Įkraunama...
Įkraunama...

ar ruošiat vyrui pietus?

Ir aš visuomet gaminų maistą namie,nors ir nesu labai gera kulinarė,bet vyrui patinka blush2.gif o į kavines nueiname kai iš kur nors gryžti ir žinai kad namie nieko nėra,bet nedažnai tai sau leidžiame. 4u.gif
Atsakyti
Visada visada mano vyras valgo tik namie.....jis nemegsta baru maisto, nemegsta pusfabrikaciu schmoll.gif schmoll.gif schmoll.gif , zodziu jis tik uz namie gaminta maista mirksiukas.gif ir kavinese valgo tik ekstra atveju.... ax.gif ax.gif ax.gif vienintele isimtis, tai kinieciu restoranas....va ten tai valgo, taigi jei kur isisruosiam ir uzsimanom pavalgyti, tai tik i kiniecius einam.... smile.gif smile.gif smile.gif

tai va, zodziu megstu as gaminti, o ypac savo mylimam vyreliui ir dukriukui....labai malonu, kai vyras prie visu pagiria, kad gerai gaminu, man pastoviai tai kartoja, beto ir vaikas visada sako, kad tokiu blynu ir t.t. kaip mamyte daugiau niekas nemoka pagaminti.... 4u.gif 4u.gif 4u.gif , o as manau, kad nesu toookia jau gera kulinare, tiesiog gaminu su meile mylimiem zmoguciam, o jie tai ivertina.... blush2.gif blush2.gif blush2.gif
Atsakyti
Šiaip dažniausiai mes su vyru kartu daromės sau pietus... Kaip sakant pasitariam, pajuokaujam smile.gif
O pati viena tai nelabai mėgstu gaminti blush-anim-cl.gif Aš ruošiu nebent pusryčius nuo pirmadienio iki penktadienio ir už tai vyras mane savaitgaliais palepina pusryčiais į lovą blush2.gif
Atsakyti
Paruošiu, bet retaaaiii... tongue.gif Jis dažniau grįžęs iš darbo padaro biggrin.gif Ot kiaulę žmoną įsitaisė hihihi.gif
Atsakyti
O aš lepinu saviškį ir pietumis ir vakariene thumbup.gif
Atsakyti
Aš tai beveik visada gaminu maistą namie, nes naminis maistas yra naminis, o ypač kai jis yra skanus ir pagamintas su meile wub.gif
Atsakyti
...naminis maistas yra naminis, o ypač kai jis yra skanus ir pagamintas su meile

visada sakau ta pati..... su meile...tai ir yra svarbiausia.....

....beje mano vyras mane kiekviena diena lepina pusryciais i lova.... thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif
Atsakyti
Augau tokioj šeimoj, kad mama visad tečiui ruošdavo maistą. Ir ruošdavo net tada, kai būdavo susipykę. Tai va, matyt, daug ką lėmė auklėjimas, nes ir aš negaliu savo būsimam vyrui negamint. Gaminti man labai patinka, tad pietų ar vakarienės ruošimas savo brangiausiam yra tik vienas iš malonumų. Taip sakant - maistas ruošiamas iš meilės...
Dažnai mėgstu iš anksto kažką pasiruošt, kad tarkim vakarienei beliktų tik apkept ar patroškint.
O kai brangiausiasis dirbo šį šaltą pavasarį lauke - visad rimtus pietus sudėdavau į termosiuką. Niekad net nekilo mintis pakišt jam kažkokių sumuštinių. Ir nepatingėdavau atsikelt 6 ryto, kad spėčiau karšto maisto įdėt.
Kai matau ir jaučiu jo didelę meilę man - negaliu ir aš jo taip nemylėt.
Kaip ankščiau rašė Rasma - jei vyras rūpinasi šeimos gerove - tai negi žmona turi užkraut dar rūpestį pasirūpint maistu?
Atsakyti
Mano vaikinas (su juo gyvenu) pakankamai savarankiškas. Dėl kokių nors buitoes dalykų problemų nekyla. Lygiai tas pats su maistu: be problemų pats pasidaro. Kai kada ir aš padarau, bet nėra, lyg tai būtų norma.
Atsakyti
As ruosiu savo vyrui vakariene,bet man tai man malonumas,nes gaminti maista patinka. Kartais savaitgaliais i kavine nueinam ax.gif
Atsakyti
Kartais aš jam, kartais jis man.
Keistai man skamba kai kurių pasisakymai "aš neruošiu, vat kokia esu bloga žmona" blink.gif O kur parašyta, kad žmona privalo tai daryti? Taip, nusistovėjo tokios tradicijos, bet šiuo metu vis daugiau šeimų, kuriose gamina valgyti vyrai. Visada sakiau ir sakysiu, kad jie geresni kulinarai nei moterys. Mano tėvukas gamina valgyti, mano draugių vyrai gamina valgyti. Iš artimiausiu draugų ir giminaičių pažįstu tik keletą šeimų, kuriose valgį nuolat ruošia tik žmona. Taip kad nevadinkite savęs blogomis žmonomis (nors ir juoko forma) vien dėl to, kad neruošiat valgio. Man pvz nepatinka prie viryklės stovėt, o maniškis mėgsta eksperimentuoti. Tai aš geriau tuo metu grindis išplausiu ar išsiskalbsiu tongue.gif
Atsakyti
Pietų nėra kada gaminti smile.gif Jei nedirbčiau ir sėdėčiau namie, gal ir gaminčiau..

O šiaip tai retai ką nors gaminamės, nebent savaitgaliais, neužtenka laiko tiesiog ir jėgų nelieka..
Atsakyti