Įkraunama...
Įkraunama...

ar ruošiat vyrui pietus?

aš irgi darau valgyti vyrui ir sau visada
o savaitgaliais, kai turime pinigėlių (lyčnų) ir dar tingiu daryti, tai nulekiam į senus vartus pavalgyti ką nors
Atsakyti
as megstu gaminti ir gaminciau kasdien jei nedirbciau rolleyes.gif .dabar gaminu kokiom dviem dienom.pusfabrikacius valgom,bet labai retai kai tikrai ner laiko ar labai tingiu blush2.gif .labai nepatiktu jei i maisto gaminima kistus mano brangusis tai tik mano privilegija.jam leidziu tik labai retkarciai iskepti ciburekus,o dar geriau pamaloninti mane kinieciu restoranu thumbup.gif .o siaip stengiuos kad maistas butu kuo ivairesnis bigsmile.gif
Atsakyti
Aš tai gaminu tik tada kai noriu, arba kai jau labai reikia blush2.gif Šaip apsieinam su pusfabrikačiais (renkamės kuo sveikesnius ir netūralesnius)...be to jis pats karts nuo karto pagamina....ir taip skaniai bigsmile.gif dar būba taip kad gaminam abu kartu ax.gif

Esmė ta, kad nejaučiu savo kaip žmonos pareigos gaminti kasdien valgyt cool.gif
Atsakyti
Nemėgstu daryt valgyt brrr ir šiaip visus namų ūkio darbus darau tik todėl, kad reikia, malonumo kuistis namie nejaučiu visai schmoll.gif Tai stengiamės pasidalint, kad abiem kliūtų - jei aš darau valgyt, tai brangusis indus plauna, ir pan. Kol nedirbau, tai ruošdavau nesispardydama, vis tiek nėr ką daugiau veik namie sėdint. O dabar po darbo noris kojas ištiest ir vaikui dėmesio skirt, tai dažnai tenka pusfabrikačiais maitintis doh.gif
Atsakyti
kai susituokem namu ruosos darbus dalinomes smile.gif , bet nepajutau kaip vyrelis pamazu man ant sprando uzsikore doh.gif , tai ir gaminu ir indus plaunu tik as verysad.gif , na nebent indus per didziasias sventes suplauna . ech , ir kada as po padu palyst suspejau g.gif
Atsakyti
QUOTE(bagyra32 @ 2006 03 27, 18:37)
kai susituokem namu ruosos darbus dalinomes  smile.gif  , bet nepajutau kaip vyrelis pamazu man ant sprando uzsikore  doh.gif  , tai ir gaminu ir indus plaunu tik as  verysad.gif  , na nebent indus per didziasias sventes suplauna . ech , ir kada as po padu palyst suspejau  g.gif

daryk perversmą lotuliukas.gif
gal vieną kartą susipras, pamatęs neplautas lėkščių krūvas ir tave apvaliom akim ką tu, brangusis, ar tik ne tavo eilė indams plauti? blink.gif o gal jis ir nepastebėtų, kad netvarkinga virtuvėje? maniškiui tai vienodai rodo biggrin.gif
mano atveju, tai be skandalų neapsieita doh.gif sukėliau triukšmą porą kartų, ir gražiai susitarėm kas antrą dieną dalintis ruošos darbais drinks_cheers.gif tik va, iš pradžių gerai ir tvarkingai, o paskui vis bando nustumti į kitą dieną - tai pavargęs, tai vėlai grįžta, sako, ryt išplausiu bigsmile.gif o man nervai nelaiko iki kitos dienos bardaką virtuvėje turėti doh.gif
Atsakyti
Kai turiu laiko ir noro visada pagaminu essen.gif
Na, o jei tingiu gaminti ar būnu užsiemusi tada nueinu į parduotuvę ir nusiperku jau ką nors pagaminta ax.gif
Atsakyti
visada bigsmile.gif bigsmile.gif ir dziaugiuosi tuo,kad turiu kam juos ruosti bigsmile.gif bigsmile.gif
Atsakyti
Pietaujame visada namuose kartu, stengiamės maitintis sveikai . Gaminu aš , bet jei labai tingiu ir nenoriu randam kompromisą , esam neišrankūs... biggrin.gif essen.gif galim ir tik košytės ar sriubytės....
Atsakyti
Gaminu pietus aš, bet tiksliau pasakyti tai vaikams, tai tenka ir vyrui lotuliukas.gif
Atsakyti
ne, nes negrizta namo pietaut bigsmile.gif savaitgaliais ruosiu, nes jei darytu jis, tai valgyciau makaronus arba ryzius - mazdaug iskylu meniu lotuliukas.gif
Atsakyti
Padarau, net ir tada, kai pati laikausi dietos bigsmile.gif
Atsakyti