Įkraunama...
Įkraunama...

ar ruošiat vyrui pietus?

Gaminu pietus, ir man labai patinka, kad nereikia sukti sau galvos ka pagaminti biggrin.gif Mano vyras visada sugalvoja, ka mes valgysim siandien, ryt, poryt, o kartais ir visa savaite suplanuoja(aiskus su manim pasitaria) thumbup.gif Dauguma vyru kai paklausia, ka pagaminti pietu, atsako - betka , o tai, sunku vienai sugalvot kiekvienos dienos meniu doh.gif
Atsakyti
Vat man šiuo atžvilgiu irgi labai gerai,nes pasiskambinu ir paklausiu ko norėtų valgyt,sakė vakar MB draugas tai net užpavydėjo,kad aš tokia gera žmona,nedarau bele ko,o pasiteirauju kas jam tuo metu skanu ir būtent tai ir padarau blush2.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
zinoma, o kaip gi kitaip smile.gif
Atsakyti
lotuliukas.gif http://www.youtube.c...h?v=oQ-frdhpgaU lotuliukas.gif
Atsakyti
tikrai negaminu, nes pietu metu as dirbu darbe, o kadangi maniskis dirba daznai namuose, tai pietus kaip tik jis man daznai ir gamina biggrin.gif ismokinau ji skaniai gaminti ir dabar del gaminimo nesuku sau galvos tongue.gif nors aisku, kad karts nuo karto palepinu ji dazniausia tai buna jau vakariene ax.gif
Atsakyti
Taip smile.gif bet ne pietus o vakariene, o kai as dirbau o jis buvo namie tai jis ruosdavo tongue.gif
Atsakyti
QUOTE(soritena @ 2008 08 19, 21:14)
Gaminu pietus, ir man labai patinka, kad nereikia sukti sau galvos ka pagaminti  biggrin.gif  Mano vyras visada sugalvoja, ka mes valgysim siandien, ryt, poryt, o kartais ir visa savaite suplanuoja(aiskus su manim pasitaria)  thumbup.gif  Dauguma vyru kai paklausia, ka pagaminti pietu, atsako - betka , o tai, sunku vienai sugalvot kiekvienos dienos meniu  doh.gif

Paklausiu ką pietum valgysim, atsako - ką nors valgomo blink.gif Ką išmąstyt? Tada gaminu ko pačiai labiausiai tą dieną norisi.
Ruošiu pietus, nes namie šiuo metu. Kai dirbau, ruošdavau vakarienę, ir kad įsidėt būtų kitai dienai į darbą. Labiausiai norėčiau kad MB visą laiką valgyt darytų, bent jau savaitgaliais mirksiukas.gif
Atsakyti
O kaipgi kitaip g.gif Ir ne tik pietus, bet ir pavakarius biggrin.gif
O pusrycius pats pasidaro. Nors tiek gerai lotuliukas.gif
Atsakyti
Savaitgaliais ). Nes pietų šiokiom dienom negrįžta - dirba už 50 km . Tai pasistengiu dėl vakarienės smile.gif .
Atsakyti
Kol dirbau, gamindavo vyras. O dabar jau aš pasistengiu, vis tiek neturiu ką veikti... Kol kas...
Atsakyti
dabar gaminu, nes namie su vaikais sedziu. Kai grisiu i darba - visaip bus, gales ir jis man kartais pagaminti biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Braškutė @ 2008 08 20, 22:49)
zinoma, o kaip gi kitaip  smile.gif

nu tai kitaip kad as pvz negaminu biggrin.gif as dirbu ir jis dirba. tai pietus valgom darbe, o grizus is darbo neturiu nei noro nei supratimo kodel tureciau AS gamint blink.gif as vakarienes apskritai nevalgau, nebent jogurta koki, o jei jis nori tai ir pasidaro

savaitgaliai irgi dazniausiai pasidarom kas sau arba i kavine. tiesa savaitgaliais kai uzsimanau salotu tai sumakaluoju dideli bliuda, buna abiem.
Atsakyti