Įkraunama...
Įkraunama...

ar ruošiat vyrui pietus?

ruosiu kiekv diena
Atsakyti
Dabar,kai esu su mazute namuose,tai kiekviena diena mirksiukas.gif
Atsakyti
kiekviena diena ax.gif
Atsakyti
Ne, nebent prisidedu prie vakarienės blush2.gif
Atsakyti
taip, beabejo ir pirmas ir antras ir desertas su kompotu lotuliukas.gif
Atsakyti
Fe schmoll.gif seniai nebedarau isskyrus saltibarscius,mano vyras baisiulinis gurmanas,knsinejasi po maista kaip po s...kruva,jam viskas neskanu,turi buti vos ne ant lauzo viskas iskepta,isdarineta, neskubant, letu judesiu pjaustyta, bliamba pagalvojau viena diena dar as cia peklinsiuos,taip jam ir pasakiau-eik tu svilpt,geriau nagus nusilakuosiu, tai nuo to ar tai kazkurio laiko ir nebeinu i virtuve schmoll.gif
pats pjaustosi letais judesiais lotuliukas.gif
Atsakyti
Specialiai VYRUI negaminu schmoll.gif Jei ruosiu, tai visai seimai.
Atsakyti
Kartais vyrui padedu, bet dazniausiai jis daro thumbup.gif As be abejo plaunu indus ir paduodu savo šef povarui produktus lotuliukas.gif Nors taip prisidedu prie seimos maitinimosi blush2.gif
Atsakyti
Gaminu dazniausiai tik vakariene,na ir pietukus aisku savaitgaliais kai abu bunam namuose, bet va pusrytuka tai jau vyriokas daro ax.gif
Atsakyti
QUOTE(otta @ 2008 08 28, 23:54)
Fe schmoll.gif seniai nebedarau isskyrus saltibarscius,mano vyras baisiulinis gurmanas,knsinejasi po maista kaip po s...kruva,jam viskas neskanu,turi buti vos ne ant lauzo viskas iskepta,isdarineta, neskubant, letu judesiu pjaustyta, bliamba pagalvojau viena diena dar as cia peklinsiuos,taip  jam ir pasakiau-eik tu svilpt,geriau nagus nusilakuosiu, tai nuo to ar tai kazkurio  laiko ir nebeinu i virtuve schmoll.gif
pats pjaustosi letais judesiais lotuliukas.gif

prajuokinai lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
Pietus ruosiu kiekviena, ar kas antra diena. Stengiuosi, kad butu sriuba ir antras patiekalas.
Atsakyti
Jo, visada fool.gif . Bet jau ziauriai atsiboooodoooo help.gif Jis man niekada nepadaro cry.gif
Atsakyti