Įkraunama...
Įkraunama...

ar ruošiat vyrui pietus?

gaminu beveik kasdien ax.gif ir tai, labiau dėl savęs, o ne dėl jo blush2.gif
kai nėra noro gaminti, negaminu.. mb pasidaro sumuštinių biggrin.gif
Atsakyti
Mano vyras tikrai dėl maisto nelieka nuskriaustas mirksiukas.gif Gaminu kasdien, ir man tai patinka. ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Cherchikas @ 2007 12 06, 16:07)
gaminu beveik kasdien ax.gif  ir tai, labiau dėl savęs, o ne dėl jo blush2.gif 
kai nėra noro gaminti, negaminu.. mb pasidaro sumuštinių biggrin.gif

As taip pat. Kai man nera nuotaikos jis gamina.
Bet kai iseisiu i darba tarsimes.
Atsakyti
Gaminu kasdien ir nepasakyciau, kad tai man nepatinka...Nors kartais taip tingisi po darbo vakare dar eiti i virtuve blink.gif
Vienintele paguoda, kad MB tai vertina ir daznai pagiria, kad skaniai pagaminau;)
Atsakyti
ash tai kartais padarau, kartais nea (vakariene, ness pietaujam mieste visada), daznai uzsisakom , arba kartais padao jis. nemanau kad valgio darymas mano pareiga
Atsakyti
negaminu beveik isvis
pietaujam abu darbuose, o vakarais as nevalgau, taip kad pasiima koki sumustini ar pica pasisildo mikrobangej
o savaitgaliais daznai pietaujam kavinese,arba namie kazka pasidarom ir dazniausiai atskirai nes as nevalgau to ka jis o jis to ka as biggrin.gif
Atsakyti
Dazniausiai gaminu as, isskyrus savaitgaliais, tada nueinam kur nors pavalgyt, arba virtuvej pasireiskia vyras smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Lialia26 @ 2007 12 06, 18:05)
Mano vyras tikrai dėl maisto nelieka nuskriaustas  mirksiukas.gif  Gaminu kasdien, ir man tai patinka. ax.gif

Gerai skamba rolleyes.gif
Atsakyti
Gaminu, kasdien thumbup.gif
O kodėl turėčiau negaminti? g.gif Namie su vaikais būnu, tai tikrai negaila vyrui vakarienę skanią padaryti wub.gif
Atsakyti
gaminu kasdien vyrui netik pietus bet ir vakariene ir pusričius jei reikia ir pavakarius su priešpečiais,nes kaifuoju nuo to kai jis valgo ir net ausis kruta o kaip giria visada ta kur čia nesistengsi? wub.gif juk keles i vyro širi veda per skrandi.... rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(lera @ 2007 12 12, 16:43)
gaminu kasdien vyrui netik pietus bet ir vakariene ir pusričius jei reikia ir pavakarius su priešpečiais,nes kaifuoju nuo to kai jis valgo ir net ausis kruta o kaip giria visada ta kur čia nesistengsi? wub.gif juk  keles i vyro širi veda per skrandi.... rolleyes.gif

lotuliukas.gif Nieko asmeniško, tiesiog sujuokino toks vaizdingas valgymo apibūdinimas lotuliukas.gif thumbup.gif

Aš negaminu. Na, gal kartą per mėnesį sekmadienį pyragą iškepu, tai kaip pramoga.
Atsakyti
Dažnai ,bet ne kasdien
Atsakyti