aš irgi darau valgyti vyrui ir sau visada
o savaitgaliais, kai turime pinigėlių (lyčnų) ir dar tingiu daryti, tai nulekiam į senus vartus pavalgyti ką nors
as megstu gaminti ir gaminciau kasdien jei nedirbciau
.dabar gaminu kokiom dviem dienom.pusfabrikacius valgom,bet labai retai kai tikrai ner laiko ar labai tingiu
.labai nepatiktu jei i maisto gaminima kistus mano brangusis tai tik mano privilegija.jam leidziu tik labai retkarciai iskepti ciburekus,o dar geriau pamaloninti mane kinieciu restoranu
.o siaip stengiuos kad maistas butu kuo ivairesnis

Aš tai gaminu tik tada kai noriu, arba kai jau labai reikia
Šaip apsieinam su pusfabrikačiais (renkamės kuo sveikesnius ir netūralesnius)...be to jis pats karts nuo karto pagamina....ir taip skaniai
dar būba taip kad gaminam abu kartu 
Esmė ta, kad nejaučiu savo kaip žmonos pareigos gaminti kasdien valgyt

Esmė ta, kad nejaučiu savo kaip žmonos pareigos gaminti kasdien valgyt

Nemėgstu daryt valgyt brrr ir šiaip visus namų ūkio darbus darau tik todėl, kad reikia, malonumo kuistis namie nejaučiu visai
Tai stengiamės pasidalint, kad abiem kliūtų - jei aš darau valgyt, tai brangusis indus plauna, ir pan. Kol nedirbau, tai ruošdavau nesispardydama, vis tiek nėr ką daugiau veik namie sėdint. O dabar po darbo noris kojas ištiest ir vaikui dėmesio skirt, tai dažnai tenka pusfabrikačiais maitintis

kai susituokem namu ruosos darbus dalinomes
, bet nepajutau kaip vyrelis pamazu man ant sprando uzsikore
, tai ir gaminu ir indus plaunu tik as
, na nebent indus per didziasias sventes suplauna . ech , ir kada as po padu palyst suspejau

QUOTE(bagyra32 @ 2006 03 27, 18:37)
kai susituokem namu ruosos darbus dalinomes
, bet nepajutau kaip vyrelis pamazu man ant sprando uzsikore
, tai ir gaminu ir indus plaunu tik as
, na nebent indus per didziasias sventes suplauna . ech , ir kada as po padu palyst suspejau 

daryk perversmą

gal vieną kartą susipras, pamatęs neplautas lėkščių krūvas ir tave apvaliom akim ką tu, brangusis, ar tik ne tavo eilė indams plauti?

mano atveju, tai be skandalų neapsieita

visada
ir dziaugiuosi tuo,kad turiu kam juos ruosti

Pietaujame visada namuose kartu, stengiamės maitintis sveikai . Gaminu aš , bet jei labai tingiu ir nenoriu randam kompromisą , esam neišrankūs...
galim ir tik košytės ar sriubytės....

Gaminu pietus aš, bet tiksliau pasakyti tai vaikams, tai tenka ir vyrui

ne, nes negrizta namo pietaut
savaitgaliais ruosiu, nes jei darytu jis, tai valgyciau makaronus arba ryzius - mazdaug iskylu meniu

Padarau, net ir tada, kai pati laikausi dietos