atsakyti
QUOTE(donnabona @ 2009 04 01, 07:37)
Mes skiriam tam laiko. Abiems gera ir smagu.
Na ne kiekviena karta pereinam prie sekso. Kita kart smagu tiesiog pasiglamoneti.

jum po 70 metu?
Atsakyti
maniskiui krutine ir kazkas tokio thumbup.gif negali jis nuo jos atlipti, neatsidziaugia vis blush2.gif reikia jam jos tai ir gauna smileysex.gif
Atsakyti
QUOTE(nebezinau110 @ 2009 04 01, 14:39)
maniskiui krutine ir kazkas tokio  thumbup.gif negali jis nuo jos atlipti, neatsidziaugia vis  blush2.gif  reikia jam jos tai ir gauna  smileysex.gif

o nebuna taip kad nesinori visiskai smileysex.gif ir tada automatiskai nesinori kad prie krutines lystu? ax.gif
Atsakyti