Įkraunama...
Įkraunama...

Priemonės krūtinei puoselėti (stangrinti)

QUOTE(Lera @ 2010 10 12, 23:34)
bandyta ilga laiką sąžiningai visi išvardinti variantai ..reakcijos nulis..matyt labai jau beviltiška situacija...

o kiek laiko bandei?
Atsakyti
mano irgi nors ir palyginti jauna krutinė, bet turi strijų... unsure.gif ir šeip anksčiau pilnesnė buvo...
Atsakyti
QUOTE(smitolka @ 2010 11 03, 11:56)
mano irgi nors ir palyginti jauna krutinė, bet turi strijų...  unsure.gif  ir šeip anksčiau pilnesnė buvo...

Tai gal labai staigiai daug svorio numetei?
Atsakyti
Sveikutes, noreciau susizinoti apie kremus krutinei didinti, bei stangrinti. Dabar reklamoje, susiduriau su vienu labai jau graziai aprasytu kremuku "HARIMOTTO" is Japonijos, kuris tik pasirode Lietuvos rinkoje, Beza salone? Gal kas ka girdejote, daugiau apie ji?
Po maitinimo krutine labai jau ne kaip atrodo sad.gif
Atsakyti
QUOTE(smyle @ 2010 12 22, 21:07)
Sveikutes, noreciau susizinoti apie kremus krutinei didinti, bei stangrinti. Dabar reklamoje, susiduriau su vienu labai jau graziai aprasytu kremuku "HARIMOTTO" is Japonijos, kuris tik pasirode Lietuvos rinkoje, Beza salone? Gal kas ka girdejote, daugiau apie ji?
Po maitinimo krutine labai jau ne kaip atrodo sad.gif
Labai jau intriguoja! bet baisu, del visokiu ligu, kurias gali sukelti tie kremai sad.gif

http://www.beza.lt/l...rinantis_kremas
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo smyle: 22 gruodžio 2010 - 19:47
QUOTE(smyle @ 2010 12 22, 20:44)
Labai jau intriguoja! bet baisu, del visokiu ligu, kurias gali sukelti tie kremai sad.gif

http://www.beza.lt/l...rinantis_kremas

kokios ligos?
Atsakyti
Na kiek zinoma jei kremo sudetyje nera hormonu, tai krutine niekaip nepadides, o cia galimybe padidinti apimti iki 30 proc., neitiketina, o su hormonais visokiu bedu buna, augliai ten visokie atsiranda ir pan. na ne kiekvienai zinoma. Norejau as ji nusipirkti, bet pabijojau, tai ir klausiu gal kas ka nors apie ji girdejot ar gal kas jau bando?
Atsakyti
QUOTE(smyle @ 2010 12 22, 23:10)
Na kiek zinoma jei kremo sudetyje nera hormonu, tai krutine niekaip nepadides, o cia galimybe padidinti apimti iki 30 proc., neitiketina, o su hormonais visokiu bedu buna, augliai ten visokie atsiranda ir pan. na ne kiekvienai zinoma. Norejau as ji nusipirkti, bet pabijojau, tai ir klausiu gal kas ka nors apie ji girdejot ar gal kas jau bando?

būtų įdomu sužinoti bandžiusių atsiliepimus, nors dėl ligų tai abejoju kažkodėl, juk rašo alia natūr produkt lotuliukas.gif ne tokių chemijų prinaudojam ir privalgom g.gif
Atsakyti
Kremas padarytas naudojant placenta, o placenta - tai vienas hormonas, kurios neimanoma isvalyti pilnai, o nuo hormonu atsiranda cistutes, kadangi as ir taip ju turiu man kategoriskai negalima naudoti kremu, taip kad man jau ir noras atsoko sad.gif eisiu i sporto kluba wink.gif kitais keliais teks stangrinti biggrin.gif
Atsakyti
O ir kaina kokia blink.gif bet norėtusi ax.gif
Atsakyti
QUOTE(vai2 @ 2011 01 03, 21:06)
O ir kaina kokia blink.gif bet norėtusi ax.gif

cia kieno???
Atsakyti
Sveikos, aš vasarą naudojau Pupa balzamą krūtinei, kaina apie 120 Lt, pirkau Kosmadoj. Galiu pasakyti, kad man tikrai padėjo- rezultatas pasirodė po 2-3 savaičių. Krūtinė sustangrėjo, pakilo.. tik va- kai bagėsi kremukas ( užteko 3 mėnesiams) efektas pranyko..
Atsakyti