Įkraunama...
Įkraunama...

ar ruošiat vyrui pietus?

As tai tikrai neruosiu. Taigi miegu kai iseina i darba. per pietus darbe buna. kur nors pavalgo. o vakarien kartu arba pamainom darom. Nes o kodel tureciau daryt as, o ne jis?? todel darom abu.
Atsakyti
Kai jis dirba - aš gaminu, kai jam išeiginės - grįžusi iš darbo randu šiltus "pietus" - jei taip galima vadinti 16 val. valgymą tongue.gif
Atsakyti
Nevisada, bet paruošiu. Valgio gaminimas - pats nemėgstamiausias man užsiėmimas. Labiausiai mėgstu, kai mes abu ruošiamės sau valgį mirksiukas.gif
Atsakyti
Pagaminu kai uzeina noras gaminti, tada darau su meile. Bet siaip kasdien, tai ne. Mes dazniausiai pasidarom kiekvienas sau jeigu skirtingu laiku valgome, o jeigu buna taip, kad abu namie, tai gaminame kartu. smile.gif
Atsakyti
O man vyras dažniau pagamina... blush2.gif
Atsakyti
ax.gif Ir mano vyras dažniau šiuo metu gamina thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Daidute @ 2007 09 11, 18:39)
Jei tik turiu tam laiko stengiuosi, kad namuose butu silti pietus.  Darbo dienomis gaminu vakariene ir pietus kitai dienai. Tai grizusi mano seima visada randa pavalgyti ax.gif  blush2.gif

ir kaip viską suspėji?šaunuolė smile.gif
Atsakyti
Na matau, kad aš ne viena, kuri nemėgsta apie puodus šokinėti ax.gif Bet šiaip jei jau įsižiebė tą dieną gamybos gyslelė, tai pietūs būna kaip kavinėje lotuliukas.gif Vyras pietų pas mane niekada neparvažiuoja(dirba vairuotoju), tad dienos gaminį tenka valgyt vakare biggrin.gif O šiaip tai jis visiems giriasi , kad žmona gamina retai, bet laaaabai skaniai lotuliukas.gif (pasididžiavimas mano) tongue.gif
Va dar ko labiausiai nemėgstu, tai kai pavalgai sočious pietus, aptingsti, o dar kriauklėj krūva lėksčių.....Indų plovimas man brrrrrrr blink.gif
Atsakyti
jei turiu noro ir laiko, tai ruosiu, bet man patinka kai jis paruosia- skaniau gaunasi biggrin.gif
Atsakyti
kriauklėj krūva lėksčių.....Indų plovimas man brrrrrrr

nu negaliu pakęst , kai man reikia indus plauti blink.gif , bet visvien plaunu
Atsakyti
išeitis būtų - nusipirkti indaplovę thumbup.gif
Atsakyti
nu jo , bet kam tokius pinigus mokėt , dabar sau to leisti negalim , bet ateityje ją būtinai pirksim
Atsakyti