Įkraunama...
Įkraunama...

ar ruošiat vyrui pietus?

QUOTE(klein @ 2007 05 16, 10:25)
Kaip gerai, kad mano vyras lietuvis ir neišrankus!!!  tongue.gif

na mano vyras kad ir ne lietuvis bet tikrai neisrankus jei as ka pagaminu.Nes siaip yra pas mus iprasta kad jis gamina pietus ir vakariene. smile.gif Ir visai nemanau kad tai turi but butinai moters pareiga.....jei vyrui patinka gaminti valgi ir nera jokiu priekaistu...tai tik VALIO smile.gif
Atsakyti
as tai irgi nesuprasciau, kad tik as tureciau pietus gaminti.. blush2.gif kas pirmas pas mus gryzta namo, tas ka nors ir paruosia, gi tai taip nesunku.. wub.gif
Atsakyti
kadangi as nedirbu, tai brangiausiajam visada paruosiu vakariene, nes per pietus jis buna darbe bigsmile.gif
Atsakyti
as visada su malonumu einu i virtuve ir gaminu mylimam zmogui valgyt...kazkada tai uzimdavo daug laiko,bet dabar kokia valandziuke ir skaniausi pietus jau garuoja ant stalo thumbup.gif
Atsakyti
Aš tai bandau keisti tokį nusitovėjusį dalyką kaip moteris + valgio ruoša. Nėra čia ko, po lygiai dirbama taigi ir valgis turėtų būti gaminamas po lygiai, bet kad dažniausiai tie vyrai nemoka ir išmokti nenori doh.gif Jau geriau tada einu valgyti kur nors kitur negu verstis pr galvą kiekvieną dieną po darbo... Aišku jei moteris nedirba ir sėdi namukuose čia jau kitas reikalas 4u.gif
Atsakyti
Dažniausiai savaitgaliais tenka man ruošti pietus vyrui ir vaikams smile.gif Vyras irgi kartais "ruošia", tik paprastuoju būdu - visi varom į kavinę papietaut arba užsisakom į namus biggrin.gif Mėgstu biggrin.gif vacation4.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo alter ego: 20 birželio 2007 - 15:19
aš pietus sąžiningai ruošiu kiekvieną dieną, nebent jei būna likę ko nors iš vakar dienos. kadangi maniškio darbas visai netoli namų, tai jis kasdien gryžta papietauti, pasikalbėt, pailsėt. o man taip dar smagiau, diena daug greičiau praeina.
savaitgaliais jau jis mane lepina - gaunu kavą ir pusryčius tiesiai į lovą, o pietus ar vakarienę jau gaminam kartu. neįvedinėjom jokių taisyklių, savaime jos tokios nusistovėjo.
Atsakyti
mano vyra iį savo šeimos atsinešė supratimą, kad valgio ruošimas - tai laiko gaišatis smile.gif pas juos apskritai tėvas dažniau gamindavo thumbup.gif tai kai dar draugystės pradžioje aš norėdavau užsidirbti pliusų ir puldavau gaminti, jis mane nusodindavo - ką ten laiką gaišti, geriau knygą paskaitytum.... doh.gif
Atsakyti
Ruosiu, bet ne kasdiena, vyras taip pat lepina pats gamindamas, niekada nesijauciau del to, kad gaminu baisiai skriaudziama, man tai malonu, o ir vyras ne zveris, supranta, kad jei neturiu laiko, tai neturiu. smile.gif
Atsakyti
mano vyras irgi kartais gamina tik va kadangi dabar as su mazaja namuose tai as daugiausia ir verdu pietus ir vakariene o savaitgaliais jau kartu gaminam arba vyras pasireiskia
Atsakyti
Aš ruošiu ir nuoskaudos nejaučiu. Užtat labai laiminga būnu, kai nors dešrelių vyras išverda biggrin.gif Tuomet labai ploju rankom ir džiūgauju.
Man patiktų dažniau ruošt, tik laiko tam neturiu tongue.gif
Atsakyti
Ruosiu pietus,bet siaip dazniausiai tai jis ruosia ax.gif tik kai vakarinej pamainoj dirba tada as gaminu bigsmile.gif Mes draugiskai dalinames gaminimu lotuliukas.gif
Atsakyti