Įkraunama...
Įkraunama...

ar ruošiat vyrui pietus?

QUOTE(Jamaika @ 2003 10 30, 22:59)
Zvirbliuke, gal cia apie mane pasakoji??  ;D man vyras dar pries vestuves sake: man nereikia virejos ir namu seimininkes, as ir pats viska galiu pasidaryti. Man reikia tiesiog drauges salia.

wub.gif kaip miela
Atsakyti
as sedziu namie, tai gaminu maista
kai abu dirbom darydavom kartu
taip greiciau ir maloniau
vienas vyras gamina tada kai susiranda koki patiekala nekasdieniska, gaila tas retai buna
Atsakyti
Kai nedirbu ir yra laisvo laiko,visada mielu noru ką nors paruošiu...o šiaip mes irgi už tai, kad kuo greičiau pagaminti, o poto leisti laiką drauge wub.gif
Atsakyti
visada gaminu,nes turiu tris vaikus,neisivaizduoju kaip reiktu negaminti.jai dviese gyventume tai gal ne taip daznai gaminciau,valgytume kavinese ir t.t.
Atsakyti
as po darbo jie ne kiekviena diena tai kas antra tikrai smile.gif bet man nuperka ka pasaku ir kiek imaonoma apdoroja (sutarkuoja, supjausto) as ateinu ir greit sumetu i dujne ar iskepu
Atsakyti
kai buvau dekretinese tai darydavau kiekviena diena, ir vis po nauja patiekala, na kad neliktu kitai dienai, nebuvo ka veikt tai prisipirkau zurnalu ir vis ka naujo isbandydavau ax.gif o kai gime mazylis tai darau keliom dienom kad nereiktu skubeti is kiemo su vaiku, taigi ir vienam gerai ir kitam thumbup.gif
Atsakyti
As irgi visada kai tik galiu tai pagaminu. smile.gif
man labai patinka gaminti, bet neatsisakau kad ir vyras pagamintu biggrin.gif
Atsakyti
nui tenka gaminti,ypac kai nedirbau mirksiukas.gif bet ipatigo dziaugsmo nejauciu ax.gif
tuolab kad vyras ,geresnis kulinaras lotuliukas.gif
tai randa prie ko prikibti kas,kart doh.gif nervina tai mane doh.gif
Atsakyti
Kadangi mėgstu gaminti dažniausiai gaminu vakarienę. Kartais jis gamina, o kartais einam į restoraną ax.gif
Atsakyti
Gaminu retai, nes paciai man jokiu mesisku patiekalu nesinori, o ne mesisku vyras nevalgo. O ir pagamintas maistas jam vienodai idmus kaip kokie konservai. Tai nera motyvacijos stengtis, nes vis tiek neivertins.
Na bent laiko sutaupau biggrin.gif

Tiesa, maziukui darzovienes kasdien verdu. Na bet cia kitas reikalas smile.gif
Atsakyti
Gaminu visada, nes jei negaminčiau, tai mistų tik kiaušiniais ir makaronais ir tai, kai tik badas prispirtų lotuliukas.gif
Atsakyti
Aš irgi kasdien gaminu doh.gif na šiaip man patinka gaminti, patinka ką nors naujo išbandyti, bet kartais nors duok per galvą kaip nenoriu grūstis į virtuvę ph34r.gif daug laiko joje praleidžiu, nes mano vyras labai išrankus ir priekabus pioneer.gif jei pati viena namie būčiau, versčiaus vien karštais sumuštiniais ir jogurtu. blush2.gif
po vestuvių maniškis negamina beveik niekada cry.gif o aš vis kaistu ir kaistu prie puodų doh.gif
Atsakyti