Įkraunama...
Įkraunama...

ar ruošiat vyrui pietus?

QUOTE(fausta_laiminga @ 2007 05 15, 23:55)
jis is Pietu, jo mama sriuba visada pertrina, o mano gaminama tai net neisivaizduoju kas gautusi pertrinus, gi nesamone  doh.gif  nes reikia kazkaip specialiai ir ruosti, kad po to pertrintum, reiks man is jo mamos mokytis  biggrin.gif

Kaip gerai, kad mano vyras lietuvis ir neišrankus!!! tongue.gif
Atsakyti
QUOTE(fausta_laiminga @ 2007 05 15, 22:45)
Na butu idomu ismokt kazka naujo pagamint, nes kartais megstu paeksperimentuot (bet tikrai tik labai retais kartais). Bet as siaubingai nepernesu kritikos, ir man tie zodziai, kad as blogai gaminu, buvo skaudus. schmoll.gif  Nors is dalies jis teisus, neesu as gera vireja ir nieko negaliu sau padaryt  verysad.gif

jo,tu teisi drinks_cheers.gif jei ir nepatinka kaip tu gamini,nebutinai reikia skaudziai kritikuoti doh.gif tai nervina siaubingai,o patys ar megsta buti kritikuojami? mirksiukas.gif aisku kad ne,begedziai tik apie savo poreikius galvoja lotuliukas.gif
pas mus Vokietijoj yra mada su blenderiu pertrinti sriubas,kartais ir as darau ir visai skanu man thumbup.gif tokia tirstesne ir sotesne... rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(fausta_laiminga @ 2007 05 15, 23:15)
na dar kol kas ne vyras, o mano vaikinas  wub.gif  bet kas zino
isrankus tai tikrai..
ir maitinimosi kultura musu labai skiriasi, kiek pastebejau, nes jis yra prancuzas  unsure.gif
nuo to, kad as nepertrinu sriubos buvo tiesiog pasiurpes ..
net nzn, ar man cia uzpykt baisiausiai ir visai nebegamint ar pasimokyt kazko naujo  g.gif

o tu nepergyvenk taip , kad jis pašiurpo. Geriau nusišypsok , pabučiuok ir sakyk: Brangusis tu mano, meiluti, jei tau netinka šisriubytė, tai tu mane pamokyk, kaip ją pagaminti pagal tavo skonį.
Ir viskas bus gerai.
Atsakyti
QUOTE(Jurgulė @ 2007 05 16, 11:08)
o tu nepergyvenk taip , kad jis pašiurpo. Geriau nusišypsok , pabučiuok ir sakyk: Brangusis tu mano, meiluti, jei tau netinka šisriubytė, tai tu mane pamokyk, kaip ją pagaminti pagal tavo skonį.
Ir viskas bus gerai.

va va, jei nores, kad gaminciau, kaip jam patinka, tai tures ir apsiimt pamokyt bigsmile.gif o man labai patinka, kai mes kartu gaminam, smagu tada buna rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(fausta_laiminga @ 2007 05 16, 00:55)
jis is Pietu, jo mama sriuba visada pertrina, o mano gaminama tai net neisivaizduoju kas gautusi pertrinus, gi nesamone  doh.gif  nes reikia kazkaip specialiai ir ruosti, kad po to pertrintum, reiks man is jo mamos mokytis  biggrin.gif

jei jis prancuzas, tai prancuziskai turbut kalbi? ax.gif

yra toks puslapiukas marmiton , man visai patinka blush2.gif
o siaip bazinei prancuzu virtuvei yra berods larousse kulinarijos zodynas, prancuzu centro knygynely galima rasti. nelabai ir brangus.

bet lietuviska virtuve irgi turi patiekalu tinkamu prancuzams, atrink tavo manymu tinkamus ir pratink po truputi mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(esp @ 2007 05 16, 23:57)
jei jis prancuzas, tai prancuziskai turbut kalbi?  ax.gif

yra toks puslapiukas marmiton , man visai patinka blush2.gif
o siaip bazinei prancuzu virtuvei yra berods larousse kulinarijos zodynas, prancuzu centro knygynely galima rasti. nelabai ir brangus.

bet lietuviska virtuve irgi turi patiekalu tinkamu prancuzams, atrink tavo manymu tinkamus ir pratink po truputi  mirksiukas.gif

prancuziskai man dar daug mokytis, nes tik paprasciausius sakinius temoku verysad.gif
merci uz grazu puslapiuka, english version paskaitinesiu smile.gif
Atsakyti
As savo vyrui gaminu valgyti su malonumu. Smagu pamaloninti mylima zmoguti skaniais pietumis smile.gif Kartais ir jis man padaro. Tada dar fainiau mirksiukas.gif
Atsakyti
na kadangi man patinka gaminti,tai visada padarau savo vyrui pietus (nors pasitaiko ir išimčių).... ax.gif jam visada patinka pagaminti mano patiekalai..... ax.gif ech...tikriausiai ir tai ir tėra mano privalumas.....
Atsakyti
O aš labai retai gaminu verysad.gif kartais pasiilgstu verysad.gif jis labai retai būna namie, o tada jau tik džiaugiamės ir nėra kada gaminti doh.gif
Atsakyti
Gaminti man patinka, o dar labiau apipavidalinti ir tai pateikti ant stalo. Esu iš mišrios šeimos tai kulinariniai skoniai nesiriboja vien lietuviška virtuve. Vyras žemaitis.

Kai ištekėjau, pradėjau gaminti, pradžioje labai pyko dėl visokių žolelių. Pasirodo jo mama nepripažino prieskonių, net krapų, o peletrūną, baziliką, raudonėlį net nekalbu. Tai surišusi prieskonių šluotikę įmesdavau, o prieš valgymą ištraukdavau. Jam svarbiausia buvo, kad neplaukiotu žalėsiai. Taip palaipsniui ir pripratinau.

Buvo laiko tarpas, gyvenome atskirai. Kai grįžo namo, pirmiausia ką pasakę: - Ačiū Dievui, dabar skaniai pavalgysiu.

Šiaip esu specialiai išmokiau vyrą gaminti, nes jo mamutė tuo nepasirūpino. Šiai dienai jis mėgsta ir sugeba gerai ruošti mėsos patiekalus. Jau turi sugalvojęs savo receptus. Gaila, bet žuvį palieka man, nors ją mielai nuvalo. Jei manęs nėra namie, o tai dažnokai pasitaiko, mano vyreliai alkani nelieka. O kokias vaišes suruošia mano grįžimui...
Atsakyti
QUOTE(Moonte @ 2007 06 09, 11:04)
Kai ištekėjau, pradėjau gaminti, pradžioje labai pyko dėl visokių žolelių.

Va šitoje vietoje tai labai esu savo vyru patenkinta. Jis - prieskonių mėgėjas. Mes druskos praktiškai nevartojame - vien kiek su prieskonių mišiniais patenka.
Atsakyti
Savo vyrui pietus darau kiekvieną dieną išskyrus savaitgalius, nes dirbu. Valgo įvairų maistą nerašysiu kokį, nes čia tema kitas skyreliui biggrin.gif , bet vat irgi nemėgsta jokių prieskonių, pripažysta tik druską smile.gif
Atsakyti