Įkraunama...
Įkraunama...

ar ruošiat vyrui pietus?

QUOTE(JaHarta @ 2006 06 23, 08:59)
Pietų nėra kada gaminti smile.gif Jei nedirbčiau ir sėdėčiau namie, gal ir gaminčiau..

O šiaip tai retai ką nors gaminamės, nebent savaitgaliais, neužtenka laiko tiesiog ir jėgų nelieka..

Ir pas mane tokia pati situacija.kai dar neturėjom vaikų tai ir lepinau o dabar tai greičiau vyras mane palepina.Jis dirba slenkančiu grafiku o aš kasdien, vaikai irgi dar namuose. Aš gaminu tik vakarienę, kartais pietus iš vakaro paruošiu. Svaitgaliais užtat stengiuosi pagamint kažka toooookio kad kompensuot už visas darbo dienas smile.gif . O mano vyras kai už jo tekėjau temokė arbatos užvirint ir kiaušinienę su krabų lazdelėmis pagamint. Bet nieko, išmoko ir dabar puikiai gamina ir vaikai kartais net valgyt atsisako jei ne tėvelis gamino.
Atsakyti
mes visada namuose susitinkam tik kokią 7val. vakaro sad.gif tai jei mokslai manęs labai nebūna užspaudę, tai visada kąnors pagaminu savo brangiausiajam smile.gif niu būna dar išimtis - tai kai tinginys mane užpuola blush2.gif tada jis pats pasidaro kąnors užkąsti ir leidžia man patinginiauti friends.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo cheery: 23 birželio 2006 - 19:16
kartais gaminu, nes noriu kaip nors palepint skaniai , kartais tiesiog tenka..
Atsakyti
VYrui pietu neruosiu.
Atsakyti
Dariau,darau ir darysiu ir man nėra jokios aukos kai sėdžiu su vaikučiu namuose ax.gif Beje man ir pačiai patinka išbandyt naujus receptus,tai kad.....Nėra manęs pasidaro pats ir dukrai padaro.Nekyla dėl to jokių problemų..... tongue.gif
Atsakyti
As tai neruosiu nes jis pietaut namo negrysta,o ir su savim niekada neima.Ruosiu tik vakariene. 4u.gif
Atsakyti
Neruošiu,nes pietų negrįžta, ir pati dirbu,tai nėra kada ir todėl su sūnum pietaujame kavinėje.Ir šiaip maisto gaminimas man kančia doh.gif 4u.gif
Atsakyti
kadangi siuo metu nedirbu, o mokslai prasides tik nuo kitos savaites, tai kasdien grishta pietauti. Kartais atvaziuoja manes pasiimti ir nuvaziuojam kazkur papietauti, bet man malonu jam gaminti, todel dazniausiai namie.Plius pinigeliai susitaupo, galima kazkur kitur juos panaudoti smile.gif
Atsakyti
ruosiu,nes sedziu su mazyle namuose,tai nesunku biggrin.gif
Atsakyti
kai dirbau tai jis visada mane pasiimdavo per pietus is darbo, parvaziuodavome namo, as pagamindavau, pavalgydavome ir vel mane i darba. smile.gif kazkaip sugebedavau per valanda pusantros apsisukti, na aisku ne reta syki kavinese pietaudavom, o dabar kai auginu leliuka, tai nera nei kalbos, kad gali buti nepagaminti pietus.
Atsakyti
kai pradejau dirbti, gaminu tikrai reciau tik kai laisva...
Atsakyti
Man patinka gaminti ax.gif Tai labai mėgstu savaitgaliais savo draugą palepinti pietumis iš 3 patiekalų blush2.gif O darbo dienom tai dažniausia jis mane pasiima iš darbo ir vežasi į kokią kavinukę.
Atsakyti