Įkraunama...
Įkraunama...

ar ruošiat vyrui pietus?

Vat pietu tai negaminu, jis pats i darba ten pasidaro sau ax.gif Vakariene tai kaip ir priklauso is manes biggrin.gif Savaitgaliais jeigu ir gaminam tai dazniausiai kartu smile.gif
Atsakyti
tik savaitgaliais. davaites dienom pietauja darbe
Atsakyti
as gaminu savo vaikinui ir pusrycius ir vakariena smile.gif bet tik del to, kad man malonu juo rupintis, nera jis isrankus:)
bet jei nera nuotaikos, ar jegu, tai jokios problemos is to nedarom smile.gif
dazniausiai vakarienei produktus pasiruosiu is vakaro, kad gryzusi is darbo ilgai neuztrukciau smile.gif nes dazniausiai pati labai alkana bunnu smile.gif
Atsakyti
Gaminu. Ir pusryčius , ir pietus , ir vakarienė. Nes turiu dabar galimybes tam. Kai nebeturėsiu - negaminsiu, nedarome iš to problemos
Atsakyti
Ruosiu pietus beveik kiekviena diena,savaitgaliais valgom kavinese ar siaip gamtoj rolleyes.gif
Atsakyti
savaitgali gaminames kartu ka nors skanaus o paprastom dienom jei tik yra noro ir laikop visada padarau jug ir paciai valgyti reikia ax.gif 4u.gif
Atsakyti
gaminu tada kai turiu laiko. smile.gif problemu del to nekyla smile.gif
Atsakyti
Gaminu kasdien. Tik pusrycius darosi vyras pats,nes keliasi uz mane anksciau rolleyes.gif Kartais pvz. savaitgaliais ir vyras padaro pietus ar vakariene rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(_Draugė_ @ 2009 05 21, 09:31)
Gaminu. Ir pusryčius , ir pietus , ir vakarienė. Nes turiu dabar galimybes tam. Kai nebeturėsiu - negaminsiu, nedarome iš to problemos

Pritariu ir pas mus taip pat
Atsakyti
Aš irgi gaminu tik vakarienę,nes nepusryčiauja,o va pietums į darbą tai sumuštiniai vaje kaip jie man nusibodo.
Atsakyti
Buvo galimybė - gaminau visada smile.gif Nes begalo patinka rūpintis kitų skrandukais thumbup.gif
Šiai dienai esu dirbanti mama ir gaminu vėlyvas vakarienės mirksiukas.gif Iš tikro neidomu..Norėčiau tūrėt laiko pietūms...
Atsakyti
pietus gaminu savaitgaliais, nes darbo dienomis pavalgo darbe
Atsakyti