Kadangi vyras dirba namie, tai dažniausiai pietaujame kartu. Kadangi aš nesu mėgėja gaminti (vyras tą žino), tai pati gaminu tik extra atvejais, kai vyras užsivertęs darbais. O šiaip tai MB dažniausiai gamina, nes jis tai mėgsta daryti
, tai aš jam leidžiu mėgautis šiuo malonumu
Gaminu.
Gerai, kad vyras neišrankus valgiui papuolė
Maniškis darbe valgo,anksčiau idedavau,o jau pora men tingiu,tai nepasitenkinimą vakar pareiškė
hmmm.. kažkaip net susimasčiau paskaičius pokalbius, aš irgi ne visada noriai maistą vyrui ruošiu, ypač nervuoja, kai pasako ką valgysim, atnešk valgyt..bbrr ir dar tokiu momentu kai esu užsiėmus
Nors šiaip žmona turi gaminti namuose, bet vyras irgi turi mokėt kiaušinienę iškept. Kartais taip malonu butų, kad vyras ką nors į lovą atneštų..
[COLOR=blue][SIZE=7]
Ruosiu ir pusrycius ir pietus ir vakariene, o kas ruos, kaimyne
?
QUOTE(Margarita.sad @ 2009 05 01, 21:18)
hmmm.. kažkaip net susimasčiau paskaičius pokalbius, aš irgi ne visada noriai maistą vyrui ruošiu, ypač nervuoja, kai pasako ką valgysim, atnešk valgyt..bbrr ir dar tokiu momentu kai esu užsiėmus
Nors šiaip žmona turi gaminti namuose, bet vyras irgi turi mokėt kiaušinienę iškept. Kartais taip malonu butų, kad vyras ką nors į lovą atneštų..
[COLOR=blue][SIZE=7]
Papildyta:
QUOTE(TODEL KAD @ 2009 05 01, 23:11)
QUOTE(Hmmm... @ 2009 05 02, 20:47)
Ir dabartiniam neketinu ruosti
Papildyta:
paskaitaliojauu postus. Ziuriu, kad cia tokiu mazai
Bet is esmes nemanau, ka gaminimas tai grynai vyru pareiga - tiesio kiekvienoje seimoje daro tas, kuriam patinka. O kadangi man npatinka (ir nemoku) tai privaluma teikiu tiems, kurie megsta gaminti (arba megsta lepinti mylima moteri iri sugeba ismokti). Ale net i tai neziuriu - tikrai ne pagal zinomu receptu kieki vyrus renkuosi
QUOTE(Margarita.sad @ 2009 05 01, 23:18)
[COLOR=blue][SIZE=7]
Kiekviena savaitgali gaunu pusrycius i lova..
Darbo dienom ruošiu tik pusryčius, nes abu pietaujam darbe, o vakarienę kaip išeina - kartais aš gaminu, kartais abu. Pietus gaminu tik savaitgaliais
MB savaitgalio rytais mane palepina prikepdamas lietinių blynų (nes aš tokių skanių nemoku iškepti
).
kadangi istisai bunu namie ir turiu ne tik vyra bet ir vaikus,tai aisku kad gaminu,nes ir vaikai nori valgyt ir pati...juk nedarau tik jam vienam
darau ir pusrycius ir pietus ir vakariene
toks namu seiminikes darbas