As tai tikrai neruosiu. Taigi miegu kai iseina i darba. per pietus darbe buna. kur nors pavalgo. o vakarien kartu arba pamainom darom. Nes o kodel tureciau daryt as, o ne jis?? todel darom abu.
Kai jis dirba - aš gaminu, kai jam išeiginės - grįžusi iš darbo randu šiltus "pietus" - jei taip galima vadinti 16 val. valgymą

Nevisada, bet paruošiu. Valgio gaminimas - pats nemėgstamiausias man užsiėmimas. Labiausiai mėgstu, kai mes abu ruošiamės sau valgį

Pagaminu kai uzeina noras gaminti, tada darau su meile. Bet siaip kasdien, tai ne. Mes dazniausiai pasidarom kiekvienas sau jeigu skirtingu laiku valgome, o jeigu buna taip, kad abu namie, tai gaminame kartu.

O man vyras dažniau pagamina...

QUOTE(Daidute @ 2007 09 11, 18:39)
Jei tik turiu tam laiko stengiuosi, kad namuose butu silti pietus. Darbo dienomis gaminu vakariene ir pietus kitai dienai. Tai grizusi mano seima visada randa pavalgyti

ir kaip viską suspėji?šaunuolė

Na matau, kad aš ne viena, kuri nemėgsta apie puodus šokinėti
Bet šiaip jei jau įsižiebė tą dieną gamybos gyslelė, tai pietūs būna kaip kavinėje
Vyras pietų pas mane niekada neparvažiuoja(dirba vairuotoju), tad dienos gaminį tenka valgyt vakare
O šiaip tai jis visiems giriasi , kad žmona gamina retai, bet laaaabai skaniai
(pasididžiavimas mano)
Va dar ko labiausiai nemėgstu, tai kai pavalgai sočious pietus, aptingsti, o dar kriauklėj krūva lėksčių.....Indų plovimas man brrrrrrr

Va dar ko labiausiai nemėgstu, tai kai pavalgai sočious pietus, aptingsti, o dar kriauklėj krūva lėksčių.....Indų plovimas man brrrrrrr

jei turiu noro ir laiko, tai ruosiu, bet man patinka kai jis paruosia- skaniau gaunasi