Įkraunama...
Įkraunama...

ar ruošiat vyrui pietus?

Kadangi dar negyvenam kartu tai kai pas mane atvaziuoja as padarau pietus, jei nespeju kartu pasidarom, o pvz kai vasara per atostogas kartu bunam tai kartu viska ir darom, tegul zino kad turi padeti, kartais jis vienas padaro wub.gif rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(otta @ 2008 08 29, 01:54)
Fe schmoll.gif seniai nebedarau isskyrus saltibarscius,mano vyras baisiulinis gurmanas,knsinejasi po maista kaip po s...kruva,jam viskas neskanu,turi buti vos ne ant lauzo viskas iskepta,isdarineta, neskubant, letu judesiu pjaustyta, bliamba pagalvojau viena diena dar as cia peklinsiuos,taip  jam ir pasakiau-eik tu svilpt,geriau nagus nusilakuosiu, tai nuo to ar tai kazkurio  laiko ir nebeinu i virtuve schmoll.gif
pats pjaustosi letais judesiais lotuliukas.gif

thumbup.gif Šaunuolė, nafig krapštymasis. Tegu pats krapštosi, jei jauč malonumą lotuliukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Jurada: 04 rugsėjo 2008 - 23:00
ax.gif Jei turiu noro ir laiko, kodėl gi ne...va šiandien irgi gaminsiu, o šeštadienį jis gamino ir net labai skaniai gavosi wub.gif
Atsakyti
QUOTE(~Artemidė ~ @ 2008 09 08, 12:05)
ax.gif Jei turiu noro ir laiko, kodėl gi ne...va šiandien irgi gaminsiu, o šeštadienį jis gamino ir net labai skaniai gavosi  wub.gif

O jei abu neturite noro gaminti, tai 4 vaikai pabūna nevalgę. Šaunuoliai.
Atsakyti
QUOTE(Medinis @ 2008 09 08, 12:09)
O jei abu neturite noro gaminti, tai 4 vaikai pabūna nevalgę. Šaunuoliai.

g.gif kodėl nevalgę g.gif Iš ko taip sprendžiate?
Šiandien man laisvadienis, vyras darbe-vaikai ugdymo įstaigose, vienas jau gyvena atskirai-tad aš norėdama jį palepinti kviečiuosi savaitgalio pietums bigsmile.gif . vakarienė bus visiems, kai susirinks namo ax.gif
O mes su vyrų ką tik numalšinom alkį tongue.gif ir alkį...tikiuosi ugdymo įstaigos mano vaikų alkanų nelaiko, visgi ten sumokėta už jų maitinimą nail.gif:
O savaitgaliais kaip minėjau pietus ruošiame pagal susitarimą, negi tai privalu daryt tik žmonai? g.gif
ir dar: jums čia šis klausimas iškilo kodėl? Nerimaujate, kad esu prasta motina ir nemaitinu savo vaikų? Ar tiesiog jūsų tokia natūra, kad neina praeit pro šalį"neužkliudžius"-na čia vėl gi perkeltina prasme, nes realiai mes turbūt nevaikštome vienas pro kitą biggrin.gif
Noriu paklausti, o jūs savo medinukui valgyt pietus visada gaminate pats? bigsmile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo ~Artemidė ~: 08 rugsėjo 2008 - 13:12
O as savo MB lepinu vakariene kasdien tongue.gif Be galo patinka maisto ruosimas, o ypac kai tai yvertina pavalges, kai sulauki pagyrimo 4u.gif Pats skaniausias namie ruostas maistelis - bent jau zinai ka dedi y burna ax.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Niushka: 09 rugsėjo 2008 - 23:06
kadangi maniskis pietu ne visada atvaziuoja, tai vakariene dazniauisai gauna biggrin.gif siaip maisto gaminimas man patinka,taciau ikvepimo kartais truksta, tada tenka vaziuot valgyt kur kitur biggrin.gif
Atsakyti
Zinot kada pas mus skaniausi pietus/vakarien buna? O gi tada kai sulaukiam sveciu biggrin.gif
Tada ir is vistytes pakepta, ir misrainikes ir sriubytes skanios buna thumbup.gif
O siaip tai siokiadieniais tai tik vienas patiekalas, vadinasi "pasiieskokkonorssaldytuve" bigsmile.gif
Atsakyti
Stengiuos, nes MB dirba 5 min pėsčiom nuo namų, tad pavalgyt pareina namo. O ar jo laukia garuojantys pietūs ar be galo gardūs sumuštiniai, priklauso nuo mano nuotaikos ir mažiaus zyzimo kiekio tongue.gif
Atsakyti
aisku kad ruosiu, reikia juk pasirupinti smile.gif siaip vistiek skaniau buna nei kavineje,tai net idedu i darba,kad pasisildytu..jau nebesikuklina prie kolegu, o tik dziaugiasi, nes jam pavydi smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Jamaika @ 2003 10 30, 23:59)
Zvirbliuke, gal cia apie mane pasakoji??  ;D man vyras dar pries vestuves sake: man nereikia virejos ir namu seimininkes, as ir pats viska galiu pasidaryti. Man reikia tiesiog drauges salia.

na auksinis vyras tada jei jau taip sako thumbup.gif o as jei isinoriu valgyti tai ir padarau abiem, o kad jam tik tai ne tegul pats pasidaro, per daug as ji jau ir taip islepinau, seniau dar apsitvarkydavo dabar tai visai sutingo gun_bandana.gif gun_bandana.gif
Atsakyti
tongue.gif aga
Atsakyti